Krvácení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
139
7.7.10 16:45

AHoj tak sem byla u DR dostala sem utogestan a mám se hodně šetřit, jelikož mám 3 letýho synka tak to bude těžké, ještě musím počkat na výsledky testů ale měo by to být v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
7.7.10 19:07
ivash píše:
AHoj tak sem byla u DR dostala sem utogestan a mám se hodně šetřit, jelikož mám 3 letýho synka tak to bude těžké, ještě musím počkat na výsledky testů ale měo by to být v pořádku

tak to přeju moooc štěstí,aby všechno dobře dopadlo!a nemáš možnost nějakého hlídání?babi,děda,strýček,teta,manžel,přítel?:-)mám taky dcerušku,tak vím moc dobře,jaké to je,se prý šetřit:-):-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
7.7.10 19:08
ivash píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
7.7.10 19:09
ivash píše:

tak to přeju moooc štěstí,aby všechno dobře dopadlo!a nemáš možnost nějakého hlídání?babi,děda,strýček,teta,manžel,přítel?:-)mám taky dcerušku,tak vím moc dobře,jaké to je,se prý šetřit:-):-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
7.7.10 19:11

Pardod,píšu to přes net v mobilu,tak mi to někdy blbne:-):-):-):-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
7.7.10 20:02

babička je daleko druhé se nechce a manžel samozřejmně pomáha jak může ale také musí chodit do práce takže se to snad nějak zvládne…každopádně moc děkuji všem za podporu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.10 21:00

jsem ráda že to dobře dopadlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
22.10.13 07:27

Ahoj holky vysadila jsem antinu uz pred 12 mesicema 1 v půohode dostala jsem to 29.9 skoncilo mi to 5 rijna 7 jsme se s pritelem milovali a zacala jsem kravcet 9 rijna jsem sla panu doktorovi on rekl ze m mohla prasknout nejaka cevka nebo ze se mi to honi kvuli tomu ze jsem prestala brat prasky pak hned 10 jsme zacala krvacet vic a uz je to 11 dni a ja porad krvacim dost az 3 az 4 vlozky denne dostala jsem od pana doktora antinu zase ze ji mam brat 1 den menstruace ale ajk mam poznat ze je to menstruace kdyz uz krvacim dost 11 den nechci tam porad lezt holky poradte nejaka dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.11.13 11:05

Ahojte, jsem v 15.týdnu a začala jsem krvácet. Mudr. říkal, že se nic neděje, že za to může placenta. Máte s tím někdo zkušenosti? Jak dlouho vůbec může takové krvácení trvat? Mám tři dny ležet a před náma je víkend. Ať když tak neplaším…Díky moc za rady a příspěvky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.11.13 11:21

Ahojte, jsem v 15.týdnu a začala jsem krvácet. Mudr. říkal, že se nic neděje, že za to může placenta. Máte s tím někdo zkušenosti? Jak dlouho vůbec může takové krvácení trvat? Mám tři dny ležet a před náma je víkend. Ať když tak neplaším…Díky moc za rady a příspěvky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.11.13 11:59

Ahoj holky mám dotaz, jsem na úřadu práce, ale jelikož se doma nudím našla jsem si přivýdělek, teď budu začínat 5. měsíc těhotenství a začala jsem občas krvácet a pobolívá mě břicho, Myslíte, že to je důvod aby mě doktor dal na rizikové těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
2.12.13 14:42

Ahoj vsem spinim spis to vypada oranzovo cervene a jsem v 6tt je to normalni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
18.12.13 12:07

Ahoj holky znova jsme vysadila antinu pořád jsme špinila. Nevíte jak dlouho trvá než tělo se dostane do normálu. Skončili mi měsíčky a pořád špiním dík za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.12.15 09:55

No mohl by to byt potrat ještě bych se tdy chtěla zeptat včera jsem jeůla na pohotovost mněla sem krvaceni bylo to jen chvilkovy tmava krev cucky nic ze mně nepadalo a 7.11 jsem v krvi mněla 100 hcg ale ted doktorr nic neviděl včera ani na utrazvuku no mněla bych byt ve 4 tydnu rikal že to muže byt eště tak maly že nic neuvidi a nebo mslite že to nemuselo byt vidět kvuli tomu že jsem zakrvacena? omlouvám se že pišu k přispevku otazku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty