Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
AHoj tak sem byla u DR dostala sem utogestan a mám se hodně šetřit, jelikož mám 3 letýho synka tak to bude těžké, ještě musím počkat na výsledky testů ale měo by to být v pořádku
ivash píše:
AHoj tak sem byla u DR dostala sem utogestan a mám se hodně šetřit, jelikož mám 3 letýho synka tak to bude těžké, ještě musím počkat na výsledky testů ale měo by to být v pořádku
tak to přeju moooc štěstí,aby všechno dobře dopadlo!a nemáš možnost nějakého hlídání?babi,děda,strýček,teta,manžel,přítel?:-)mám taky dcerušku,tak vím moc dobře,jaké to je,se prý šetřit:-):-):-)
ivash píše:
ivash píše:
tak to přeju moooc štěstí,aby všechno dobře dopadlo!a nemáš možnost nějakého hlídání?babi,děda,strýček,teta,manžel,přítel?:-)mám taky dcerušku,tak vím moc dobře,jaké to je,se prý šetřit:-):-):-)
Pardod,píšu to přes net v mobilu,tak mi to někdy blbne:-):-):-):-):-)
babička je daleko druhé se nechce a manžel samozřejmně pomáha jak může ale také musí chodit do práce takže se to snad nějak zvládne…každopádně moc děkuji všem za podporu ![]()
Ahoj holky vysadila jsem antinu uz pred 12 mesicema 1 v půohode dostala jsem to 29.9 skoncilo mi to 5 rijna 7 jsme se s pritelem milovali a zacala jsem kravcet 9 rijna jsem sla panu doktorovi on rekl ze m mohla prasknout nejaka cevka nebo ze se mi to honi kvuli tomu ze jsem prestala brat prasky pak hned 10 jsme zacala krvacet vic a uz je to 11 dni a ja porad krvacim dost az 3 az 4 vlozky denne dostala jsem od pana doktora antinu zase ze ji mam brat 1 den menstruace ale ajk mam poznat ze je to menstruace kdyz uz krvacim dost 11 den nechci tam porad lezt holky poradte nejaka dekuju
Ahojte, jsem v 15.týdnu a začala jsem krvácet. Mudr. říkal, že se nic neděje, že za to může placenta. Máte s tím někdo zkušenosti? Jak dlouho vůbec může takové krvácení trvat? Mám tři dny ležet a před náma je víkend. Ať když tak neplaším…Díky moc za rady a příspěvky!
Ahojte, jsem v 15.týdnu a začala jsem krvácet. Mudr. říkal, že se nic neděje, že za to může placenta. Máte s tím někdo zkušenosti? Jak dlouho vůbec může takové krvácení trvat? Mám tři dny ležet a před náma je víkend. Ať když tak neplaším…Díky moc za rady a příspěvky!
Ahoj holky mám dotaz, jsem na úřadu práce, ale jelikož se doma nudím našla jsem si přivýdělek, teď budu začínat 5. měsíc těhotenství a začala jsem občas krvácet a pobolívá mě břicho, Myslíte, že to je důvod aby mě doktor dal na rizikové těhotenství?
Ahoj vsem spinim spis to vypada oranzovo cervene a jsem v 6tt je to normalni?
Ahoj holky znova jsme vysadila antinu pořád jsme špinila. Nevíte jak dlouho trvá než tělo se dostane do normálu. Skončili mi měsíčky a pořád špiním dík za odpovědi.
No mohl by to byt potrat ještě bych se tdy chtěla zeptat včera jsem jeůla na pohotovost mněla sem krvaceni bylo to jen chvilkovy tmava krev cucky nic ze mně nepadalo a 7.11 jsem v krvi mněla 100 hcg ale ted doktorr nic neviděl včera ani na utrazvuku no mněla bych byt ve 4 tydnu rikal že to muže byt eště tak maly že nic neuvidi a nebo mslite že to nemuselo byt vidět kvuli tomu že jsem zakrvacena? omlouvám se že pišu k přispevku otazku
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.