Radost a potom zklamání

16
21.6.10 16:01

radost a potom zklamání

ahojky jsem dva dny doma z nemocnice, vyšly mi 4 pozitivní těhotenské testy, po týdnu jsem začla trošku špinit. paní doktorka na ultrazvuku nic neviděla, poslala mě do nemocnice, kde potřebovala vyloučit mimoděložní. po jednom dnu jsem šla na čištění dělohy. mate někdo stejné zkušenosti? je mi mizerně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9749
21.6.10 16:06

skusenosti s neuspesnymi tehu mam 3, ale s kyretom ziadnu… nechapem preco sa ti lekari tak velmi ponahlaju a zena hned musi chtiac, nechtiac na reviziu… je mi z toho na nic… co ak si bola tehu menej?… je mi to luto :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.6.10 16:11

klesala hodnota hcg, moc jsem si prala aby se spletli, ale bohuzel to tak nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
21.6.10 16:15

To je mi lito. Posilam hodne stesticka do dalsich dni a zkus se tolik netrapit. Vim, ze se to lehce rekne, loni jsem si prozila zamlkle tehotenstvi, tak vim o cem mluvim. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.6.10 16:18

nejhorší je když okolo sebe vidíš tolik těhulek. ja si to tolik přála, připadám si jako tělo bez duše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
21.6.10 16:35

Ber to tak,že tam něco nebylo vpořádku,když to samo odeznělo,a buď ráda, že takhle brzy,později je to mnohem horší,příště to vyjde :srdce: ,tělo si to těhotenství potřebovalo asi jen vyzkoušet,četla jsem o tom. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
21.6.10 16:38

Ahoj, je to těžké, ale zkus se na to tolik nezaměřovat. Nepřemýšlet nad tím stále. :think: Netrápit se. Naši sousedé také nemohli mít mimi, začli si stavět domeček, jen takový malý akorát pro ně. Myšlenky se soustředily na baráček a ejhle, přišla do jinýho stavu. :kytka: Baráček bylo třeba překreslit a zvětšit. Takže určitě na tom něco je. Nervy, a podvědomí je mocné.
Držím pěstičky. :huban: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.6.10 16:42

aspon, ze jsem premluvila pani doktorku, at mi ukonci neschopenku, doma bzch se asi zblaynila a aspon se budu soustredit na neco trosku jineho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
21.6.10 16:44

Zažila jsem to minulý měsíc,test positivní - dr v 5tt nic neviděl, za 5 dní jsem začala krvácet- v nemocnici nabrali krev prohlídly a poslaly domu ať si za 2 hoďky zavolám na výsledky…když jsem tam volala, HCG bylo na 0, prý se vajíčko zahnizďovalo a pak to vzdalo :-(
ale taky nechápu proč si hned musela na čištění :?: mě jelikož tam dr nic neviděl, na čištění neposílali :nevim:
Ale to už je teď stejně jedno, je mi to líto vím jak ti je :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rebellka
21.6.10 17:41

já to nosila od 5 tt bez známek života až do 11tt.pak jsem začala špinit a musela na čištění.O další sem se mohla snažit hned po týdnu.zatím nic.Až tenhle týden prodělávám falešné těhotenství.Strašně mě boleli prsa,ale měsíčky přišli.no ale i tak se mi tvoří mléko a celkově se cítím jako těhotná.Naštěstí va broučky doma už máme.Držím plečky všem.

• Citovat
  • Upravit
16
22.6.10 07:59

A je tu opět další hrozné ráno. vstala jsem a cítím se hrozně prázdně. snažím se na to nemyslet a moc, ale prostě to pořád nějak nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
22.6.10 08:10

Ashtonko, za tu tvoji náladu možná můžou i rozhozené hormony. Chvíli bude trvat než se tvoje tělo úplně srovná. Ale dej tomu čas, bude líp :palec: No a na té situaci je přece i pár pozitivních věcí. Víš , že můžeš otěhotnět, že se ti tvoří vajíčka, že to tam všechno funguje. Příště to určitě vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
22.6.10 08:12

já vím musím se kousnout a jít dál a věřte mi, já se opravdu moc snažím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
22.6.10 08:25

Ahoj ashtonka, prežila som si niečo podobné, teraz som 13 dní po kyretáži. Bola som 6 tt, doktor nič nevidel. Poslal ma domov s tým že nie som tehotná a ešte mi chcel pichnúť vyvolávačku. O pár som tam volala že mám znova pozitívny tehu test, tak vzali krv a potvrdili tehotenstvo. Medzitým už som začala špiniť, tak nasledovala hospitalizácia, týždeň sa čakalo ako sa to vyvinie (už bola vidieť fazuľka) a nakoniec musel byť aj tak kyret, lebo hcg rástlo pomaly:-( Bolo mi mizerne, a stále niekedy je, ale myslím že je dobre keď tým pocitom necháš voľný priebeh, poplakať si, dostať to von. Mne to moc pomohlo a teraz už je o dosť lepšie. Rozhodla som sa tým príliš nezaoberať, neriešiť a o tri mesiace sa uvidí:-) Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
22.6.10 08:40

Já vím, musí to přebolet, ale nejhorší je, že moje sestra je těhotná (6. měs.), dívat se na ni je hrozné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty