Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj chtěla bych se zeptat, jsem ve 12.tt a dnes jsem z ničeho nic začala silně krvácet a vytekli ze mě dva kusy jakoby krevní sraženiny a teď už jen slabě špiním, již přes týden mě pobolívá v podbříšku jäko při menstr. Máte někdo s něčím takovým zkušenost. k Dr jdu hned ráno ale stejně mám strach
ahoj, měla si jet hned a na pohotovost, mohli by zabránit event. potratu, v takovém případě bych teda já osobně vůbec nečekala
ivash ano riziko určitě, takové věci se nenechávají na potom, to už může být opravdu pozdě, tak by se s tím třeba fakt dalo něco dělat, ještě krvácíš? pokud ano a záleží ti na tom, tak jeď a na nic nečekej
No, tak to ti držím palce, aby bylo zítra vše vpořádku. Měla jsi jet hned. Bolest, krvácení, cokoliv co se ti nezdá, vždy jeď v těhotenství hned. 100× zbytečně, než jednou pozdě …
určitě by jsi měla jet na pohotovost.Držím moc palečky, aby bylo vše v pořádku
já jsem začala krvácet ve 14tt, jela jsem tenkrát k dr a ten mi řekl, že se to občas v tomto období stává, že přejímá funkci výživy miminka placenta.
určitě ale vyraž na pohotovst a napiš jak to dopadlo! držím palečky!
Ahojky, určitě vyraž hned na pohotovost na nic nečekej. Držim pěstičky, aby vše dopadlo dobře.
Tynkka píše:
já jsem začala krvácet ve 14tt, jela jsem tenkrát k dr a ten mi řekl, že se to občas v tomto období stává, že přejímá funkci výživy miminka placenta.
no ale to se většinou jedná o špinění nebo slabší krvácení
AngelinaBalerina píše:Tynkka píše:no ale to se většinou jedná o špinění nebo slabší krvácení
To je pravda, většinou jde o lehčí krvácení nebo špinění… no snad to ivash dopadne dobře!!!
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.