Krvácení 7. den po transferu embrya

Anonymní
7.11.14 20:28

Krvácení 7. den po transferu embrya

Ahoj, jsem sedmý den po trasnferu dvou blastocyst, test slabě pozitivní, ale bohužel jsem začala krvácet…ztrácím tak naději :?..Máte někdo, prosím, podobnou zkušenost? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2071
7.11.14 20:39

Ahoj záleží jak moc krvácíš ale ještě to může dopadnout dobře…já teda mám podobnou zkušenost test jsem měla slabě pozitivní asi od 6.dne po transferu a 1.1 den jsem začala špinit takže jsem jako ty měla strach aby se něco nepokazilo. Zavolala jsem pro jistotu do caru a řekli mě ať hned druhý den ráno přijedu na kontrolu…takže být tebou tak si tam taky zavolám a oni už ti řeknou co a jak…u mě to dopadlo nakonec dobře :) narodila se nám holčička ;) někdo krvácí i v těhotenství a dopadne to dobře takže neházej flintu do žita :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.14 21:12

Mela jsem to stejne, cca od 6 dne test slabe pozitivni, 9 den jsem zacala spinit a o den pozdeji dost krvacet. Jela jsem jeste vecer na pohotovost at se na me podivaji, skoncilo to tydeni hospitalizaci v nemocnici… dobra zprava ale je ta, ze mi z tohoto transferu prave ted usina v postylce 18 mesicni krasna holcicka. Neboj se.

• Citovat
  • Upravit
72725
7.11.14 21:31
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem sedmý den po trasnferu dvou blastocyst, test slabě pozitivní, ale bohužel jsem začala krvácet…ztrácím tak naději :?..Máte někdo, prosím, podobnou zkušenost? Děkuji.

záleží na intenzitě. Ale rozhodně to nevzdávej :hug: nic není ztraceno.. může být usazování, ruplá žilka atd.. je toho fakt hodně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.14 21:38

@martina.se Ahoj, děkuju za povzbuzení, zkusím se držet v pozitivním vyladění, ale je to těžký…ale zkusím to :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.14 21:39
@Anonymní píše:
Mela jsem to stejne, cca od 6 dne test slabe pozitivni, 9 den jsem zacala spinit a o den pozdeji dost krvacet. Jela jsem jeste vecer na pohotovost at se na me podivaji, skoncilo to tydeni hospitalizaci v nemocnici… dobra zprava ale je ta, ze mi z tohoto transferu prave ted usina v postylce 18 mesicni krasna holcicka. Neboj se.

zakl.: Ahojky, to mělo krásný závěr, gratuluji k holčicce! :mavam: Mohu se optat, zda přišli na to, proč krvácíš?..Je to někdy těžké, viď…

• Citovat
  • Upravit
72725
7.11.14 21:41
@Anonymní píše:
@martina.se Ahoj, děkuju za povzbuzení, zkusím se držet v pozitivním vyladění, ale je to těžký…ale zkusím to :)

je mi to jasné.. já měla při prvním těhotenství i normální ms.. ono nic není nemožné.. držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí