Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj záleží jak moc krvácíš ale ještě to může dopadnout dobře…já teda mám podobnou zkušenost test jsem měla slabě pozitivní asi od 6.dne po transferu a 1.1 den jsem začala špinit takže jsem jako ty měla strach aby se něco nepokazilo. Zavolala jsem pro jistotu do caru a řekli mě ať hned druhý den ráno přijedu na kontrolu…takže být tebou tak si tam taky zavolám a oni už ti řeknou co a jak…u mě to dopadlo nakonec dobře
narodila se nám holčička
někdo krvácí i v těhotenství a dopadne to dobře takže neházej flintu do žita ![]()
Mela jsem to stejne, cca od 6 dne test slabe pozitivni, 9 den jsem zacala spinit a o den pozdeji dost krvacet. Jela jsem jeste vecer na pohotovost at se na me podivaji, skoncilo to tydeni hospitalizaci v nemocnici… dobra zprava ale je ta, ze mi z tohoto transferu prave ted usina v postylce 18 mesicni krasna holcicka. Neboj se.
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem sedmý den po trasnferu dvou blastocyst, test slabě pozitivní, ale bohužel jsem začala krvácet…ztrácím tak naději..Máte někdo, prosím, podobnou zkušenost? Děkuji.
záleží na intenzitě. Ale rozhodně to nevzdávej
nic není ztraceno.. může být usazování, ruplá žilka atd.. je toho fakt hodně..
@martina.se Ahoj, děkuju za povzbuzení, zkusím se držet v pozitivním vyladění, ale je to těžký…ale zkusím to ![]()
@Anonymní píše:
Mela jsem to stejne, cca od 6 dne test slabe pozitivni, 9 den jsem zacala spinit a o den pozdeji dost krvacet. Jela jsem jeste vecer na pohotovost at se na me podivaji, skoncilo to tydeni hospitalizaci v nemocnici… dobra zprava ale je ta, ze mi z tohoto transferu prave ted usina v postylce 18 mesicni krasna holcicka. Neboj se.
zakl.: Ahojky, to mělo krásný závěr, gratuluji k holčicce!
Mohu se optat, zda přišli na to, proč krvácíš?..Je to někdy těžké, viď…
@Anonymní píše:
@martina.se Ahoj, děkuju za povzbuzení, zkusím se držet v pozitivním vyladění, ale je to těžký…ale zkusím to
je mi to jasné.. já měla při prvním těhotenství i normální ms.. ono nic není nemožné.. držím pěsti ![]()
Ahoj, jsem sedmý den po trasnferu dvou blastocyst, test slabě pozitivní, ale bohužel jsem začala krvácet…ztrácím tak naději
..Máte někdo, prosím, podobnou zkušenost? Děkuji.