Krvácení 7tt a 3 dny

Anonymní
16.7.25 22:18

Krvácení 7tt a 3 dny

Ahoj holky, omlouvam se, vim, ze mi nikdo nerekne co to je, a ze je zde plno diskuzi, ale potrebuju se aspon trosku uklidnit. V pondeli doktor potvrdil tehotenstvi, 7tt. I se srdickem. Zaroven v deloze nasel neco, rikal ze nejspise myom ale dale se k tomu nevyjadroval, tak si rikam, ze je to asi ok. Zaroven mi rekl, ze muzu po tom vysetreni spinit/krvacet. Druhy den jsem jen po utreni mela hnedy vytok a pak nic. Az dnes vecer, kdyz jsem uz lezela najednou z niceho nic pichnuti v brichu a ze me vyjela hnedo/zluta krev v mnozstvi, jak menzes. Ja jsem silene vydesena, ze je to spatne, jedine co jsem nasla na internetu, jestli by to nemohlo byt tim; ze za dva dny bych normalne mela ms, ale minuly mesic ani do te doby nic ani zadne spineni. Dekuju moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5719
16.7.25 23:12

Ne, termínem MS to nebude. Šetři se a případně zajeď k doktorovi. Stejně je to ale buď a nebo, nikdo ti v tomhle tt moc nepomůže :?. Každopádně držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
17.7.25 06:12

Zašla bych na kontrolu, pro klid..
Je to opravdu 50/50 zažila jsem to 2× jednou to dopadlo a jednou ne.
Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.25 07:10

Ja uz mam i pocit, ze mi vymizely priznaky- neni mi spatne a neboli me prsa. Jen bricho jako bych to mela dostat me boli. Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
17.7.25 10:12

A co ti dělal za vyšetření, když říkal, že po něm můžeš krvácet? To mi zní, jako by ti dělal stěry z čípku/prevenci, a to opravdu vzhledem k prokrvenosti čípku krvácet můžeš, ale vůči těhotenství je to neškodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.25 10:42

Ano, rekl, ze posledni stery byly vice jak 6 mesicu a v tehotenstvi se potom jiz neberou tak mi vzal ster z cipku. Jenze druhy den po vysetreni, tj utery, jsem mela jen jednou po utreni hnedy hlen a potom vubec nic. Az vcera vecer kdyz jsem uz lezela jsem citila jak to ze me jede a od te doby zase nic, ani po utreni. Dneska jsem volala do ordinace a rekli mi, ze kdyby se to opakovalo, at prijdu zitra. Mam ale spatny pocit, najednou mi neni spatne, neboli me prsa. Jen bricho jako bych to mela dostat

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky