Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ne, termínem MS to nebude. Šetři se a případně zajeď k doktorovi. Stejně je to ale buď a nebo, nikdo ti v tomhle tt moc nepomůže
. Každopádně držím palce ![]()
Zašla bych na kontrolu, pro klid..
Je to opravdu 50/50 zažila jsem to 2× jednou to dopadlo a jednou ne.
Držím palce ![]()
Ja uz mam i pocit, ze mi vymizely priznaky- neni mi spatne a neboli me prsa. Jen bricho jako bych to mela dostat me boli. Zakladatelka
A co ti dělal za vyšetření, když říkal, že po něm můžeš krvácet? To mi zní, jako by ti dělal stěry z čípku/prevenci, a to opravdu vzhledem k prokrvenosti čípku krvácet můžeš, ale vůči těhotenství je to neškodné.
Ano, rekl, ze posledni stery byly vice jak 6 mesicu a v tehotenstvi se potom jiz neberou tak mi vzal ster z cipku. Jenze druhy den po vysetreni, tj utery, jsem mela jen jednou po utreni hnedy hlen a potom vubec nic. Az vcera vecer kdyz jsem uz lezela jsem citila jak to ze me jede a od te doby zase nic, ani po utreni. Dneska jsem volala do ordinace a rekli mi, ze kdyby se to opakovalo, at prijdu zitra. Mam ale spatny pocit, najednou mi neni spatne, neboli me prsa. Jen bricho jako bych to mela dostat
Ahoj holky, omlouvam se, vim, ze mi nikdo nerekne co to je, a ze je zde plno diskuzi, ale potrebuju se aspon trosku uklidnit. V pondeli doktor potvrdil tehotenstvi, 7tt. I se srdickem. Zaroven v deloze nasel neco, rikal ze nejspise myom ale dale se k tomu nevyjadroval, tak si rikam, ze je to asi ok. Zaroven mi rekl, ze muzu po tom vysetreni spinit/krvacet. Druhy den jsem jen po utreni mela hnedy vytok a pak nic. Az dnes vecer, kdyz jsem uz lezela najednou z niceho nic pichnuti v brichu a ze me vyjela hnedo/zluta krev v mnozstvi, jak menzes. Ja jsem silene vydesena, ze je to spatne, jedine co jsem nasla na internetu, jestli by to nemohlo byt tim; ze za dva dny bych normalne mela ms, ale minuly mesic ani do te doby nic ani zadne spineni. Dekuju moc