Krvácení a přitom těhu

Anonymní
25.3.13 10:41

krvácení a přitom těhu

Holky prosím poraďte, stalo se některé to, že byste krváceli né špinili a přitom jste byli pak těhu??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2383
25.3.13 10:42
@Anonymní píše:
Holky prosím poraďte, stalo se některé to, že byste krváceli né špinili a přitom jste byli pak těhu??

Pokud jsi těhotná a krvácíš tak utíkej k doktorovi nebo na pohotovost! Může a nemusí to něco znamenat, ale tohle nepodceňuj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
25.3.13 10:43

Upaluj k lekari pokud jsi tehotna…
Presne jak pise @nicolle24 nepodcenovat nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.13 10:48

Právě že nevím jeslti jsem těhotná, jestli jsem na na úplném začáku :-( měla bych ms dostat až tak v úterý a včera jsem začala po pohl. styku ´špinit, v noci se to rozjelo a dneska krvácení sice pomalu ustává, nevím jeslti je to ms nebo co :-( thotenský test 7 dní po ovu vyšel duch pozitivní, na krvi druhý den zatím nebylo nic :-( takže nevím na čem jsem

• Citovat
  • Upravit
2383
25.3.13 10:53

Tak je možné že se vajíčko uhnizďuje ale i tak si myslím že by si spíš měla špinit a ne krvácet, ale pokud si na začátku tak se taky může jednat o spontánní vyloučení, bohužel co se děje ti tady nikdo neřekne, může to být cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
25.3.13 11:12

Těhotenské testy z moči můžou vycházet falešně pozitivní, test z krve má větší průkaznost. Může to být cokoliv, mohla jsi dostat dřív menstruaci, mohlo být biochemické těhotenství, cokoliv. Tady ti bohužel diagnozu nikdo nestanoví, to pouze lékař. Každopádně neustálé okamžité upalování k lékaři v případě krvácení na začátku těhotenství - k čemu je to dobré, kromě toho, že dotyčná ví, na čem je, když za hodinu může být vše jinak?

• Citovat
  • Upravit
72725
25.3.13 13:00

Já měla ms do 10 tt, kdy se na těhotenství příšlo.. Ale já netušila, že jsem těhotná. Pokud to víš a špiníš nebo krvácíš, můžeš zajít k dr.. a nebo taky počkat, výběr je na Tobě.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.13 13:39

Já to bohužel taky nevím :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.13 13:43

Snažíme se, v době plodných dnů jsme to zkusili a asi 8 dní po plodných dnech jsem si dělala test a byl tam slabej duch, na krvy mi řekla 9den po plodných dnech že to zatím nevypadá :-/ včera jsem začala slabě krvácet, v noci se to rozjelo a dneska to slábne.
Kdy sis dělala těhotenský test??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí