Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte, mám menší problém..Včera jsem měla začít opět brát utrogestan ale zapoměla jsem na něho tak jsem si ho vzala dnes. Mám ho na 10dní a chci se zeptat: Mám ho normálně teďkom brat těch 10 dní nebo jen 9,když sem si ho místo včerejšku vzala dnes??
Děkuji za odpovědi
Tak pakliže si ho máš brát jeden denně po dobu 10 dnů tak to je 10 globulí…takže asi budeš muset těch 10 dle logický úvahy ![]()
A včera jsi zapoměla kdy? Ten ráno nebo večer nebo oba? Jinak já bych brala 10 dní jak máš. Jen jsi začala o den déle. to je na srovnání cyklu? Nebo proč ho máš?
@Petra Z Zapoměla jsem ho ráno i večer a mám ho na podporu k otěhotnění
V podstatě na tom nesejde, jestli budeš brát jen 9 nebo 10 o den posunuto
A první vynechaný den taky není žádná tragédie, neboj!
Mě se to taky stalo, volala jsem DR a ten mi řekl, že to vůbec nevadí a brala jsem ho normálně deset dní, jen jsem začla o ten den dýl ![]()
@Sabrousek píše:
@ikyki Ne,já beru 1-0-1
Aha takto se nic neděje já ho teda brala 3 měsíce v kuse a taky se mi stalo, že jsem zapoměla úplně a ne jednou ![]()
Ahoj, nevíte jsetli vadí když mi včera došel utrogestan, (beru 1-0-1, mám ho brát 14 dní po IUI až do těhu testu) a v caru jsou až zítra. Myslíte že je velký problém vynechat dneska ty 2 prášky? dneska jsem 10. den po IUI