Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, já za měsíc vysazuju antiko a v září se budeme snažit:-)
@putako
Takze alespon nejsem jedina co musi na snazeni cekat
Jaktoze az od zari? My az od zacatku srpna, protoze jsem dostala pracovni nabidku na letni sezonu…a abych si i odpocinula, potratila jsem samovolne na Vanoce 2012… ![]()
Já jsem v lednu nastoupila do práce, takže tak v zaří budu mít odpracováno těch 270 dní
nejradši bych na to vlítla ted no
, ale musime pockat. To čekání je ale hrozný
@putako
Takze take kvuli praci
Tak to amme stejne.,. No uz jsem se s tim pomalu smirila…Pritel je rozhodnutej a nehnu s nim, uz jsem to zkousela, po dobrem i po zlem
ale alespon si jeste uziju leto, vydelam penizky…tech 4-5 mesicu utece rychle, uvidis ![]()
@Linda RICCIONE
Jinak jsem mladá mamina je mi teprve 20, ale už od od 15 furt myslim na rodinu a chci ji moc mít. Když vidím maminku s kočárkem, tak bych se zbláznila
.
@Linda RICCIONE
Jo na léto se taky těším, aspon pojedeme na dovču, pak se asi k moři jen tak nedostanem, dokud bude prcek malej ![]()
@putako
To si rikam taky
) Teda sice mam more pred barakem
ale na dovolenou jezdime mimo ![]()
@Linda RICCIONE
Ty jo to ti zavidim, ani nevis jak, tady je ted takova zima a hnusne
a jeste se mi ted delaj furt opary, to je k zblázneni ![]()
@putako
Ja vim, sleduju to pocasi v CR, jsem tam byla pred mesicem kdyz huste snezilo… Jaro uz je za rohem a pres leto nam to bude utikat rychleji, uvidis
@Linda RICCIONE
A co, že jsi se ocitla takhle daleko? Přítel?
@putako
Letela jsem na dovolenou a zamilovala jsem se..odjela jsem normalne do CR a pak po pul roce jsem se sem nastehovala, jsem tu skoro 4 roky
Zacatky nebyly jednoduche ale zvladla jsem to ![]()
@Linda RICCIONE
Tak to te moc obdivuju
je to moc hezký
ta láska