Poradíte mi s grafíkom?

122
23.3.13 13:06

Poradíte mi s grafíkom?

Ahoj. Chcela by som vás poprosiť o názor…Mám 25-26 dňový cyklus. Včera mi teplota v grafe rapídne klesla, už som myslela že dnes príde MS a dnes ráno zasa trošku stúpla :nevim:.Pred dvomi dňami som robila testík, bol negat.Aj pri prvom malom mi ukázalo slabého ducha až po troch dňoch meškania. Bruško ma pobolieva už týždeň :cert: a stále behám na WC lebo stále mám taký pocit že mrcha je už tu…No, ale otázka znie, či ešte je relatívna šanca že sa zadarilo :roll: Metie ma ten velký pokles teploty včera. Za každý názor ďakujem :hug: http://www.fertilityfriend.com/home/41c827

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31333
23.3.13 13:25

Šance tam určitě je, už jen proto, že ta teplota neklesla pod ten „kříž“, tedy pod 36,6.

Jinak i když byla teplota dvanáctého trochu vyšší, tak já bych teda dle toho grafu skoro tipla ovulaci na 13.3. :think:
takže bys teoreticky byla 9DPO…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
23.3.13 13:34

@Mar__tanka1983 Ahoooj, ďakujem pekne za odpoveď, ešte v tých grafoch niesom tak ostrielaná. Neviem, ale aj podla ovu testu mi to vyšlo tak ako v grafe, že tá ovulka bola toho 11-teho :think: No už uvidím, som strašne zvedavá, mesiac pred tým som mala cystu :cert: ktorú mi dr. objavil len náhodou pri prevent. prehliadke, našťastie mi dal injekcie a zmizla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5673
23.3.13 13:38

Jojo, souhlasím :pankac: Šance určitě je!! :kytka: Počkej ještě pár dní, uvidíš jak se budou vyvíjet teploty, pokud se teplota bude stále držet nad čarou, zkus test :) Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
23.3.13 13:40

@Kateřina77 Ďakujem :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
23.3.13 13:45
@Mar__tanka1983 píše: Šance tam určitě je, už jen proto, že ta teplota neklesla pod ten „kříž“, tedy pod 36,6.Jinak i když byla teplota dvanáctého trochu vyšší, tak já bych teda dle toho grafu skoro tipla ovulaci na 13.3. :think:
takže bys teoreticky byla 9DPO…

Já na to koukala taky tak. pak by tam ale chyběla teplota při implementaci. Zas na druhou stranu ta bývá 5.-9. den, takže ten včerejší pokles může znamenat právě to, takže by to souhlasilo i s tím, proč ještě není na testu ani duch - protože jinak by už být mohl :nevim: Takže prostě uvidíš zítra :nevim: Ještě mě napadla jedna věc - i podle testu ti vyšla ovulace na toho 11.3., takže otázka zní, jestli jsi pak testovala dál a zjistila, jestli čárka slábne nebo ne. Teba pak ještě zesílila aovulace byla skutečně až později :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31333
23.3.13 13:47

@anelkaaa ovu test ti ale ukazuje, že by k ovulaci mělo dojít během 12-48 hodin - tedy to může být až za dva dny.
Nicméně FF co jsem tak zjistila je na grafy prostě nejlepší ze všech stránek o kterých jsem slyšela, takže mu můžeš důvěřovat víc než jiným…
ale co já mám načteno, tak ovulace je potvrzená pokud je po ní 3 dny po sobě vyšší teplota, což v případě tvého grafu nebylo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
23.3.13 13:50

@Mar__tanka1983 Tak díky, aspoň už jsem chytřejší ohledně ovulačních testů, já nikdy žádný neviděla, jen na fotce tady na emiminu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
23.3.13 13:57

@Amys @Mar__tanka1983 ja som si ovu test robila ešte aj deň potom, a výsledná čiarka už bola slabšia ako kontrolná. Toho 11-teho bola výsledná tmavšia ako kontrolná. Zaoberám sa týmito grafmi, aj ovu testami druhý mesiac tak v tom ešte nemám tak jasno :oops:. Každopádne mi iné nezostáva než čakať, a to ma najviac vytáča, to čakanie :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
23.3.13 14:05

@anelkaaa Já teď čekám na výslekdy imunologie. Nejradši bych ale taky čekala spíš na něco jiného, ale musíme počkat, no :) Uvidíš zítra, nic jiného ani nezbývá. Teda zbývá, můžeš si klidně nakoupit tunu těhutestů a testovat a testovat, ale to je stejně zábavná činnost jako je čekání a ještě to leze do peněz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
23.3.13 14:09

@Amys Tak budeme čakať spolu :lol: Držím palce aby testy dobre dopadli :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
23.3.13 14:11

@Amys Trochu som to poplietla, oprava…držím palce aby výsledky dobre dopadli,,,ja som napísala testy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
23.3.13 14:22

@anelkaaa To nevadí, já to mám v hlavě srovnané :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
23.3.13 15:44

@Amys @Mar__tanka1983 Žienky, skúšala som odstrániť z toho grafu ten ovu test a pozrite :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
23.3.13 15:57

@anelkaaa No tři dny zvyšující teploty za sebou, to je podmínka ovulace :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie