Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Chcela by som vás poprosiť o názor…Mám 25-26 dňový cyklus. Včera mi teplota v grafe rapídne klesla, už som myslela že dnes príde MS a dnes ráno zasa trošku stúpla
.Pred dvomi dňami som robila testík, bol negat.Aj pri prvom malom mi ukázalo slabého ducha až po troch dňoch meškania. Bruško ma pobolieva už týždeň
a stále behám na WC lebo stále mám taký pocit že mrcha je už tu…No, ale otázka znie, či ešte je relatívna šanca že sa zadarilo
Metie ma ten velký pokles teploty včera. Za každý názor ďakujem
http://www.fertilityfriend.com/home/41c827
Šance tam určitě je, už jen proto, že ta teplota neklesla pod ten „kříž“, tedy pod 36,6.
Jinak i když byla teplota dvanáctého trochu vyšší, tak já bych teda dle toho grafu skoro tipla ovulaci na 13.3. ![]()
takže bys teoreticky byla 9DPO…
@Mar__tanka1983 Ahoooj, ďakujem pekne za odpoveď, ešte v tých grafoch niesom tak ostrielaná. Neviem, ale aj podla ovu testu mi to vyšlo tak ako v grafe, že tá ovulka bola toho 11-teho
No už uvidím, som strašne zvedavá, mesiac pred tým som mala cystu
ktorú mi dr. objavil len náhodou pri prevent. prehliadke, našťastie mi dal injekcie a zmizla…
Jojo, souhlasím
Šance určitě je!!
Počkej ještě pár dní, uvidíš jak se budou vyvíjet teploty, pokud se teplota bude stále držet nad čarou, zkus test
Držím palce ![]()
@Mar__tanka1983 píše: Šance tam určitě je, už jen proto, že ta teplota neklesla pod ten „kříž“, tedy pod 36,6.Jinak i když byla teplota dvanáctého trochu vyšší, tak já bych teda dle toho grafu skoro tipla ovulaci na 13.3.
takže bys teoreticky byla 9DPO…
Já na to koukala taky tak. pak by tam ale chyběla teplota při implementaci. Zas na druhou stranu ta bývá 5.-9. den, takže ten včerejší pokles může znamenat právě to, takže by to souhlasilo i s tím, proč ještě není na testu ani duch - protože jinak by už být mohl
Takže prostě uvidíš zítra
Ještě mě napadla jedna věc - i podle testu ti vyšla ovulace na toho 11.3., takže otázka zní, jestli jsi pak testovala dál a zjistila, jestli čárka slábne nebo ne. Teba pak ještě zesílila aovulace byla skutečně až později ![]()
@anelkaaa ovu test ti ale ukazuje, že by k ovulaci mělo dojít během 12-48 hodin - tedy to může být až za dva dny.
Nicméně FF co jsem tak zjistila je na grafy prostě nejlepší ze všech stránek o kterých jsem slyšela, takže mu můžeš důvěřovat víc než jiným…
ale co já mám načteno, tak ovulace je potvrzená pokud je po ní 3 dny po sobě vyšší teplota, což v případě tvého grafu nebylo ![]()
@Mar__tanka1983 Tak díky, aspoň už jsem chytřejší ohledně ovulačních testů, já nikdy žádný neviděla, jen na fotce tady na emiminu ![]()
@Amys @Mar__tanka1983 ja som si ovu test robila ešte aj deň potom, a výsledná čiarka už bola slabšia ako kontrolná. Toho 11-teho bola výsledná tmavšia ako kontrolná. Zaoberám sa týmito grafmi, aj ovu testami druhý mesiac tak v tom ešte nemám tak jasno
. Každopádne mi iné nezostáva než čakať, a to ma najviac vytáča, to čakanie ![]()
@anelkaaa Já teď čekám na výslekdy imunologie. Nejradši bych ale taky čekala spíš na něco jiného, ale musíme počkat, no
Uvidíš zítra, nic jiného ani nezbývá. Teda zbývá, můžeš si klidně nakoupit tunu těhutestů a testovat a testovat, ale to je stejně zábavná činnost jako je čekání a ještě to leze do peněz ![]()
@Amys Tak budeme čakať spolu
Držím palce aby testy dobre dopadli ![]()
@Amys Trochu som to poplietla, oprava…držím palce aby výsledky dobre dopadli,,,ja som napísala testy ![]()
@Amys @Mar__tanka1983 Žienky, skúšala som odstrániť z toho grafu ten ovu test a pozrite ![]()
@anelkaaa No tři dny zvyšující teploty za sebou, to je podmínka ovulace ![]()