Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přeji pěkný den všem snažilkám ![]()
Jelikož od 11.4 začínám užívat clostilbegyt, kvůli nedozrávání vajíčka, zakládám tuto skupinu pro všechny snažilky, které clostík užívaly, užívají, nebo se chystají ho užívat.
Budu ráda, když sem budete psát svoje zkušenosti s ním, ač jsou dobré nebo špatné, jestli se vám po něm podařilo dojít k vysněným //, nebo jestli se stále a stále snažíte…
No a můžeme spolu prožívat všechny ty starosti, problémy, otázky ale i radosti. A nakonec snad tu největší radost, pokud se nám to podaří.
Budu moc ráda, když se nás tu sejde co nejvíce. ![]()
Ahoj, tak já přidávám svojí zkušenost s ním..
brala jsem 3 cykly, to se nám nezadařilo, ale hned další cyklus, který ještě v těle clostík působí se nám zadařilo, teď už máme skoro 4-měsíčního Ondráška
takže za mě URČITĚ DOPORUČUJU, CLOSTÍK JE SUPER!!! Všem, co se tu sejdete jako snažilky přeju brzké objevení //
![]()
@Veru4 píše:
Přeji pěkný den všem snažilkám
Jelikož od 11.4 začínám užívat clostilbegyt, kvůli nedozrávání vajíčka, zakládám tuto skupinu pro všechny snažilky, které clostík užívaly, užívají, nebo se chystají ho užívat.Budu ráda, když sem budete psát svoje zkušenosti s ním, ač jsou dobré nebo špatné, jestli se vám po něm podařilo dojít k vysněným //, nebo jestli se stále a stále snažíte…
No a můžeme spolu prožívat všechny ty starosti, problémy, otázky ale i radosti. A nakonec snad tu největší radost, pokud se nám to podaří.
Budu moc ráda, když se nás tu sejde co nejvíce.
Ahoj ![]()
Já poprvé brala Clostík v říjnu 2008 a v listopadu jsem po iui otěhotněla.
Ted jsem ho měla v říjnu 2012,ale iui se nepodařilo, pak jsem začla znovu stimulovat v listopadu, ale to se mi udělala 4 cm cysta na vaječníku, která do 2 měsíců sama zmizela. V lednu jsem opět stimulovala, ale iui se zase nezdařila, tak jsme zkusili ječtě jednou a ted čekám na,,výsledek,,po iui.
Co se týče dozrávání vajíček, tak u mě teda asi žádná sláva. folikuli v prvních dvou pokusech nic moc, ale tentokrát byli krásné, tak moooooc doufáme, že se povedlo. Uvidíme tak za cca 14 dní, jestli se dostaví menses ![]()
Jinak se po clostíku cítím vždycky dost nervní, hormony semnou pěkně cloumají
a pak jsem hnusná na dceru i na manžela.
A bývám nafouklá a cítím tlaky v podbřišku.
Přeju hodně štěstíčka
![]()
Jééé, holky, to jste mi udělaly moc radost
Já jsem teda byla u dr. teprve teď v pátek a ten mi oznámil že vajíčka tam skoro nevidí… :/ Že jsou tedy hooooodně malinká. Tak mi předepsal clostíky, ale vzhledem k tomu, že už jsem v půlce cyklu, musím počkat na ms a teprve potom mlsnout clostík ![]()
No s tou cystou mám docela obavy, celkem hodně jsem pročítala v diskuzích, že se po clostíkách dělala cysta, nebo taky šílené akné… Tak musím přiznat, že mam z toho tedy trošku strach. Ale jak píšete že se zadařilo tak brzy, tak se mi hned zlepšila nálada… ![]()
@Veru4 píše:
Jééé, holky, to jste mi udělaly moc radostJá jsem teda byla u dr. teprve teď v pátek a ten mi oznámil že vajíčka tam skoro nevidí… :/ Že jsou tedy hooooodně malinká. Tak mi předepsal clostíky, ale vzhledem k tomu, že už jsem v půlce cyklu, musím počkat na ms a teprve potom mlsnout clostík
No s tou cystou mám docela obavy, celkem hodně jsem pročítala v diskuzích, že se po clostíkách dělala cysta, nebo taky šílené akné… Tak musím přiznat, že mam z toho tedy trošku strach. Ale jak píšete že se zadařilo tak brzy, tak se mi hned zlepšila nálada…
No, akné to je fakt, to mívám po clostíku děsný ![]()
@Anix píše:
@Jančakecalka
Zlatý akné… ale ty kila navíc…
Fákt jo? Já po něm člověče zhubla 3 kila
sem asi divná ![]()
Anix to mě nestraš!!!
Já si na svojí váhu docela potrpím…
Jéééé to bude něco!
![]()
@Veru4 píše: Anix to mě nestraš!!!![]()
Já si na svojí váhu docela potrpím…
Jéééé to bude něco!
![]()
Neboj, třeba budeš mít štěstí a zhubneš jako já a nebo nepřibereš nic
Předem se nestresuj, to ti nepomůže ![]()
No nevadilo by mi něco shodit
Já vím že stres je potvora, snažím se brát vše s úsměvem
Ale někdy, když se zamyslím, tak je mi na nic z toho všeho.. ![]()
Stačilo 5 tabletek jeden cyklus a mám 13 dní do termínu, tak hodně štěstí ![]()
Nám se to povedlo hned na první pokus…a ted mám doma 14denního chlapečka
takže moc moc držím palečky aby se zadařilo co nejdříve
![]()
Nu, tak to sme na tom podobně.. já sem tedy snědla první clostík už dneska, ale trošku se bojim, sem v tomhle všem nová.. ![]()
Ahojky holky tak se k vám přidávám, včera mi ho dr předepsala..