Clostilky :)

354
24.3.13 14:23

Clostilky :)

Přeji pěkný den všem snažilkám :kytka:
Jelikož od 11.4 začínám užívat clostilbegyt, kvůli nedozrávání vajíčka, zakládám tuto skupinu pro všechny snažilky, které clostík užívaly, užívají, nebo se chystají ho užívat. :) Budu ráda, když sem budete psát svoje zkušenosti s ním, ač jsou dobré nebo špatné, jestli se vám po něm podařilo dojít k vysněným //, nebo jestli se stále a stále snažíte… :( No a můžeme spolu prožívat všechny ty starosti, problémy, otázky ale i radosti. A nakonec snad tu největší radost, pokud se nám to podaří. :) Budu moc ráda, když se nás tu sejde co nejvíce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
24.3.13 14:30

Příspěvek upraven 17.05.16 v 18:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
24.3.13 14:30

Ahoj, tak já přidávám svojí zkušenost s ním..
brala jsem 3 cykly, to se nám nezadařilo, ale hned další cyklus, který ještě v těle clostík působí se nám zadařilo, teď už máme skoro 4-měsíčního Ondráška :-) takže za mě URČITĚ DOPORUČUJU, CLOSTÍK JE SUPER!!! Všem, co se tu sejdete jako snažilky přeju brzké objevení // :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
24.3.13 14:31
@Veru4 píše:
Přeji pěkný den všem snažilkám :kytka:
Jelikož od 11.4 začínám užívat clostilbegyt, kvůli nedozrávání vajíčka, zakládám tuto skupinu pro všechny snažilky, které clostík užívaly, užívají, nebo se chystají ho užívat. :) Budu ráda, když sem budete psát svoje zkušenosti s ním, ač jsou dobré nebo špatné, jestli se vám po něm podařilo dojít k vysněným //, nebo jestli se stále a stále snažíte… :( No a můžeme spolu prožívat všechny ty starosti, problémy, otázky ale i radosti. A nakonec snad tu největší radost, pokud se nám to podaří. :) Budu moc ráda, když se nás tu sejde co nejvíce. :kytka:

Ahoj :mavam:
Já poprvé brala Clostík v říjnu 2008 a v listopadu jsem po iui otěhotněla.
Ted jsem ho měla v říjnu 2012,ale iui se nepodařilo, pak jsem začla znovu stimulovat v listopadu, ale to se mi udělala 4 cm cysta na vaječníku, která do 2 měsíců sama zmizela. V lednu jsem opět stimulovala, ale iui se zase nezdařila, tak jsme zkusili ječtě jednou a ted čekám na,,výsledek,,po iui.
Co se týče dozrávání vajíček, tak u mě teda asi žádná sláva. folikuli v prvních dvou pokusech nic moc, ale tentokrát byli krásné, tak moooooc doufáme, že se povedlo. Uvidíme tak za cca 14 dní, jestli se dostaví menses :cert:
Jinak se po clostíku cítím vždycky dost nervní, hormony semnou pěkně cloumají :( a pak jsem hnusná na dceru i na manžela. :,( A bývám nafouklá a cítím tlaky v podbřišku.
Přeju hodně štěstíčka :hug: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
354
24.3.13 14:37

Jééé, holky, to jste mi udělaly moc radost :kytka: Já jsem teda byla u dr. teprve teď v pátek a ten mi oznámil že vajíčka tam skoro nevidí… :/ Že jsou tedy hooooodně malinká. Tak mi předepsal clostíky, ale vzhledem k tomu, že už jsem v půlce cyklu, musím počkat na ms a teprve potom mlsnout clostík :))
No s tou cystou mám docela obavy, celkem hodně jsem pročítala v diskuzích, že se po clostíkách dělala cysta, nebo taky šílené akné… Tak musím přiznat, že mam z toho tedy trošku strach. Ale jak píšete že se zadařilo tak brzy, tak se mi hned zlepšila nálada… :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
24.3.13 14:45
@Veru4 píše:
Jééé, holky, to jste mi udělaly moc radost :kytka: Já jsem teda byla u dr. teprve teď v pátek a ten mi oznámil že vajíčka tam skoro nevidí… :/ Že jsou tedy hooooodně malinká. Tak mi předepsal clostíky, ale vzhledem k tomu, že už jsem v půlce cyklu, musím počkat na ms a teprve potom mlsnout clostík :))
No s tou cystou mám docela obavy, celkem hodně jsem pročítala v diskuzích, že se po clostíkách dělala cysta, nebo taky šílené akné… Tak musím přiznat, že mam z toho tedy trošku strach. Ale jak píšete že se zadařilo tak brzy, tak se mi hned zlepšila nálada… :)))

No, akné to je fakt, to mívám po clostíku děsný :cert:

• Citovat
  • Upravit
4607
24.3.13 14:50

@Jančakecalka
Zlatý akné… ale ty kila navíc… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
24.3.13 14:51
@Anix píše:
@Jančakecalka
Zlatý akné… ale ty kila navíc… :cert:

Fákt jo? Já po něm člověče zhubla 3 kila :nevim: sem asi divná ;)

• Citovat
  • Upravit
354
24.3.13 14:54

Anix to mě nestraš!!! :,( :lol: Já si na svojí váhu docela potrpím… :D Jéééé to bude něco! :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
24.3.13 14:55
@Veru4 píše: Anix to mě nestraš!!! :,( :lol: Já si na svojí váhu docela potrpím… :D Jéééé to bude něco! :cert: :lol:

Neboj, třeba budeš mít štěstí a zhubneš jako já a nebo nepřibereš nic ;) Předem se nestresuj, to ti nepomůže :hug:

• Citovat
  • Upravit
354
24.3.13 14:58

No nevadilo by mi něco shodit :D Já vím že stres je potvora, snažím se brát vše s úsměvem :) Ale někdy, když se zamyslím, tak je mi na nic z toho všeho.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
24.3.13 15:57

Stačilo 5 tabletek jeden cyklus a mám 13 dní do termínu, tak hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
24.3.13 16:01

Nám se to povedlo hned na první pokus…a ted mám doma 14denního chlapečka :) takže moc moc držím palečky aby se zadařilo co nejdříve ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.13 16:21

@Veru4

Nu, tak to sme na tom podobně.. já sem tedy snědla první clostík už dneska, ale trošku se bojim, sem v tomhle všem nová.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
19.4.13 10:36

Ahojky holky tak se k vám přidávám, včera mi ho dr předepsala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí