Ovulace 23 DC, Duphaston 16-25 DC

7697
24.3.13 09:44

Ovulace 23 DC, duphaston 16-25 DC

Ahojky holky,

máte prosím některá zkušenost? Měla jsem poz. ovu test 23 DC, ovu tedy byla 23 – 24 DC..jenže od 16 DC beru Duphaston, tudíž ho mám užívat ještě cca 3 dny, po vysazení mi MS chodí za 3 dny. Prodlouží se mi cyklus i když vysadím Duphaston? když ovu byla takto později? Jako proběhne klasická lut. fáze? U mně cca 11 dní? Nezkrátí se mi? děkuji moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
957
24.3.13 10:44

@chcimimi

a si si jistá, že byla ovulace??? Já jsem teda studovala farmacii a chemii a my jsme se učili, že když se nasadí duphaston nebo podobný přípravek, tak ovulace pak už nemůže být - ikdyž prý existují výjimky, tak většinou už neproběhne, jinak já měla ovulační testy neustále pozitivní, kdykoli během cyklu a nikdy jsem ovulaci neměla - to jsem zjistila až po roce testování ovu testama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7697
24.3.13 11:11

@pavlinka77 ještě zkusím teplotu ale jsem si téměř jistá, protože i bolesti odpovídaly (typické pro ovu)…a já teda ovu testy pozitivní nemívám, jen u ovulace… :nevim: :nevim: díky za reakci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
24.3.13 12:23

@chcimimi
Tak uvidíš, pokud na tebe ty testy fungujou, tak jim věř a budu držet palečky :-)
Bereš zatím jenom duphaston? nebo máš třeba i clostilbegyt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7697
24.3.13 12:33

@pavlinka77 Děkuji :-) :kytka: Clostík jsem už měla, teď mám jen duphaston…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ajrenka
24.3.13 22:43

Ahoj ráda bych se zeptala zda má někdo z vás zkušenosti s braním duphastonu, beru ho teď druhý měsíc na úpravu cyklu 14–24 den 2× denně. Asi od 18 dce cyklu mám bolesti podbříšku (píchání a jakoby tlak) a docela nepříjemnou bolest prsou. Minulý měsíc jsem to neměla. Tak nevím zda může jít o těhu nebo jsou to jen vedlejší účinky. Jsem teď 27 den cyklu, na test je ještě brzo. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
7697
25.3.13 07:48
@Ajrenka píše:
Ahoj ráda bych se zeptala zda má někdo z vás zkušenosti s braním duphastonu, beru ho teď druhý měsíc na úpravu cyklu 14–24 den 2× denně. Asi od 18 dce cyklu mám bolesti podbříšku (píchání a jakoby tlak) a docela nepříjemnou bolest prsou. Minulý měsíc jsem to neměla. Tak nevím zda může jít o těhu nebo jsou to jen vedlejší účinky. Jsem teď 27 den cyklu, na test je ještě brzo. Děkuji

Ahojky, možná to může být s Duphastonu (já teda nic takového nemám) a nebo to může být i těhu, počkej pár dní a budeš vědět..Držím pěstičky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ajrenka
25.3.13 10:37
@chcimimi píše:
Ahojky, možná to může být s Duphastonu (já teda nic takového nemám) a nebo to může být i těhu, počkej pár dní a budeš vědět..Držím pěstičky :hug:

Ahoj, děkuji za odpověď, dnes jsem si dělala test a negativní, takže na mě asi takto působí duphaston. :?

• Citovat
  • Upravit
7697
25.3.13 10:41
@Ajrenka píše:
Ahoj, děkuji za odpověď, dnes jsem si dělala test a negativní, takže na mě asi takto působí duphaston. :?

Není na test brzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ajrenka
25.3.13 10:49
@chcimimi píše:
Není na test brzy?

Nevím, duphaston beru od 14 dne cyklu, tedy ovulka musela být někdy pře tím. A to už by bylo asi 14 dní, tak by mohlo už být něco vidět nebo??? :)

• Citovat
  • Upravit
7697
25.3.13 11:28
@Ajrenka píše:
Nevím, duphaston beru od 14 dne cyklu, tedy ovulka musela být někdy pře tím. A to už by bylo asi 14 dní, tak by mohlo už být něco vidět nebo??? :)

Ovulka nemusí být předtím. já jsem měla ovulku třeba 18 DC teď asi až 23-24 DC a to beru duphaston, ty nijak nesleduješ ovulku? třeba ovu testy, teplota?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
25.3.13 11:46
@chcimimi píše:
Ovulka nemusí být předtím. já jsem měla ovulku třeba 18 DC teď asi až 23-24 DC a to beru duphaston, ty nijak nesleduješ ovulku? třeba ovu testy, teplota?

Jo jo dělala jsem si ovu testy. Začala jsem 14. den cyklu a dělala je týden - žádný nebyl pozitivní. Už jsem je dělala 3 měsíce před tím a vždy mi vyšel 1 pozitivní. Takž eted musela být předtím a propásla jsem to nebo ovulka nebyla.
Ale asi od 18. dne cyklu mám bolesti prsou a podbříšku. Tak to mě zmátlo??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7697
25.3.13 13:49

@Ajrenka Možná ovu nebyla - já ji taky nemám každý měsíc :,( v těch předchozích měsících si ho měla kdy pozitivní? který DC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí