Krvácení během braní Utrogestanu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8283
18.10.11 18:06

Verdásku tak to si myslím taky :mrgreen:

ted ho teda neberu ale jestli zas začnu tak to bude asi stejné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
18.10.11 18:08

jak dlouho jsi ho brala? a pomohl ti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
18.10.11 18:19

tak já ho brala na úpravu cyklu, měla jsem cykly i 60 dní a on mi opravdu pomohl, brala jsem ho půl roku, pak jsem ho vysadila a otěhotněla další cyklus jenže pak o mimi přišla takže ted ho neberu, protože jsem nastoupila po MD do práce, tak si chvíli zas budu pracovat a pak to zkusíme znova ale nevím jestli s utrošem nebo bez něj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
19.10.11 16:43

Já mám cyklus právě nepravidelný,takže to mám brát určitě kvůli tomu,ale nevím kdy - od kterého dne..Dneska jsem tam-Caru volala a že mi primářka zavolá zpět.Celý den čekám na tel a ono nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
19.10.11 17:01
evca 28 píše:
Já mám cyklus právě nepravidelný,takže to mám brát určitě kvůli tomu,ale nevím kdy - od kterého dne..Dneska jsem tam-Caru volala a že mi primářka zavolá zpět.Celý den čekám na tel a ono nic :-(

Většinou se bere od 16 dnes cyklu do 25 dne cyklu, pokud se nepletu. Ale nevím, jak to je u tebe. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
19.10.11 17:16

Samayo,nj ale já to kolikrát nedostanu vůbec, teď naposledy jsem měla 10dní opožděnou,tak podle čeho to mám počítat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
19.10.11 17:20
evca 28 píše:
Ahoj, mám taková dotaz, kdy se bere utrogestan?my jdeme do IVF v lednu a už máme předepsané léky..

až po OPU, jestli dotaz chápu správně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
19.10.11 17:22
evca 28 píše:
Samayo,nj ale já to kolikrát nedostanu vůbec, teď naposledy jsem měla 10dní opožděnou,tak podle čeho to mám počítat?

Tak to počítej od prvního dne menstruace. (nspř. když to dostaneš dnes, tak za 16 dní vemeš první prášek). Když ti doktorka nezavolala, tak bych asi počkala do zítra a zavolala tam, že to potřebuješ vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
19.10.11 17:25
Jindřiš píše:
evca 28 píše:
Ahoj, mám taková dotaz, kdy se bere utrogestan?my jdeme do IVF v lednu a už máme předepsané léky..
až po OPU, jestli dotaz chápu správně

Ajo, sem si toho ivf nevšimla, tak jak píšou holky, tak po OPU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
19.10.11 17:35

Holky,takže do caru nemusím volat a mám počkat na termín k ivf,volat si pro termín mám koncem mesíce nebo začátkem listopadu,ale v lednu to platí.A jak dlouho se ten utrogestan bere?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
19.10.11 17:45

tatranko díky,já hrozně plaším,ale pro mě je to všechno nové a když to momentálně nemám na papíru,tak plaším ještě víc.Asi je to i ze strachu..Jen mě zarazilo že mi je napsala tak brzo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
19.10.11 18:08

tatranko, injekce ještě nemám, jen utrogestan..já ji asi raději zítra zavolám, šrotuje mi to v hlavě asi bych dneska neusnula. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
13.1.15 19:44

Ahoj holky, muzu se zeptat na par veci, zda s tim nektera nemate zkusenosti. Beru utrous 16-25dc, a najednou jsem zacala spinit, uz 23dc, tedy pred dobranim utrouse. Mela jste to nektera? Kdyz jsem ho dobrala, tak jsem stale mela ms, no a 3 den po dobrani uz to vypadalo, ze to bude ok, ze mi ms konci a ona se jeste vic rozjela…mam pocit ze to ma za vinu ten utrous..ale jsem takova nejaka nesva…protoze to neni standardni ms, jen slaba, bez srazenin…jen hlen a krev..trochu. Tak nevim, zda mam jit k dr. protoze zitra budu uz 6DC a porad ms je. Dekuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.19 17:26

Špinění

Ahoj ženy, chci se zeptat. Jsem cca 6tt, v pondělí potvrzena pouze dutinka. Vzhledem k tomu, že jsem loni mela Zamlkle těhotenství nechal me dr doma a předepsal utrogestan. Avšak večera a dnes odpoledne ruzove spinim, jen na toaletaku. Je to i pres utrogestan normální? Bolest je obcad na leve straně, ale nic sileneho. :( anonymně, vzhledem k tomu, že tu mám někoho z rodiny.. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
14047
28.2.19 17:33
@Anonymní píše:
Ahoj ženy, chci se zeptat. Jsem cca 6tt, v pondělí potvrzena pouze dutinka. Vzhledem k tomu, že jsem loni mela Zamlkle těhotenství nechal me dr doma a předepsal utrogestan. Avšak večera a dnes odpoledne ruzove spinim, jen na toaletaku. Je to i pres utrogestan normální? Bolest je obcad na leve straně, ale nic sileneho. :( anonymně, vzhledem k tomu, že tu mám někoho z rodiny.. Dekuji

Ne, přes utroš to rozhodně ok není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital