Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, ja když jsem krvacela přes utrouš, tak to dopadlo blbě. Na druhou stranu to dopadlo blbě, i když jsem přes utrouš nekrvacela.
Tak ještě to může být, že máš toho utrouše málo, může být dávkování i 2-2. Já měla vždy jen 1-1. Při posledním takovém dávkování už to bylo v pořádku
Tak buď přidat utrouš nebo blbý
držím palce
Já jsem přes utrogestan špinila a dopadlo to dobře. Ale toho špinění bylo opravdu malinko. Držím palce.
@mau-mau píše:
No, ja když jsem krvacela přes utrouš, tak to dopadlo blbě. Na druhou stranu to dopadlo blbě, i když jsem přes utrouš nekrvacela.Tak ještě to může být, že máš toho utrouše málo, může být dávkování i 2-2. Já měla vždy jen 1-1. Při posledním takovém dávkování už to bylo v pořádku
Tak buď přidat utrouš nebo blbý
držím palce
No já mam utrous 2-0-2. Takže dostatek
. Je mi divný, že předtím, nez sem ho zacala brát, žádné problémy nebyly. ![]()
@Anonymní píše:
Já jsem přes utrogestan špinila a dopadlo to dobře. Ale toho špinění bylo opravdu malinko. Držím palce.
A bylo spineni ruzove?.. Teď i byla nějaká srazeninka
. Achjo, tak moc si preju, aby polonskem neštěstí. Bylo tohle v pořádku ![]()
Ja treba mela prvnich 14 dnu Utrogestan 2-2-2- takze ty davky se muzou dat i vetsi ![]()
Pro zakladatelku- ja pres utrogestan zaspinila ted jednou (jsem v 8. tt, v 6. tt potvrzeno srdicko) a velmi slabe, na kontrolu prozatim cekam…drzim nam palce…a jestli se muzu zeptat- opravdu bylo duvodem neschopenky „pouze“ ZT?…neni i jiny zdravotni duvod?…jsem na tom totiz stejne- potkalo me to lono v zari…a doktor se o neschopence vubec nezminil- za coz jsem teda rada, protoze doma bych se zblaznila…
@Piiimiii píše:
Ja treba mela prvnich 14 dnu Utrogestan 2-2-2- takze ty davky se muzou dat i vetsi
Pro zakladatelku- ja pres utrogestan zaspinila ted jednou (jsem v 8. tt, v 6. tt potvrzeno srdicko) a velmi slabe, na kontrolu prozatim cekam…drzim nam palce…a jestli se muzu zeptat- opravdu bylo duvodem neschopenky „pouze“ ZT?…neni i jiny zdravotni duvod?…jsem na tom totiz stejne- potkalo me to lono v zari…a doktor se o neschopence vubec nezminil- za coz jsem teda rada, protoze doma bych se zblaznila…
U mě dr ani mě nepustil ke slovu a rekl, ze by me mel rad doma. Ja totiž po revizi mela silny zánět dělohy a lezela na kapackach
Je to rozhodnutí dr a ja proti tomu nepůjdu.
@Anonymní píše:
U mě dr ani mě nepustil ke slovu a rekl, ze by me mel rad doma. Ja totiž po revizi mela silny zánět dělohy a lezela na kapackachJe to rozhodnutí dr a ja proti tomu nepůjdu.
To chapu, taky bych proti doktorovi nesla
…mozna je to kvuli tomu zanetu…ja na revizi nebyla, vyvolali mi potrat pomoci prasku…
@Piiimiii píše:
To chapu, taky bych proti doktorovi nesla…mozna je to kvuli tomu zanetu…ja na revizi nebyla, vyvolali mi potrat pomoci prasku…
Přemýšlím, zda jet na pohotovost, ci ne. 😐
@Anonymní píše:
Přemýšlím, zda jet na pohotovost, ci ne. 😐
Pokud to trva uz od vcera tak bych si tam zajela…ja zaspinila opravdu pouze jednou- a to jsem taky premyslela ze tam pojedu ![]()
@Anonymní píše:
A bylo spineni ruzove?.. Teď i byla nějaká srazeninka. Achjo, tak moc si preju, aby polonskem neštěstí. Bylo tohle v pořádku
Růžové ano, sraženina žádná. V jednu chvíli i trochu tmavé, ale ani jednou jasně červená krev.