Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, mám předepsaný utrogestan 16-25. den cyklu (2 tabletky na noc), ale vždy 21. den začnu krvácet, ne špinit a trvá to 5-6dní. Utrogestan samozřejmě vysadím, jak začnu krvácet. Máte někdo podobnou zkušenost? Myslíte, že mám pokračovat s úžíváním i během krvácení? Prosím poraďte:-)
Nevím, podle mě bych snížila na 1 tabletu denně, asi máš dost vysokou sliznici, která se odloučí dřív, proto i ta ms je dřív. ![]()
já to taky tak mívala, a když jsem začala krvácet tak jsem to přestala brát. jo to brala od 17 dc a měla jsem to brát 10 dní a 7 den jsem začala krvácet
Ahoj, mám taková dotaz, kdy se bere utrogestan?my jdeme do IVF v lednu a už máme předepsané léky..
já jsem si myslela že to beru hned,ale holky mě vyděsily na jiné diskuzi že až pak. Zítra raději volám do caru.díky
zanetka2712 píše:Žany a co ti na to řekl dr.? je to špatně nebo nevíš proč to tak je? děkuju
já to taky tak mívala, a když jsem začala krvácet tak jsem to přestala brát. jo to brala od 17 dc a měla jsem to brát 10 dní a 7 den jsem začala krvácet
tak ono by se nic nestalo kdyby jsi ho začala brát hned tento cyklus ale když nevíš jak
verdásku já mu to říkala a nic neřekl, jen že je dobře, že jsem je přestala brát jak jsem začala krvácet, po několika cyklech se to srovnalo
Žanetko díky za info. Připadne mě, že mně vždycky všecko funguje jinak než ostatním:-(
jinak Evčo taky se chystám na ivf asi během prosince a utrogestan beru už teď.
Verdásku tak to si myslím taky ![]()
ted ho teda neberu ale jestli zas začnu tak to bude asi stejné ![]()
tak já ho brala na úpravu cyklu, měla jsem cykly i 60 dní a on mi opravdu pomohl, brala jsem ho půl roku, pak jsem ho vysadila a otěhotněla další cyklus jenže pak o mimi přišla takže ted ho neberu, protože jsem nastoupila po MD do práce, tak si chvíli zas budu pracovat a pak to zkusíme znova ale nevím jestli s utrošem nebo bez něj
Já mám cyklus právě nepravidelný,takže to mám brát určitě kvůli tomu,ale nevím kdy - od kterého dne..Dneska jsem tam-Caru volala a že mi primářka zavolá zpět.Celý den čekám na tel a ono nic ![]()