Krvácení a bolesti, může to být samovolný potrat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.5.18 02:14

Krvácení, bolesti, potrat?

Zdravím, prosím zkušenější o pomoc. Poslední od úterý jsem slabě krvacela i přes antikoncepci, myslela jsem si že je to tím že jsem měla střevní potíže. Dnes to ale už bylo silnější, přidaly se bolesti v podbřišku a zádech a teď se mi z vagíny vyloučil kus čehosi gumoveho s příměsí krve. Teď mě podbrisek jakoby pálí a trochu poboliva. Nenapadá vás co by to mohlo být? Samovolny potrat? Popřípadě jet na ambulanci nebo vydržet do rána na gynekologii? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1184
11.5.18 06:13

No ja bych jela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
11.5.18 07:24

Beres antikoncepci?? To je tehu asi malo pravdepodobne ne? Jak si na tom ted?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31275
11.5.18 07:25

Pokud jsi antikoncepci brala svědomitě, tak je potrat spíš nepravděpodobný. To gumové může být sliznice.
Pokud tě podbřišek bolí i teď ráno, tak si zajdi na gynekologii na ranní „pohotovost“ (jakože bez objednání).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
11.5.18 09:04

Pokud beres, jak mas, tak bych to spis videla jen na odlouceni vetsiho kusu sliznice, nekdy jsem taky mela ;) ale pokud mas i nejake vetsi bolesti, radsi bych zasla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
11.5.18 09:40

Po tom vyloučení „čehosi“ mě po chvíli všechno přestalo bolet, akorát krvácení zůstalo. Volala jsem své gynekolozce a říkala mi že se to může stát, mám si udělat pro jistotu těhotenský test a kdyby byl negativní, v pondělí mám přijít a rovnou mi udělají test na trombofilni mutace, aby byla jistota. Prášky beru pravidelně, tak se uvidí. V noci mě to fakt vyděsilo, tak jsem sem napsala abych se uklidnila kdybych viděla že se to stalo i někomu jinému :) děkuju ženy za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí