Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Beres antikoncepci?? To je tehu asi malo pravdepodobne ne? Jak si na tom ted?
Pokud jsi antikoncepci brala svědomitě, tak je potrat spíš nepravděpodobný. To gumové může být sliznice.
Pokud tě podbřišek bolí i teď ráno, tak si zajdi na gynekologii na ranní „pohotovost“ (jakože bez objednání).
Pokud beres, jak mas, tak bych to spis videla jen na odlouceni vetsiho kusu sliznice, nekdy jsem taky mela
ale pokud mas i nejake vetsi bolesti, radsi bych zasla ![]()
Po tom vyloučení „čehosi“ mě po chvíli všechno přestalo bolet, akorát krvácení zůstalo. Volala jsem své gynekolozce a říkala mi že se to může stát, mám si udělat pro jistotu těhotenský test a kdyby byl negativní, v pondělí mám přijít a rovnou mi udělají test na trombofilni mutace, aby byla jistota. Prášky beru pravidelně, tak se uvidí. V noci mě to fakt vyděsilo, tak jsem sem napsala abych se uklidnila kdybych viděla že se to stalo i někomu jinému
děkuju ženy za rady
Zdravím, prosím zkušenější o pomoc. Poslední od úterý jsem slabě krvacela i přes antikoncepci, myslela jsem si že je to tím že jsem měla střevní potíže. Dnes to ale už bylo silnější, přidaly se bolesti v podbřišku a zádech a teď se mi z vagíny vyloučil kus čehosi gumoveho s příměsí krve. Teď mě podbrisek jakoby pálí a trochu poboliva. Nenapadá vás co by to mohlo být? Samovolny potrat? Popřípadě jet na ambulanci nebo vydržet do rána na gynekologii? Děkuji