Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
merett píše:Pudloslava píše:Pudli já to myslela jako příklad, ne ze je to hematom na 100%, jen mi připadá divné to tak zkoumat a zkoušet a neletět hned k dr, já vidět jako těhotná krvácení tak na mě jsou asi mdloby
hele ja mela hematom jak blazen, v tehotenstvi jsem mela caste takove ty nocni orgasmy ve snu a krvaceni to nikdy nezhorsilo.
ale me o to tehotenstvi desne slo, nevrzli jsme si doopravdi ani jednou za celou dobu.
Taky bych hned letěla k dr. a rozhodně už by mě k sexu nikdo nedonutil ![]()
a ještě blbá otázka, tebe sex baví když po něm tak krvácíš? Se mnou by nikdo ani nehl pokud bych měla jen malej pocit že můžu ublížit miminku
Tak já mám asi konyervativního doktora, ale kdzž jsem v prvním trimestru špinila, tak mi pohlavní styk zakázal… Raději jsem nic neriskovala a zkusili jsem to až někdy v 18tt. Vše je OK, ale zase nemám chuť. A kdybych po orgasmu krvácela, tak budu raději abstinovat - strach o miminko je přece jenom větší než touha po manželovi ![]()
Ahoj, měla jsem ze začátku těhotenství stejný problém. Po sexu jsem trochu špinila celý následující den. Asi podrážděný čípek. Doktorka doporučila klid a žádné intimní hrádky s partnerem. Poctivě jsme to vydrželi do 20.tt, ale byli to kruté chvíle. Normálně, když jsem chodila do práce, tak jsem moc často sex mít nemusela. Ale od první chvíle těhotenství jsem na to měla pořád chuť. Ale protože je to mé druhé těhu a první dopadlo blbě, tak jsme se ovládali.
A jak píšeš stalo se mi to i po orgasmu, a to jsme s partnerem nic neměli. Prostě občas mívám noční divoké sny se vším všudy. Abych se tomu vyvyrovala, tak jakmile jsem začla cítit příjemný pocit, tak jsem raději vstala a šla na záchod, snažila se zmněnit tok myšlenek, a popřípadě se štípnout. Pak už jsem nešpinila. Poprvé ve 20.tt po velkém ultrazvuku jsme se s manželem odvážili. A vše vpohodě.
Doporučuju teda raději chvíli abstinovat. Partnera můžeš udělat šťastným i jinak, aspoň na nějakou dobu.
Teď mám na sex chuť pořád, ale vždycky když začnu mít chuť, tak se malá probudí a začne se mrvit. No a mě většinou chuž přejde.