Velký UZ – doktor ho odbyl

5549
3.12.10 10:29

velký uz

holky tak v pondělí jsem byla na velkým uz a přišlo mi to,že to ten doktor úěkně odbyl.Jen změřil hlavičku ,bříško a kost a ani nekontroloval orgány:-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8911
3.12.10 10:34

Třeba je kontroloval, ale jenom to nekomentoval. Není to možný? Někteří doktoři jsou bohuže skoupí na slovo… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
3.12.10 11:26

taky bych řekla,já mám třeba na UTZ doktora,kterýho kdybych se na všechno nezeptala tak mě jen řekne dobrý den a naschledanou :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
3.12.10 11:46

Mě na velkém ultrazvuku taky primář povídal, jak má ten den hodně práce a že musí nějakou paní napíchnout a že to vůbec nejde :roll: . A pak poučoval nějaké mediky, co kde je, takže jsem si vše přečetla až ve zprávě :-D . Ale moje Dr. mi vždycky vše vysvětlí a ukáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
3.12.10 12:11

Já jsem chtěla na velikej UZ k apolináři,ale musela jsem ležet v Benešově,takže mi to udělali tam.Teď jsem si uvědomila že mi od toho nedali ani žádnej papír :nevim: .Ne komentoval to..Ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
3.12.10 12:16

Tak to asi rovnou napsal do průkazky, ne? U nás je velký ultrazvuk ve 20. týdnu nutný absolvovat v nemocnici, proto máme zprávu. Další již může dělat gynekolog, pokud má vybavení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
3.12.10 13:02

MAMINKO a už si teda doma ??? doufám že už si v pohodě a nic nehrozí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
3.12.10 13:18

Ahojda mamulko,
ano jsem doma na reverz.Doktorka mi řekla,že se mi doma bude ležet lépe(tam jsem to prostě nevydržela).No mám pokroč.nález,ale snad vše bude ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
3.12.10 13:32
maminka189 píše:
Ahojda mamulko,
ano jsem doma na reverz.Doktorka mi řekla,že se mi doma bude ležet lépe(tam jsem to prostě nevydržela).No mám pokroč.nález,ale snad vše bude ok…

No mooooc ti držím palečky aby se to přinejhorším ustálilo ale nejlépe k dobrému upravilo dávej na sebe pozor :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
3.12.10 13:51

Snad jsem neudělala chybu,ale je pravda,že doma sedim-ležim více než ve špitále.Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí