Silnější ženy snažící se o těhotenství

285
2.12.10 18:33

silnejsi zeny snazici se o tehotenstvi ...

ahoj rada bych probirala zde vse co se tyka tech co chteji mimi, a hlavne bych znala rada nazory tech co jsou silnejsi jestli s tim maji problemy kvuli tomu ze nejsou hubene a nebo to na otehotneni nema vliv.
snazim se uz 6 let a nejde mi to,je pravda ze jsem mezi tim mela 3 partnery ale o to nejde
kdo by mel jakekoliv poznatky o tom jak prijit do jineho stavu a pomoci si tim tak sem .-D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.12.10 18:39

Ahoj,tak ja jsem byla vzdycky silnejsi,pri prvnim tehu jsem mela 95 kilo a otehotnela jsem v pohode a pri druhym jsem zacinala na 115 a taky jsem otehotnela za 3 mesice! :nevim:

• Citovat
  • Upravit
102677
2.12.10 18:39

ahojky, nejsem žádný hubenour -při výšce 173 cm jsem se po vynechání antikoncepce z váhy 74 kg dostala na váhu 85 kg a po těch třech měsících nebrání antikoncepce bez problémů otěhotněla - na jeden pokus v měsíci :wink: takže držím palečky, at se brzy zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3034
2.12.10 19:10

Ahoj já při prvním těhu taky nebyla žádný hubeňour a otěhotněla jsem na první pokus a kamarádka to samé. Váha nemá s tím co dělat, akorát doktoři se na to rádi vymlouvají ale podle mých zkušeností je to jen výmluva aby nemuseli nic řešit. ......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
2.12.10 19:15

ahoj,u me se osvedcilo drzet dietku..proste se chtit dat do kupy..zdrave jidlo,sport..u prvniho jsem pred tehu zhubla 5kg..a u druheho 7kg.chce to zdrave jist..upnout se na neco jinyho..ikdyz teda u me deti jsou veci nahody.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
2.12.10 19:29

Ahoj, já při 100 kg otěhotněla 3. měsíc- potrat a 4. měsíc hned znovu a snad v pohodě. Ale těsně před otěhotněním jsem měsíc jedla zdravě a zhubla 2 kila. Třeba to trošku pomohlo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
2.12.10 20:09
wochy79 píše:
ahoj rada bych probirala zde vse co se tyka tech co chteji mimi, a hlavne bych znala rada nazory tech co jsou silnejsi jestli s tim maji problemy kvuli tomu ze nejsou hubene a nebo to na otehotneni nema vliv.
snazim se uz 6 let a nejde mi to,je pravda ze jsem mezi tim mela 3 partnery ale o to nejde
kdo by mel jakekoliv poznatky o tom jak prijit do jineho stavu a pomoci si tim tak sem .-D :potlesk:

ahoj, my se také snažíme několik let a každý doktor, masérka nebo jakýkoliv člověk pohybující se ve zdravotnictví řekne, že je to problém. Mám 172 cm a 85 kg a doktorka mi řekla, že jsem obezni.
A tohle má na stránkách CAR v Motole, takže závěr si udělej sama :-)

Tělesná hmotnost
Dvanáct procent všech případů neplodnosti je zapříčiněno problémy s váhou – ať už žena váží moc, nebo málo. Hlavním důvodem proč má nárůst hmotnosti vliv na plodnost je fakt, že estrogen – pohlavní hormon - se vytváří v tukových buňkách. Pokud má žena příliš mnoho tělesného tuku, tělo vytváří přílišné množství estrogenu a začíná reagovat tak, jako by žena brala antikoncepci, což snižuje její šance na otěhotnění. Žena, která má tělesného tuku příliš málo, nedokáže produkovat dostatek estrogenu a její rozmnožovací cyklus se začíná uzavírat. Jak ženy s nadváhou, tak ženy s váhou příliš nízkou mají nepravidelné cykly, ve kterých nedochází k ovulaci, nebo je tato ovulace nedostatečná.
/ čerpáno z www.ivf-motol.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
2.12.10 20:46

tak já si dovolím s paní doktorkou tedy nesouhlasit. měla jsem stejnou váhu při stejné výšce jako Ty a cyklus jsem měla naprosto pravidelný, ovulaci taky a otěhotněla jsem hned a ještě z jednoho jediného pokusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.12.10 20:53
sajinda píše:
tak já si dovolím s paní doktorkou tedy nesouhlasit. měla jsem stejnou váhu při stejné výšce jako Ty a cyklus jsem měla naprosto pravidelný, ovulaci taky a otěhotněla jsem hned a ještě z jednoho jediného pokusu.

Tak jsi asi 88 procent. Teda nejsi žádné procento, protože nejsi neplodná=)
Já mám zkušenost z druhého konce, hubená jak lunt a taky to nešlo, až s hormonální podporou. Něco na tom určitě bude. I když samozřejmě neplatí Máš nadváhu - neotěhotníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
2.12.10 21:00

ahoj, ja jsem otehotnela poprve v roce 2006 s 80kg potratila jsem bohuzel v 11tt … pote nasledovaly zdrav. problemy, transplantace, chemoterapie v roce 2009 jsem otehotnela se s 95kg v poradku donosila, bohuzel ze zacatku tehotenstvi nabrala 40kg po porodu sundala cca 20kg a snazim se pokracovat!
Klid pokud mate ovulaci a menstruujete urcite se to povede!!! pevne nervy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
2.12.10 22:01

Je jasné, že jakmile přijde člověk s nadváhou k doktorovi s problémem, většinou doporučí snížit váhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
2.12.10 23:34

Tak já nevím. Také je mě kus - 169 cm a 78 kg. Ale při návštěvách v CARu (a že jich nebylo málo) jsem tam viděla samé hubené a štíhlé ženy. Taková jako já tam snad byla jen jedna. Ono to s tím zase až tak společného mít nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
3.12.10 11:37

prave problem je ze kazdy rika neco jineho, mam kamaradku a ta je pri 165 a 90kg docela dost silna a uz je podruhe tehotna,a nemela s tim sebemensi problem, ja si myslim ze bych mela zhubnout ptz mam 181 a 100kg ale nejsem zase tak silna spise mohutna celkove,myslim ze se otehotni rychleji nebo lip kdyz silnejsi zena zhubne alespon 5-8 kg telo na to dobre reaguje,ale .....jde to velice tezko…
pri holce jsem pri vaze 80 kg pribrala 28 a pak uz to ani nejak neslo moc dolu porad jen nahoru dolu …
holce uz je 12.

piju ted kontryhel,beru kys.list.,a manza vit E,maca,a zinek nevite co jeste je dobre? co pomaha zlepsit zhorseny spermiogram a pomaha zene k ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
3.12.10 11:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
3.12.10 13:52

Holky,
já před druhým těhotestvím jsem měla 170/80, ještě jsem se doktorky ptala zda nemám trochu před snažem shubnout, že si přijdu trochu oplácanější :lol: ta se na mě podívala a říkala, nepřijdete mi, jste v pohodě.
Asi jak který doktor. Otěhotněla jsem napoprvé.
Při druhém jsem měla 65kg a otěhotněla napodruhé.
To jsou postřehy ode mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky