Krvácení díky orgasmu

454
3.12.10 13:59

krvácení díky orgasmu

Holky chci se zeptat, zda nemáte někdo zkušenosti s krvácením po orgasmu. Ležela jsem týden v nemocnici se silným krácením, potom jsem jen špinila, teď to bylo 3 dny ok ale jen do té doby, než dojde na orgasmus. Mysleli jsem si, že to bude sexem, že tam něco vždycky podráždíme ale ne. Byť je to jen „zvenku“ krvácení mám jisté! Nevydržím bez toho moc dlouho ale mám strach abych nějak neubližovala mimču. Díky moc za každý příspěvek. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
454
3.12.10 14:01

zapomněla jsem dodat, že jsem v 10tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
3.12.10 14:04

Pokud máš strach, že miminku ublížíte, tak milování omezte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.10 14:05

a jak moc krvácíš??
nám se to občas stalo také,ale to sem byla už téměř na konci těhu..a dr mi řekl,že tam může prasknout nějaká žilka,že to nic není

• Citovat
  • Upravit
454
3.12.10 14:16

Krvácím právě že dost. Těsně po tom, je to tak na jednu intimku a celý den na to špiním. Nic mě však nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
3.12.10 14:18

na začátku těhotenství je to divný, to by nemělo, radši nesexujte a řekni to doktorovi. Konec těhotenství je o něčem jiným, tam je to víc citlivý a prokrvený

• Citovat
  • Upravit
454
3.12.10 14:22

Není to právě jen při sexu, je to i když se vzruším. Už jsem o tom hledala na internetu a je to tím, že při vzrušení se stahují poševní svaly, ale vysvětlení proč dochází ke krvácení jsem se nedočetla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
3.12.10 14:35

právě, pri orgasmu dochází ke stahům dělohy a podobně, muže to být třeba hematom, zkus vydržet bez radovánek a nech se radši zkontrolovat, já bych to neriskovala

• Citovat
  • Upravit
2234
3.12.10 14:36

ahojky,vůbec bych neztrácela čas, tady na netu a zeptala bych se dr.

ze své zkušenosti - taky jsem během, nebo následně po sexu špinila a dr. mi to zdůvodnil tak, že jelikož je v těhotenství spodek více prokrvený, tak velice lehce při sexu může prasknout nějaká z žilek a proto to lehké krvácení. :wink:

rozhodně, každé tělo je jiné a tak každá ti můžeme pouze říci svou zkušenost a né s přesností, proč se ti, tak děje.....proto bych se při další prohlídce na toto neváhala zeptat :wink:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
3.12.10 14:44

hele ja mela hematom jak blazen, v tehotenstvi jsem mela caste takove ty nocni orgasmy ve snu a krvaceni to nikdy nezhorsilo.
ale me o to tehotenstvi desne slo, nevrzli jsme si doopravdi ani jednou za celou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
3.12.10 14:46
Pudloslava píše:
hele ja mela hematom jak blazen, v tehotenstvi jsem mela caste takove ty nocni orgasmy ve snu a krvaceni to nikdy nezhorsilo.
ale me o to tehotenstvi desne slo, nevrzli jsme si doopravdi ani jednou za celou dobu.

Pudli já to myslela jako příklad, ne ze je to hematom na 100%, jen mi připadá divné to tak zkoumat a zkoušet a neletět hned k dr, já vidět jako těhotná krvácení tak na mě jsou asi mdloby

• Citovat
  • Upravit
2234
3.12.10 14:56
merett píše:
Pudloslava píše:
ale me o to tehotenstvi desne slo, nevrzli jsme si doopravdi ani jednou za celou dobu.
Pudli já to myslela jako příklad, ne ze je to hematom na 100%, jen mi připadá divné to tak zkoumat a zkoušet a neletět hned k dr, já vidět jako těhotná krvácení tak na mě jsou asi mdloby

přesně tohle mě ihned napadlo…proč neběžíš hned za dr. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
3.12.10 15:01

Já měla druhé těhotenství rizikové, krvácela jsem, brala léky. A dělohu jsem měla přecitlivělou, a dr mi nedoporučoval ani ten orgasmus. O sexu normální nemohlo být ani řeč. Prostě klídek pro mimi se vším všudy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
3.12.10 15:17

ahoj, já bych mazala k dr. a to hned, držím palce  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
3.12.10 15:28

Byla jsem tam ve středu, miminko je v pořádku, pouštěla mi srdeční ozvy… špinění je prý normální. To, že je krvácení po org. k tomu jsem došla až dneska, kdy jsem začala krvácet. Volala jsem tam, pokud krvácení nedoprovází bolest, není třeba tam pospíchat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí