Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky. Mám takový dotaz. Od vysazení prášků mám zhruba 5 let, cyklus jsem měla vždy pravidelný. Trvá 28 dnů.
Nyní jsem 21DC, ale od 15DC mám takové táhlé bolesti dolního břicha + mě bolí hlava, taky tak dlouze a táhle. Už jsem z toho na palici. Včera dokonce došlo trochu ke krvácení, ale jen málo, pak to zase přešlo v jemný růžový výtok, který už mám taky pár dnů. Žádný zánět nemám, ten se u mě projevuje jinak.
Tenhle měsíc jsme se snažili o mimi, myslim si, že v dny ovulace, myslíte, že by se povedlo? Nikdy krom termínu MS krvácení nemám a teď k němu došlo týden před MS.
Každopádně jdu dnes k DR, ale jsem strašně nervózní. Prosím o malé uklidnění co by to mohlo být.
Teireticky mohlo jit o ovulaci a to drobne spineni nidace (hnizdeni oplodneneho vajíčka), prakticky ale, dokud nemas zpozdeni, pozitivní test a kontrolu ultrazvukem(pred 6TT, tedy cca dva tydny zpoždění, to nema moc smysl, neni nic vidět), tak se muze dit a stat cokoliv.
Ale drzim palce ![]()
@Mar__tanka1983
Myslíte, že by špinění trvalo takto dlouho a chvíli se objevila i krev? To bylo opravdu tak 6 kapek. Nyní zase jen ruzovo. Do toho ta bolest hlavy a tlaky do podbříšku, už týden 🥺
Dobrý den -Ahoj, chtěla jsem se prosím zeptat. Už 5 let se snažíme o mimi rok mi pomáhá Pronetal, 14 dní jsme měla zmeškanou Ms tak sem si dělala testy, hodně testu i digitálních vše pozitivní, včera jsme začala trošku spinit(hnědá krev, dnes rano se to trošku více rozjelo, byla jsem u dr, a podle ulzrazvuku je tam zacimajici vacek, v pátek Hcg 110.dnes jsem přišla od dr, a podle mě se rozjela Ms krvácení (hnědé červené a kouskama, přesně jako při menstruaci, byla jsem ještě dnes na krvi..Myslíme že je nějaká šance ze zůstanu těhu a bude vše dobře, psychicky jsem úplně prd***, tak zkouším aspoň tady trošku se uklidit. Děkuji za odpověď nebo tak
@KackaKacka123 píše:
Dobrý den -Ahoj, chtěla jsem se prosím zeptat. Už 5 let se snažíme o mimi rok mi pomáhá Pronetal, 14 dní jsme měla zmeškanou Ms tak sem si dělala testy, hodně testu i digitálních vše pozitivní, včera jsme začala trošku spinit(hnědá krev, dnes rano se to trošku více rozjelo, byla jsem u dr, a podle ulzrazvuku je tam zacimajici vacek, v pátek Hcg 110.dnes jsem přišla od dr, a podle mě se rozjela Ms krvácení (hnědé červené a kouskama, přesně jako při menstruaci, byla jsem ještě dnes na krvi..Myslíme že je nějaká šance ze zůstanu těhu a bude vše dobře, psychicky jsem úplně prd***, tak zkouším aspoň tady trošku se uklidit. Děkuji za odpověď nebo tak
Dnes hcg 196