Krvácení po snažení

2
12.10.15 10:20

Krvácení po sažení

Ahojky holky,
mam takový problém… S přítelem se snažíme o miminko. Sice jen chvilku, ale pokaždé když si spočítám ovulici, tak se do toho pustíme a druhý den začnu slabě špinit a pak se to vždy do dvou či tří dnů začnu slabě krvácet nebo i trochu silněji. Mam endometriozu není tak rozsáhla už jsem jí totiž léčila hormonálně. To krvácení je vždy týden či dva před menstruací a bolí mě vždy u toho v podbříšku.
PO sexu si dávám polštářek po zadek, než se jdu po tom umýt ležím hodinku, aby měli čas tam doputovat. Používáme lubrikant ty a já. Doktorka řekla, že se nic neděje, ale moc jí nevěřím :/
Děkuji Vám všem za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2455
12.10.15 10:32

@nikiit Asi nebudu mít konkrétní radu. Také špiním v půlce cyklu a teď to bylo i ke konci. Myslím, že to bude endometriózou. U mě to tak dost pravděpodobně je.

Nepodceňovala bych to. Může to být signál, že se nemoc zhoršuje. Opakuj to své doktorce, dokud Tě nezačne vnímat. Nebo změň lékaře.

A co bolesti? Žádné? Ještě by to mohlo být nějakou hormonální nerovnováhou :nevim:. Lékař by měl pátrat po příčině, normální to prostě není.

Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.10.15 10:39

Bolesti žádné jen mírné píchání v podbříšku. Trvá to tři dny někdy i o den víc a pak zas dobrý. Spíš mě překvapilo, že se mi to nestávalo, když jsme se o to nesnažili a najednou se snažíme, tak začnu špinit.
Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
12.10.15 10:39

K tomu krvácení nevím, ale jinak: Pokud se snažíte o mimčo, tak nepoužívejte žádný lubrikant, jedině nějaký gel na podporu početí (ConceivePlus, Pre-Seed). Běžné lubrikanty spermiím škodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí