Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maminky nemůžu ho nahmatat, jen cítím otvor toho čípku a tam bouličku tvrdou…nevím jak to popsat ale nitky ne…může to třeba ovlivnit fisting..to je zas dotaz co ![]()
Cítím tam jen jakoby ten steh to provlíkli ale nahmatám krásně otvor čípku…proč to řeším..je mi divně od prsou a bolí mě kříž už pár dní
Myslim ze se ti vlakna vtahli az do cipku a jsou tam zkroucena. Stavalo se mi ze jsem je v usti toho cipku citila
@JayLee Taky jsem telisko zvazovala, ale bojim se.Ale furt se cpat praskama me nebavi. ![]()
Dneska je 27 den..bazální teplota 37,2..měla jsem divný pocit tak jsem měřila ![]()
Já čípek ten otvor a jako provléklou malinko nic nejsou to konce ale ako povolenej steh…předtím sem to cítila jinak hlavně mám teda čípek docela vysoko…
Tak Ti nezbyde než dva dny počkat a pak případně zkusit test. Chápu, jsou to nervy. Mám nehormo a předminulý měsíc jsem měla víc jak týden zpoždění. Do té doby chodila véceméně na den přesně. už jsem si vsugerovala i nevolnosti a muže začala chystat na nechtěné těhotenství. naštěstí testy negativní. po týdnu jsem to dostala. ![]()
Nooooo…bohužel už máme v rodině trobozu a hormony jsme vyloučily