Krvácení po styku s ejakulací

Anonymní
12.7.26 12:48

Krvácení po styku s ejakulací

Dobré poledne, omlouvám se za založení nového tématu, ale podobnou diskusi jsem zde zatím nenašla, možná špatně hledám :mrgreen: a normálně jsem dotazy nepíšu. Setkala jste se zde některá z vás s problémem kdy jste krvácela po styku, když proběhla ejakulace partnera dovnitř? Minulý měsíc mi udělala gynekoložka hormonální profil a již u mě započal přechod, proto jsem povolila partnerovi že se nemusí hlídat. Od té doby krvácím skoro po každém styku. Nedokážu si to vysvětlit protože jsem před tím takový problém nikdy neměla, na prohlídce jsem byla a jinak žádné problémy nemám. Minulý týden jsem řekla partnerovi ať to zkusí vykonat mimo a krvácení se nekonalo. Netušite čím by to mohlo být? Mám trombofilni mutací a užívám léky na ředění krve, takže jsem zvyklá na červenou i po říznutí do prstu a zároveň jsem nemohla v minulých letech brát prášky takže jsem se těšila až to nebudeme muset řešit a objevil se místo toho tenhle problém. Doufám že jsem to napsala správně a děkuji za odpovědi. Pokud to nevyřeším poletím na gyndu a proberu to

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4140
12.7.26 13:49
@Anonymní píše: Více

Započal přechod? I tak můžeš otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36360
12.7.26 13:50

No hlavně bych se chránila dokud nemáš opravdu po přechodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38147
12.7.26 14:07

To chce asi párkrát „přepnout“ na kondom - jestli je to fakt tím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
12.7.26 14:50

S krvácením ne, ale kamarádka měla na sperma většiny mužů alergickou reakci. Takže dovnitř to prostě skoro s nikým nešlo… Tak třeba prostě to jeho sperma „nemáte ráda“ no :lol: a jinak otěhotnět samozřejmě pořád můžete, takže přestat s ochranou je dost unáhlené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí