Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@vokishka
Nevím o tom mluvíte ale zřejmě ne. ![]()
Na tuhle otázku se ptám zde poprvé, každopádně vaše odpověď není k tématu. Pěkný zbytek dne ![]()
@Šmoulice Očividně taky nemáte zkušenost
mě by zajímalo jak člověk musí mít nudný život aby napsal k diskuzi to co vy, když nemá zkušenost. Prostě že na to z nudy klikne jen aby napsal toto ![]()
Přeji více vzruša do života a míň nudy ![]()
@Anonymní píše: Více
Za to tobě toho vzrůša přejeme míň … ![]()
A asi dobře, že člověk takovou zkušenost nemá. Ne? ![]()
Nicméně místo prskání si uvědom, že je to dost dobrá rada. - lupa a hledej. Bylo to tady milionkrát. Nemáš zač. ![]()
Ne, člověk opravdu nemusi mit zkušenost se vším… A zrovna s tímhle žádná normální žena mít zkušenost ani nechce…
A ta co ji má, o tom zas povětšinou nechce psat několikrát, takže rada hledej byla naprosto na místě.
Nic si z ní nedělej. Štěká a vypruzuje ve všech diskuzích do kterých vleze.
Přeju ať to máš v pořádku za sebou a je lépe
![]()
Známá měla tu pilulku asi 2 roky zpět. Vyvolala jí potrat v bolestech, to bych teda nechtěla. To raději uspání, kdy nic nevíš. Bolest u porodu je aspoň odměněna.
Dnes hodně žen používá potratové pilulky. Potrat, který vyvolají, může být spojený z velkými bolestmi a silným krvácením. Navíc nevíš, kdy k tomu dojde a tento zákrok může selhat. Uvažuj proto o miniinterrupci. Stačí pět minut a všechno je venku. V nemocnici by ses ovšem zdržela několik hodin.
@j.a.n.i1 Já se taky neptala všech, otázka směřovala na ženy co stím měli zkušenost.
Dobrý den

Příští týden jdu na potratovou pilulku chci se zeptat máte někdo zkušenosti?
Jak to probíhalo apod?
Mám docela strach ale největší strach mám z narkózy proto nechci jít na běžnou interrupci.
Prosím odpovědi typu měla ses chránit apod. si nechte. Chránila jsem se ale bohužel i přes ochranu jsem otěhotněla.
Děti už mám a další bych už nezvládla nebo upřímně teď se na další mimčo necítím.