Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hezký večer, potřebovala bych co nejvíc info o labioplastice.Kam jít? Kde jsou odborníci? Kdo z vás byl prosím moc o info 🙏a zkušenosti. Jste spokojené? Jak to probíhá? Jak jste to prožívaly? Předem děkuji za jakékoliv info.
Dobrý večer, snad se nebudete zlobit, jen se připíchnu. Již rok a půl zvažuji tento zákrok, ale stále jsem nedostala odvahu.
Jsem po 3 přirozených porodech, dole sešitá jak patchowrková deka.
Co mě ale trápí víc je to, že se mi vlivem těhotenství vše ztmavilo ( pysky, konečník ). Celkově jsem měla silnou pigmentaci co se týče bradavek, podpaží, třísel, ale to se časem vrátilo na původní stav, dokonce jsem měla u posledního těhotenství linea nigra ( čára na pupku ) a ta je lehce vidět i teď a to jsem již skoro 3 roky po porodu.
No a další věc pysky se zvětšily a vyčuhují ven. Celkově se za svůj vzhled tam dole dost stydim a narušuje nám to v partnerství dost intimitu.
Chci to změnit a vrátit tak jako to vylo předtím, ale stydim se to jít i kamkoliv řešit a ukazovat se. ![]()
Takový problém řeší plastická gynekologie, plastická chirurgie. Konzultace je jednou, doktor posoudí míru " vytahanosti", (někteří prý mají i jakýsi vzorník malých labií..možná jen urban legend…). Zákrok probíhá v narkóze, pokud je po porodu špatně sešitá a zjizvená hráz, tak ji lze přešít též. Po zákroku je to nepříjemné, vše je sešito samovstřebatelnými stehy. Asi 14 dní chodíte jako námořnice. Samozřejmě s radovánkami musíte počkat, asi se vše vstřebá. Ovšem potom ji máte jako ze žurnálu, nic velká labia nepřečuhuje, nic Vám v kalhotkách nepřekáží, je to moc hezké i esteticky. Takže dámy běžte do toho bez obav. S pigmentací ale asi nejde dělat nic nebo to dělat jen ve tmě. ![]()
Plastický chirurg ti odřeže labia. Jdi na konzultaci na pracoviště, které si vybereš. Dá se to udělat i v místním umrtvení. Pak 14 dní chodíš jak opilých námořník (nohy od sebe). S pigmentací ti ale nikdo nepomůže. S tou se musíš naučit žít. ![]()
Plastický chirurg ti odřeže labia. Jdi na konzultaci na pracoviště, které si vybereš. Dá se to udělat i v místním umrtvení. Pak 14 dní chodíš jak opilých námořník (nohy od sebe). S pigmentací ti ale nikdo nepomůže. S tou se musíš naučit žít.
Vždyť právě ty nedokonalosti na ženském přirození jsou tak nádherně sexy. Proč mít na pohled dokonalou broskvičku? Je to nudné.
Jiná věc je zdravotní hledisko. Kvůli estetičnu bych do toho nikdy nešla. Taky mi to trochu vyčuhuje, jeden pysk větší než druhý a nikdy nikdo s tím neměl problém. Mám takové polorozvité poupátko.
Pokud je to jen kvůli estetice tak si to ještě rozmysli. Taky jsem nad tím přemýšlela, ale pak jsem se dočetla, že to může způsobit znecitlivění klitorisu a problémy s dosažením orgasmu a za to by mi to vážně nestálo.
@Anonymní píše: Více
Tak tyto problémy se mi vyhnuly. Výsledek skvělý, v kalhotkách nic nepřekáží, v kalhotech se nic nedře, nic se nepřisedává, doporučuji, Za pár dní nepohodlí to stojí.
Kvůli jednomu konkrétnímu chlapovi nic takovýho nedělej. Jiným mužům se zas líbí, že tam dole něco ven vykukuje. Časem bys mohla litovat. Mírné změny velikosti a ztmavení po porodu jsou normální. Že něco překáží nebo dře je přehnané. Co by pak měli říkat muži?
Zakladatelko, pokud to chceš, běž do toho. Děláš to kvůli sobě a svému dobrému pocitu, Na názor chlapa se vykašli.
Byla jsem na tom, je to asi už deset let zpátky, jedno z mých nejlepších rozhodnutí určitě, zvedne ti to sebevědomí, nestydíš se..nenech se ničím odradit, mě to i gynekolog rozmlouval naštěstí jsem do toho šla, nějaké znecitlivění a že chodíš 14 dní s nohama od sebe a co za nesmysly tu píšou to vůbec… opravdu stojí to za to