Krvácení po vynechané menstruaci

4
5.10.23 15:12

Krvácení po vynechané menstruaci

Ahoj, pět měsíců se snažíme o miminko. Menstruaci mám úplně pravidelnou, ale teď v sobotu jsem to měla dostat a nedostala takže už jsem se radovala. V pondělí jsem si dělala test, negativní. Včera další test, opět negativní. Dneska jsem začala krvácet, vlastně spíš špinit. Co to může znamenat? Potrat? Implantační krvácení? To prý ale když už přichází v čase menstruace nebo dřív. Ale kdyby to byl potrat, nebyl by test pozitivní? Nebo jen opožděná ms? Ale nikdy se mi to nestává. Sice ukáže čas jestli se rozjede ms nebo z toho nic nebude a za pár dní zkusím další test, ale budu ráda za vaše názory a zkušenosti. Díky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Stará známá
5.10.23 15:21

@Wahuhu

Myslim, ze v pripade tehotenstvi by byl test pozitivni a opozdila se ti menstruace

• Citovat
  • Upravit
15393
5.10.23 16:21

Zatím nic. Mohla být jen ovulace o pár dní déle a tím přichází i menstruace déle. Špinění se často objevuje před menstruací. Pokud se do pár dní nerozjede, udělej znova test. Mohl být i cyklus anovulační (i zdravým ženám s pravidelným cyklem se průměrně jednou ročně stane, že mají cyklus anovulační, je to běžné)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí