Hustý bílý výtok

5.10.23 09:16

Hustý bílý výtok

Dobrý den mám dotaz, mám neustále bílý výtok a je hodně hustý, s přítelem se snažíme o miminko a někde jsem četla ze hustý výtok může dost omezit pohyb spermií. Kvasinky to nejsou, nic mě nesvědí, nepálí ani nijak nezapáchá. Byla jsem u doktora a na prohlídce bylo všechno jak má být.
Dřív byl výtok průhledný, proste jak sopel a nebylo ho tolik. Ale poslední 1,5 roku je bílý a hustý, jak kdyby mi někdo vykydl jogurt na kalhotky, při vzrušení a sexu je vždy normální (průhledný). Normálně nosím i intimní vložky, protože je mi nepřijmé když to mám na kalhotkách, jen proste někdy zapomenu jako například dnes. Děkuji za odpovědi. Přikládám zde i fotku. :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4341
5.10.23 09:29

A na co se ptas? ano, znam mladou zenu co mela od prirody silny vytok a ted je matka dvou deti, na prvni dobrou to teda nebylo, ale do roka obe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.23 09:37

@maminaAJ
Ptám se na to jestli to mám nějak řešit a nebo to nemá cenu. Přečetla jsem si hodně diskuzí o tomhle, ale nikde jsem se nedočetla řešení. Bohužel u nás to taky nevyšlo na první dobrou a nedávno jsem v 6tt potratila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
5.10.23 10:16

Já myslím, že to vliv na početí nemá.
Já mám zas opačný problém se suchostí a počít mi přirozeně nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.23 10:18

@Dollorres to je mi moc lito, děkuji moc, mám z toho docela obavy jelikož je to docela nedávno co jsem potratila v 6tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
5.10.23 10:20
@Magdalena930 píše:
@maminaAJ
Ptám se na to jestli to mám nějak řešit a nebo to nemá cenu. Přečetla jsem si hodně diskuzí o tomhle, ale nikde jsem se nedočetla řešení. Bohužel u nás to taky nevyšlo na první dobrou a nedávno jsem v 6tt potratila.

ono asi neni nic k reseni, pokud je vytok prirodni, neni tam zadny zanet, tak to prelecit nejde, neni co
pokud to bude vadit oplodneni mechanicky, pak mozna zvazit navstevu kliniky kdy by zavedli sperma dovnitr
ale zatim se vam oplodneni ocividne zadarilo, tak by to mohlo jit i pri dalsich snahach, drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.23 10:35

@maminaAJ dobre děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.23 17:24

@Magdalena930 môže to byť hormónmi. Ja užívam antikoncepciu a takýto hlien mam nonstop. Bez intímny, nedám ani ránu. Pred užívaním HAK som takýto hlien mala len po ovulacii počas neplodných dní. Nemalo by to brániť počatiu aj napriek tomu, že to môže teda obmedziť spemie

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex