Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, okamžitě k doktorovi!
Příspěvek upraven 20.03.25 v 11:10
Jo a rozumím tomu, že není příjemné se o tom s doktorem bavit, ale nepodceňovalbych to. Držím Ti palce.
Příspěvek upraven 20.03.25 v 11:09
@Marty09 píše:
Ahoj, okamžitě k doktorovi!
Měl to můj děda a také s tím nikam nechtěl jít. Tak jsem ho do nemocnice odvezla já a řekli, že jsme přijeli za 5 minut dvanáct. Nic zhoubného to nebylo, jen krvácející hemeroidy, ale musel na nějaké čištění, dá se z toho prý chytit otrava. Ale nechci Tě strašit, určitě bych s tím zašla hned zítra.
Vždyť píše, že u doktora byla… Dej tomu ještě čas, hlavně jez hodně vlákniny, abys měla stolici pravidelnou.
Aha, pardon. Paola má pravdu, vlákninu by to mohla zlepšit. Dá se koupit i v lékárně za 100 Kč. Jmenuje se to psyllium.
@Anonymní píše:
Zdravím. Měli jste někdo podobný problém? Po stolici mám dost krve na toaletním papíře a při vyprazdňování to dost bolí až jakoby řeže. Beru diomax a dávám si dubovou kůru ale po měsíci to stále nepřešlo. Doktor říkal, že mam být trpělivá, ale nevím zda už to není dlouho. Za jakou dobu jste se jich úplně zbavili nebo co vám nejvíce zabralo?
Zvýšená hygiena zadele poctivě : Mazadlo :HEMOSTOPGELMAX.
Zdravím. Měli jste někdo podobný problém? Po stolici mám dost krve na toaletním papíře a při vyprazdňování to dost bolí až jakoby řeže. Beru diomax a dávám si dubovou kůru ale po měsíci to stále nepřešlo. Doktor říkal, že mam být trpělivá, ale nevím zda už to není dlouho. Za jakou dobu jste se jich úplně zbavili nebo co vám nejvíce zabralo?