Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem to v práci teda nezvládala
padali ze mě šílené kusy sliznice a v podstatě jsem celou dobu seděla na záchodě střídavě se sprchou
určitě je lepší si tohle odzit doma
mrzí mě že tě to potkalo, ať je to brzy za tebou
![]()
Taky doporucuji být v tu dobu doma, alespoň ty první 3 dny, pak uz je to jako normální menstruace většinou. Trvalo to 7 dni… Clovek je unavený, bez nalady. Je lepší si vzít 14 dni PN a chodit na prochazky kdyz to jde a odpočívat. Drzim palce!!! ![]()
Ahojky…právě prožívám…
Ve čtvrtek ráno slabé špinění a bolest, a v noci už proběhl potrat(10tt)-doporučuji zustat doma, nedokazu si to predstavit v práci bez moznosti sprchy a „klidu“.......pro me to je bohuzel uz druhy, vedela jsem co se deje a bude dit.Krváceni silné s kusy sliznice a „zbytku“.V pátek v nemocnici na kontrole potvrzeno.Krvácím stále, ale to nejhorší za mnou…ted jen jako silnější MS.....ale ráda bych to tentokrát zvládla bez revize, zatím to vypadá,že to odchází…uvidíme na kontrole za týden.Ted jsem dva dny ještě doma, hlava i telo se musí srovnat ale ve stredu uz chci jit do prace.Hodne sil
![]()
Jo a ještě odpověď na to jak dlouho krvácení trvalo, 3-5 dní to bylo opravdu silné, s tím že první dva dny jsem opravdu trávila spíš na WC než kdekoliv jinde a pak jsem ještě měsíc špinila
ale já jsem reálně potratila až v 11tt s tím že miminko zamlklo hned z kraje a rostli jen obaly
takže jsem tam měla hodně sliznice
![]()
Ahoj,
došlo u mě k ZT, právě jsem začala krvácet. Chci se zeptat, jak dlouho vám krvácení trvalo. Dneska jsem 8 plus 3 a ZT byl 6 plus nula. Dá se to zvládnout v práci?
Děkuji
a takové ty vlny, kdy mám pocit, že je konec světa a pak chvíli funguju normálně je asi normalní, že