Krvácení v 25tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
43
20.1.15 14:20

Krvaceni v 25.tt

Ahoj maminky, prosim, poradite? Jsem po IVF ve 25.tt a dnes rano jsem zacala krvacet jasne cervenou krvi, bylo to tak na dve vlozky a po hodine to preslo ve spineni, stacila pak jen intimka. Hned jsem jela k doktorce, pry to mohla byt bud praskla cevka nebo z placenty(je hodne dole). Za tyden mam prijit na kontrolu a do te doby lezet. Ted me ale zacalo dost pobolivat v podbrisku a tvrdne mi bricho. Prosim, jak bych poznala, ze je neco spatne? Treba odlucujici se placenta, otvirani cipku apod? kdy bych kdyztak mela jet na pohotovost? :nevim: a melo by miminko sanci bez nasledku prezit? Jsem pekne vystrasena, je to prvni tehotenstvi, do 13.tt jsem lezela s hematomem a ted tohle :zed: mate s timto nejake zkusenosti? Dekuji Vam za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11955
20.1.15 14:23

Sama to nepoznáš. Osobně bych jela do nemocnice na gynekologickou pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
20.1.15 14:24

Já bych volala své doktorce a kdyby mne její odpověď neuspokojila, tak bych jela do porodnice. A 25.tt je sakra brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
20.1.15 14:24

Taky bych raději jela…ať se na tebe podívá i jinej Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
20.1.15 14:25

Urcite bych jela na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
20.1.15 14:26

Jed do nemocnice, 25.týden už do porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
20.1.15 14:27

Pokud ti tvrdne břicho, tak zajeď na pohotovost. Ve 25. tt je na porod ještě brzy, tak aby se s tím případně dalo ještě něco dělat. Já jsem takhle špinila ve 32. tt a tvrdlo mi břicho cca 1× za hodinu. V nemocnici si mě nechali 2 dny na pozorování, naštěstí všechno bylo OK, ale je lepší být pod dozorem. Určitě tě s tím nevyhodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
20.1.15 14:27

Jinak kamarádka rodila ve 23tt a malýho zachránili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
20.1.15 14:28

Dekuju holky, tak ja pomalu vyjedu a uvidime, co mi reknou… Snad to bude ok. Diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
20.1.15 14:29

Jestli je něco špatně, to nemáš šanci poznat. Podle toho co píšeš, bych si zajela do špitálu, ať na tebe mrknou. Pokud máš placentu nízko, může to být od ní, stejně jako ta ruplá cévka, ale tím, že to člověk nepozná a jsi v tak nízkém týdnu, tak bych jela. Radši zbytečně než to podcenit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
20.1.15 14:34
@Sanyy píše:
Jinak kamarádka rodila ve 23tt a malýho zachránili…

hranice je ukončený.24. týden, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
20.1.15 14:35
@KajaZ píše:
Dekuju holky, tak ja pomalu vyjedu a uvidime, co mi reknou… Snad to bude ok. Diky :kytka:

držíme palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
20.1.15 14:38
@KajaZ píše:
Dekuju holky, tak ja pomalu vyjedu a uvidime, co mi reknou… Snad to bude ok. Diky :kytka:

Klidně bych se tam nechala na týden dva hospitalizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
20.1.15 14:39
@terinka4444 píše:
hranice je ukončený.24. týden, ne? :think:

to se zachraňuje ze zákona - nikdo neříká, že se nemůže zachraňovat i dřív, to záleží na posouzení lékaře a rodičích :kytka: Po této hranici se MUSÍ zachraňovat, ikdyž to je v rozporu s přáním rodičů např. vzhledem k velmi špatnému stavu dítěte a budoucí prognóze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
20.1.15 14:42
@wobludka píše:
to se zachraňuje ze zákona - nikdo neříká, že se nemůže zachraňovat i dřív, to záleží na posouzení lékaře a rodičích :kytka: Po této hranici se MUSÍ zachraňovat, ikdyž to je v rozporu s přáním rodičů např. vzhledem k velmi špatnému stavu dítěte a budoucí prognóze.

aha, já myslela, že do té doby nezachraňují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí