Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky jsem v šestém týdnu krvácela, ale musím říct že jen jednu noc a byl oto spíš špinění, určitě ne, jako při MS. Druhý den hned k lékaři, těhotenství potvrdil, srdíčko bilo, takže předepsal duphaston na udržení plodu a klidový režim, od té doby nic a už jsem ve čtvrtém měsíci. Dr mi říkal, že do dvanáctého týdně odcháí vlká část těhotenství, ale pokud se plod udrží, už by mělo být vše v pořádku.
Držím palce, určitě to dobře dopadne.
pokud je to silne, jako pri ms, tak bych moc nedoufala. nerikala lekarka, ze mas hematom?
jed na pohotovost, bud si potratila nebo tam muže být jiný duvod..a mimi tam je..játakto vždy potratila…tady ti nikdo neporadí..musíš zadr..a v pondelí už muže být pozde
Pěkně odpočívej,ber léky,miminko to může zvládnout.Já znám hodně holek co krvácelo hodně a nepotratily;) Já teda začala krvácet hodně jako při ms v 5 tt,ale u mě to dobře nedopadlo
.tak držím pěsti,at je to ok ![]()
Akorát se trochu divím,že tě nechali při silném krvácení doma
když už teda mudr potvrdila těhu.
Ve dvou těhotenstvích jsem hodně krvácela takto v 6-7 tt. Jednou jsem potratila a podruhé se mimi udrželo. Obojí vypadala stejně a výsledek byl různý. A k doktorovi bych šla hned. Držím palce, ať je to „jen“ hematom a prcek je OK ![]()
jizvíková píše:
pokud je to silne, jako pri ms, tak bych moc nedoufala. nerikala lekarka, ze mas hematom?
Díky moc za názory, já byla u Dr. včera, nemá smysl tam jezdit znova. Krvácení už hodně slábne, tak třeba už zítra nebude nic. Krev je hodně tmavá, což říkala, že je dobře…
No já tedy se stejným problém ležela v nemocnici a píchali mi injekce na zastavení krvácení+klidový režim.Taky tam byla dvojčátka a jedno jsem potrácela a čekalo se,jestli se udrží to druhé.Po 11dnech jsem šla na vyčištění
Ale tím tě nechi strašit,znám jednu maminu co sice potratila v začátku těhotenství jedno z dvojčat,ale druhé vydrželo a má krásnou holčičku
Zkrátka nezbývá než ti držet palce a určitě by to chtělo nemocnici ![]()
v 6 tt jsem krvácela u mladší dcerky i teď v těhotenství. Teď jsme měla 2 hematomy, 5 dní jsem ležela v nemocnici, dostala Utrohestan a i na utz před 14 dny mám pořád zbytky krve v děloze. A miminko je OK.
U Kačky jsme se setkala s tím, co tam dělám, že jak mi mohl hr v 6 tt potvrdit těhotenství a že asi odejde a teda doktor fakt brutální hnus.
![]()
A běhá mi tu 22 nměs, trdlo, co mi právě hrabe do PC a do zesáku u PC. grrrr
Markit.Hl píše:
v 6 tt jsem krvácela u mladší dcerky i teď v těhotenství. Teď jsme měla 2 hematomy, 5 dní jsem ležela v nemocnici, dostala Utrohestan a i na utz před 14 dny mám pořád zbytky krve v děloze. A miminko je OK.U Kačky jsme se setkala s tím, co tam dělám, že jak mi mohl hr v 6 tt potvrdit těhotenství a že asi odejde a teda doktor fakt brutální hnus.![]()
A běhá mi tu 22 nměs, trdlo, co mi právě hrabe do PC a do zesáku u PC. grrrr
Ahoj, já krvácela u dvou těhotenství. Jednorázově a poměrně hodně - první těhotenství se neudrželo, u druhého se to nakonec spravilo a máme krásnou holčičku. Přesně, jak už tu padlo, vypadalo to stejně, ale výsledek jiný a mně se táááák klepaly nohy, jestli potratím podruhé znovu. Třetí těhu už bylo úplně bez problémů
.
Tak držím palečky, ať je to v pořádku ![]()
Jitulinek26 píše:
Ahoj, já krvácela u dvou těhotenství. Jednorázově a poměrně hodně - první těhotenství se neudrželo, u druhého se to nakonec spravilo a máme krásnou holčičku. Přesně, jak už tu padlo, vypadalo to stejně, ale výsledek jiný a mně se táááák klepaly nohy, jestli potratím podruhé znovu. Třetí těhu už bylo úplně bez problémů.
Tak držím palečky, ať je to v pořádku
Ahoj, ráda bych požádala kohokoliv se stejnými zkušenostmi v těhotenství o radu. Jsem v 6tt (ovulaci jsem měla později až 17. den 28 denního cyklu) a včera jsem začala krvácet jako při MS (ta měla být před 14 dny). Krvácení je tmavé, ale intenzita stejná jako při MS. Mám poruchu srážlivosti krve (některé krevní destičky jsou nefunkční), tak je možné, že jde jen o souvislost s touto poruchou. Jela jsem k doktorce, která mi potvrdila začínající těhotenství a předepsala mi Duphaston a Ascorutin. Na další UZ jdu v pondělí. Říkala mi, že jsou dvě možnosti: 1.mimčo se udrží a bude se dál vyvíjet, 2.odejde s MS. Je to naše první plánované mimčo, tak se chci jen zeptat, jestli se něco takového může stát a i tak dítě donosit…