Krvácení v 6tt mimo termín MS

Andrejka88
29.11.11 12:18

Krvácení v 6tt mimo termín MS

Ahoj, ráda bych požádala kohokoliv se stejnými zkušenostmi v těhotenství o radu. Jsem v 6tt (ovulaci jsem měla později až 17. den 28 denního cyklu) a včera jsem začala krvácet jako při MS (ta měla být před 14 dny). Krvácení je tmavé, ale intenzita stejná jako při MS. Mám poruchu srážlivosti krve (některé krevní destičky jsou nefunkční), tak je možné, že jde jen o souvislost s touto poruchou. Jela jsem k doktorce, která mi potvrdila začínající těhotenství a předepsala mi Duphaston a Ascorutin. Na další UZ jdu v pondělí. Říkala mi, že jsou dvě možnosti: 1.mimčo se udrží a bude se dál vyvíjet, 2.odejde s MS. Je to naše první plánované mimčo, tak se chci jen zeptat, jestli se něco takového může stát a i tak dítě donosit…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
394
29.11.11 12:21

Taky jsem v šestém týdnu krvácela, ale musím říct že jen jednu noc a byl oto spíš špinění, určitě ne, jako při MS. Druhý den hned k lékaři, těhotenství potvrdil, srdíčko bilo, takže předepsal duphaston na udržení plodu a klidový režim, od té doby nic a už jsem ve čtvrtém měsíci. Dr mi říkal, že do dvanáctého týdně odcháí vlká část těhotenství, ale pokud se plod udrží, už by mělo být vše v pořádku.

Držím palce, určitě to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
29.11.11 12:23

pokud je to silne, jako pri ms, tak bych moc nedoufala. nerikala lekarka, ze mas hematom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947

jed na pohotovost, bud si potratila nebo tam muže být jiný duvod..a mimi tam je..játakto vždy potratila…tady ti nikdo neporadí..musíš zadr..a v pondelí už muže být pozde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662

Pěkně odpočívej,ber léky,miminko to může zvládnout.Já znám hodně holek co krvácelo hodně a nepotratily;) Já teda začala krvácet hodně jako při ms v 5 tt,ale u mě to dobře nedopadlo :? .tak držím pěsti,at je to ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
29.11.11 12:25

Akorát se trochu divím,že tě nechali při silném krvácení doma :think: když už teda mudr potvrdila těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
29.11.11 12:26

Ve dvou těhotenstvích jsem hodně krvácela takto v 6-7 tt. Jednou jsem potratila a podruhé se mimi udrželo. Obojí vypadala stejně a výsledek byl různý. A k doktorovi bych šla hned. Držím palce, ať je to „jen“ hematom a prcek je OK :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejka88
29.11.11 12:27
Ne o hematomu jsme se nebavily. Já si naděje moc nedělám, ale včera na UZ bylo vidět počáteční těhotenství, tak jsem si říkala, že už by to odešlo. Navíc se mě pořád ptala, jestli nemám bolesti a já opravdu žádné bolesti nemám, vůbec nic, nikde mě nepíchá, netlačí, nebolí. No uvidíme, já si myslím, že to má souvislost s tou mou srážlivostí. Asi to není tak silné jako při MS, ale špinění to taky není. Je to teda vždy jen, když jdu na záchod na malou, jinak nic. Ležím s nožkama nahoře, tak uvidíme…
Kamarádka mi říkala, že její mamka měla MS až do 4. měsíce, tak se ptám, jestli to někdo také zažil…
jizvíková píše:
pokud je to silne, jako pri ms, tak bych moc nedoufala. nerikala lekarka, ze mas hematom?
  • Citovat
  • Upravit
Andrejka88
29.11.11 12:29

Díky moc za názory, já byla u Dr. včera, nemá smysl tam jezdit znova. Krvácení už hodně slábne, tak třeba už zítra nebude nic. Krev je hodně tmavá, což říkala, že je dobře…

• Citovat
  • Upravit
17124
29.11.11 12:31

No já tedy se stejným problém ležela v nemocnici a píchali mi injekce na zastavení krvácení+klidový režim.Taky tam byla dvojčátka a jedno jsem potrácela a čekalo se,jestli se udrží to druhé.Po 11dnech jsem šla na vyčištění :,( Ale tím tě nechi strašit,znám jednu maminu co sice potratila v začátku těhotenství jedno z dvojčat,ale druhé vydrželo a má krásnou holčičku :srdce: Zkrátka nezbývá než ti držet palce a určitě by to chtělo nemocnici :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
29.11.11 12:53

v 6 tt jsem krvácela u mladší dcerky i teď v těhotenství. Teď jsme měla 2 hematomy, 5 dní jsem ležela v nemocnici, dostala Utrohestan a i na utz před 14 dny mám pořád zbytky krve v děloze. A miminko je OK.

U Kačky jsme se setkala s tím, co tam dělám, že jak mi mohl hr v 6 tt potvrdit těhotenství a že asi odejde a teda doktor fakt brutální hnus. :poblion: :poblion:
A běhá mi tu 22 nměs, trdlo, co mi právě hrabe do PC a do zesáku u PC. grrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejka88
29.11.11 13:01
Díky moc! Je hezký slyšet, že to může i dobře dopadnout :-)
Teď jsem volala doktorce, že stále krvácím, ale už méně, tak mi zvedla dávku Duphastonu na 2×2 denně a pozvala si mě na zítra na UZ znova. Aspoň nemusím čekat až do pondělí. Říkala, že to může u mě (díky mé poruše krve) trvat déle, ale že kdybych začala krvácet víc, tak mám jet do nemocnice, tak snad to bude zítra ok a zase na nás vykoukne gestační váček :-)
Markit.Hl píše:
v 6 tt jsem krvácela u mladší dcerky i teď v těhotenství. Teď jsme měla 2 hematomy, 5 dní jsem ležela v nemocnici, dostala Utrohestan a i na utz před 14 dny mám pořád zbytky krve v děloze. A miminko je OK.U Kačky jsme se setkala s tím, co tam dělám, že jak mi mohl hr v 6 tt potvrdit těhotenství a že asi odejde a teda doktor fakt brutální hnus. :poblion: :poblion:
A běhá mi tu 22 nměs, trdlo, co mi právě hrabe do PC a do zesáku u PC. grrrr
  • Citovat
  • Upravit
1140
29.11.11 13:46

Ahoj, já krvácela u dvou těhotenství. Jednorázově a poměrně hodně - první těhotenství se neudrželo, u druhého se to nakonec spravilo a máme krásnou holčičku. Přesně, jak už tu padlo, vypadalo to stejně, ale výsledek jiný a mně se táááák klepaly nohy, jestli potratím podruhé znovu. Třetí těhu už bylo úplně bez problémů :D .
Tak držím palečky, ať je to v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejka88
29.11.11 18:07
Díky, snad to dobře dopadne! A když ne, tak mám naději, že příště to bude lepší a nakonec budeme třeba tak šťastní jako ty a tvá velká rodina :)
Jitulinek26 píše:
Ahoj, já krvácela u dvou těhotenství. Jednorázově a poměrně hodně - první těhotenství se neudrželo, u druhého se to nakonec spravilo a máme krásnou holčičku. Přesně, jak už tu padlo, vypadalo to stejně, ale výsledek jiný a mně se táááák klepaly nohy, jestli potratím podruhé znovu. Třetí těhu už bylo úplně bez problémů :D .
Tak držím palečky, ať je to v pořádku ;)
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky