Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Křeče myslíš takové ostré projetí bolesti v oblasti třísel? Nebo něco jiného?
Sice u prvního, ale ty křeče byly takové, že mi nezbylo než lehnout na rovnou zem, aby se mi ulevilo. Obvykle je to podruhé lehčí, ale výjimek je… Táhání, píchání, křeče - to je zřejmě roztahování dělohy. Pokud se ti to ale nezdá, skoč na gyndu, za to nic nedáš. Zdravé mimčo stojí za tu procházku.
lokofa píše:
V oblasti třísel ne, spíš výš..tam, kde je mimčo..
Dee19 píše:lokofa píše:V oblasti třísel ne, spíš výš..tam, kde je mimčo..
Tak to nevím.
Já když třeba kýchnu, nebo prudce vstanu, v oblastni třísel mi projede taková ostrá hnusná bolest.
lokofa píše:Dee19 píše:Tak to nevím.lokofa píše:V oblasti třísel ne, spíš výš..tam, kde je mimčo..
Já když třeba kýchnu, nebo prudce vstanu, v oblastni třísel mi projede taková ostrá hnusná bolest.
Při tom kýchnutí se mi to občas stane taky…když prudce vstanu tak se mi strašně točí hlava…asi zajdu k doktorovi, pro jistotu
Dee19 píše:lokofa píše:Při tom kýchnutí se mi to občas stane taky…když prudce vstanu tak se mi strašně točí hlava…asi zajdu k doktorovi, pro jistotuDee19 píše:Tak to nevím.lokofa píše:V oblasti třísel ne, spíš výš..tam, kde je mimčo..
To noc není. Je to normální.
Hlavně klid. ![]()
lokofa píše:Dee19 píše:To noc není. Je to normální.lokofa píše:Při tom kýchnutí se mi to občas stane taky…když prudce vstanu tak se mi strašně točí hlava…asi zajdu k doktorovi, pro jistotuDee19 píše:Tak to nevím.lokofa píše:V oblasti třísel ne, spíš výš..tam, kde je mimčo..
Hlavně klid.
Já vím..:-) myslím, že kdyby něco nebylo v pořádku, bolelo by mě to pořád.
Zavolala jsem sestřičce a říkala, ať raději přijdu, že za kontrolu nic nedám
Dee19 píše:lokofa píše:Já vím..:-) myslím, že kdyby něco nebylo v pořádku, bolelo by mě to pořád.Dee19 píše:To noc není. Je to normální.lokofa píše:Při tom kýchnutí se mi to občas stane taky…když prudce vstanu tak se mi strašně točí hlava…asi zajdu k doktorovi, pro jistotuDee19 píše:Tak to nevím.lokofa píše:V oblasti třísel ne, spíš výš..tam, kde je mimčo..
Hlavně klid.
Ani by nemuselo. To si nevybereš.
zvětšuje se děloha, napínají se vazy, rozestupují se orgány, celé tělo se teď musí přeorganizovat… Neboj ![]()
na to mi doktor napsal Magnosolv,je to magnesium v prasku,piju ho 3× denne a bolesti jsou fuč:)
lokofa píše:Dee19 píše:Tak to nevím.lokofa píše:V oblasti třísel ne, spíš výš..tam, kde je mimčo..
Mám to úplně stejné, hlavn při kýchání, někdy taky když se v posteli přetáčím z boku na bok pře záda. Vždycky se úplně leknu, jak je to taková ostrá bolest. ![]()
tyynka píše:lokofa píše:Mám to úplně stejné, hlavn při kýchání, někdy taky když se v posteli přetáčím z boku na bok pře záda. Vždycky se úplně leknu, jak je to taková ostrá bolest.Dee19 píše:Tak to nevím.lokofa píše:V oblasti třísel ne, spíš výš..tam, kde je mimčo..
jooo, tak bych to taky popsala
byla jsem u lékaře a vše je v pořádku..řekl mi, že je to asi polohou dělohy, je ještě mekká…
Ahoj, právě jsem zjistila že jsem těhotná, jsem ve 4 týdnu, ale mám bolesti v podbříšku. Mám je takřka denně, je to nepříjemné píchání, někdy taková tupá bolest jakou jsem mívala před MS. Myslela jsem, že tak brzy žádné bolesti nebudou, ale ono to přetrvává, někdy je to až k nevydržení. Přitom nedělám nic namáhavého. Nesetkala jste se s tím některá? Děkuji ![]()
Ahoj. Jsem podruhé těhotná, 12tt. Trápí mě občasná křeč v břiše. Děje se mi to, když se nějak asi špatně pohnu, ale opravdu to bolí. U prvního dítěte to takhle nebylo. Nevím jestli je to způsobeno roztahováním dělohy, což jsem myslela, že u 2. nebude tak kruté. Je pravda, že první syn má teprve 15 měsíců, takže ho ještě zvedám, nosím atd… Nemáte s tím někdo zkušenost ?