Občasná křeč v břiše 12.tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
2.12.11 09:01

Normální. Je to tím, jak pracuje děloha.

• Citovat
  • Upravit
Liduszka
2.12.11 09:32
lokofa píše:

Tak koukám, že ta moje jede na 100% :lol:

• Citovat
  • Upravit
kofola3
2.12.11 10:15
Liduszka píše:
lokofa píše:
Tak koukám, že ta moje jede na 100% :lol:

V prvním těhotenství mě bolela nejvíc.
V druhém už mín a ted skoro vůbec. Asi už je vytahaná

• Citovat
  • Upravit
21848
9.10.12 06:38

Holky taky si jdu pro radu. Spí vstávání že židle se mi v břichu jakoby stáhne sval, nevím jak to popsat. Prostě mám nutkání se zohnout, po narovnání se většinou ještě jednou a pak už ok. Znáte to někdo? Ještě mě v břichu občas píchne, ne dole, ale jakoby v oblasti vedle žaludku, trochu možná níž. A mám pupek takovej tvrdší. Mám si pro kontrolu zajet k dr, nebo je to normální a jedna se o to rozvahování dělohy, jak tu bylo psaný? Za blbej dotaz se omlouvám, ale je to 1.mrňous, takže vůbec nevím. Když sedím, je to skoro úplně ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
9.10.12 09:04

@Seizdra : Myslím si že to je tvrdnutí břicha. Určitě bych neplašila, ale při další kontrole to řekni koktorovi, on tě vyšetří a pravděpodobně ti dá magnesium.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
9.10.12 09:08
@socina píše:
@Seizdra : Myslím si že to je tvrdnutí břicha. Určitě bych neplašila, ale při další kontrole to řekni koktorovi, on tě vyšetří a pravděpodobně ti dá magnesium.

Ahoj, díky. Já teď volala dr, prej mám začít brát magne b6, na vyšetření jdu příští pátek. Akorát kdyby to nepřestalo nebo bylo horší tak dřív. Takže snad to bude ok a plasim fakt zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
9.10.12 09:30

@Seizdra : to já byla taky při první tvrdnutí pěkně vyplašená. probudilo mě to ve 2h v noci a přestalo kolem 3h. Po tom magnesku se to trochu zlepšilo, hlavně to noční :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
9.10.12 09:32
@socina píše:
@Seizdra : to já byla taky při první tvrdnutí pěkně vyplašená. probudilo mě to ve 2h v noci a přestalo kolem 3h. Po tom magnesku se to trochu zlepšilo, hlavně to noční :palec:

Hele ale ve 12.tt? Není to na tvrdnuti trochu hodně brzo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
9.10.12 09:36

@Seizdra : prý to může být už od 8. týdne :roll: no jo.. slasti těhotenství :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
9.10.12 09:44
@socina píše:
@Seizdra : prý to může být už od 8. týdne :roll: no jo.. slasti těhotenství :lol:

Tak to mě pos… Já měla vždycky tvrdnuti spojeny s porodem, kontrakce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
9.10.12 11:53

A nemůžou to být natahující se vazy? taky to občas mám když se třeba otočím v posteli a bolí to jako čert jsem v 8 týdnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
9.10.12 12:16

Mám taky podobné problémy, jsem v 10 tt a u první jsem takové problémy neměla. Nepříjemné píchání a bolest v celém břiše. Objevuje se to hlavně, když se nějak více přetěžuju např. zvedám malou nebo při vytírání podlahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
10.10.12 10:22

Já si myslím, že tvrdnutí to není, mě se taky občas stane, že mám tvrdé bříško, třeba když mám plnej močák, v noci se takhle probudím, ale pak je to dobrý! to píchání při vstávání, přetočení, prudším pohybu jsou vazy, co drží dělohu dle mého… taky mě furt něco píchá, tahá apod. a je to normální, nesmí to být delší bolest… holt holky prožíváme to nejkrásnější období v životě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí