Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím o radu,
jsem ve 20tt obličej samý pupínek a lišej a to už mám dobře tak 6 týdnů a ne a ne se to zlepšit. Má cenu na to něco patlat nebo to jsou prostě jen hormony a musím počkat co po porodu?
| Tak bych byla ráda kdyby mi to slušelo a já byla hezká těhule a mamina. To, že jsem si umyla vlasy za pár hodin už ani není poznat |
Taky jsem žila v domnění, jak mi to bude slušet s bříškem, kulové, bříško ještě pořád nemám, za to obličej samý pupínek a fleky.. Už jsem to vzdala, jen častěji čistím a když jdu mezi lidi na nějakou lepší událost než jen na nákup, tak maskuju. Ale už jsem se srovnala s tím, že lepší to asi nebude ![]()
Pomohlo mi mýdlo z avonu s mořskými minerály - nevím přesně název, ale koupila mi ho mamka. a zvlášť první dny po porodu! ![]()
Tak já nejsem sice těhotná, ale ošklivá si taky připadám ![]()
Jinak, když jsem čekala syna, tak to bylo v pohodě, ale u dcery jsem vypadala příšerně, samý beďar…děs a hrůza. Něco na tom asi bude, že dcery ubírají na kráse ![]()
Jinak přeji pohodově těhu i porod ![]()
když jsem čekala dcerku, každý mi říkal, jak mi to sluší, ale já si stejně chvílema připadala jak největší šereda pod sluncem
Pleť jsem měla chvíli krásnou, pak tři neděle děs…střídalo se mi to a nepomáhalo nic. Teď s druhým dítkem jsem si doteď připadala skvěle, krásnou pleť, vlasy se mi nijak extra nemastily a teď pár dní zase hrůza. Pleť jak puberťačka a přitom o ni pečuju pořád stejně, vlasy si dělají co chtějí, připadám si aspoň o deset let starší.. Zkrátka myslím že tělo si stejně dělá co chce a nic s tím neuděláme. Snad jen zbývá najít něco, co se nám samým na sobě líbí a zaměřit se na to a neřešit to, co je momentálně nepříliš přitažlivé ![]()
já to měla i u syna, ale jen krátce a pak se mi pleť úplně prozářila, ale teď nevidím vůbec žádné zlepšení a už to trvá dlouho.Ale zas je fakt, že ještě nevím, co to bude
Vypadám jak postava z hororu!
Zamaskovat mi to nejde, je to stejně vidět a připadá mi, že mám jakoby seschlej obličej.
A to nemluvím o křeákách jaké se mi udělali, no krasavice hadr
Tak obyčejnou vodu a dětské mýdlo.Já jsem 26tt,a jsem taky škaredá,začaly mi růst vlasy a divně se kroutí.Pupínky mám pořád,ty se mi nijak nezhoršily,jinak mám celulitidu a kila navíc.Jsem takový koblížek,ale když nekde jdu,tak si vyfoukám vlasy,makeup,řasenka a stíny,a jsem to opět já ![]()
PO PORODU BUDE HŮŘ, TO JSEM VÁS POTĚŠILA,CO
MĚ VYPADALY VLASY A UŽ ROSTOU PODROSTY, TAKŽE SUPER, ALE CO, ZA TY NAŠE POKLADY TO STOJÍ A KAŽDÁ TĚHULKA JE KRÁSNÁ, TO SI JENOM MYSLÍTE, ŽE NE…
![]()
Taky mám na obličeji pupínky a to jsem ve 33+3. Vůbec nevím co s tím, asi to bude hormonama a budeme to muset vydržet. Přeji ti pevné nervy ![]()
http://www.docsimon.cz/…cap-krem-50g tenhle krém je na tyhle problémy a byl mi doporučen pro těhotné.
j.s. píše:
PO PORODU BUDE HŮŘ, TO JSEM VÁS POTĚŠILA,CO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MĚ VYPADALY VLASY A UŽ ROSTOU PODROSTY, TAKŽE SUPER, ALE CO, ZA TY NAŠE POKLADY TO STOJÍ A KAŽDÁ TĚHULKA JE KRÁSNÁ, TO SI JENOM MYSLÍTE, ŽE NE…
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To néééééé. Počkej, já za chvíli rodím ![]()
Partes píše:j.s. píše:To néééééé. Počkej, já za chvíli rodím
PO PORODU BUDE HŮŘ, TO JSEM VÁS POTĚŠILA,CO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jééé tak k tomu se musím taky vyjádřit
čekám ted 3 chlapečka a nikdy jsem ošklivá nebyla-žádný problém fááákt ne..Zato po porodu
Vlasy pryč!plet děsná..Jooo a tak to má více mamin..Ty se máš aspon na co vymluvit vždyt jsi těhu
Ale po tom porodu ![]()
Já mám také pupínky, v obličeji jsem je občas měla i před těhu ale teď je mám hlavně v dekoltu a na zádech. Chtěla bych si jít zaplavat do krytého bazénu, ale strašně se za to stydím, je to fakt ošklivé a nevím co s tím ![]()
Holky, já jsem v 16tt a mám pupen na nose (krasavice přenádherná), dělají se mi beďary na krku, bradě, čele (na obličeji snad všude) a taky hrozně na zádech. Ble. A vlasy, ty mám taky suprový. Po umytí dobrý, ale druhý den, děs běs. ![]()
Všichni mi říkají, že mi to sluší, ale to neví, co mě to stojí práce, aby mi to slušelo.
S korektorem se teď hodně kamarádíme (když se chystám ven, doma je mi to šumák). ![]()