Těhotná a samý pupínek

699
29.11.11 11:47

těhotná a ošklivá

Prosím o radu,
jsem ve 20tt obličej samý pupínek a lišej a to už mám dobře tak 6 týdnů a ne a ne se to zlepšit. Má cenu na to něco patlat nebo to jsou prostě jen hormony a musím počkat co po porodu?

Tak bych byla ráda kdyby mi to slušelo a já byla hezká těhule a mamina. To, že jsem si umyla vlasy za pár hodin už ani není poznat
:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
394
29.11.11 11:50

Taky jsem žila v domnění, jak mi to bude slušet s bříškem, kulové, bříško ještě pořád nemám, za to obličej samý pupínek a fleky.. Už jsem to vzdala, jen častěji čistím a když jdu mezi lidi na nějakou lepší událost než jen na nákup, tak maskuju. Ale už jsem se srovnala s tím, že lepší to asi nebude :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
29.11.11 11:51

Pomohlo mi mýdlo z avonu s mořskými minerály - nevím přesně název, ale koupila mi ho mamka. a zvlášť první dny po porodu! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
29.11.11 11:52

Tak já nejsem sice těhotná, ale ošklivá si taky připadám :,(

Jinak, když jsem čekala syna, tak to bylo v pohodě, ale u dcery jsem vypadala příšerně, samý beďar…děs a hrůza. Něco na tom asi bude, že dcery ubírají na kráse :mrgreen:
Jinak přeji pohodově těhu i porod :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
29.11.11 12:02

když jsem čekala dcerku, každý mi říkal, jak mi to sluší, ale já si stejně chvílema připadala jak největší šereda pod sluncem :roll: Pleť jsem měla chvíli krásnou, pak tři neděle děs…střídalo se mi to a nepomáhalo nic. Teď s druhým dítkem jsem si doteď připadala skvěle, krásnou pleť, vlasy se mi nijak extra nemastily a teď pár dní zase hrůza. Pleť jak puberťačka a přitom o ni pečuju pořád stejně, vlasy si dělají co chtějí, připadám si aspoň o deset let starší.. Zkrátka myslím že tělo si stejně dělá co chce a nic s tím neuděláme. Snad jen zbývá najít něco, co se nám samým na sobě líbí a zaměřit se na to a neřešit to, co je momentálně nepříliš přitažlivé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
29.11.11 12:03

já to měla i u syna, ale jen krátce a pak se mi pleť úplně prozářila, ale teď nevidím vůbec žádné zlepšení a už to trvá dlouho.Ale zas je fakt, že ještě nevím, co to bude :lol: Vypadám jak postava z hororu!
Zamaskovat mi to nejde, je to stejně vidět a připadá mi, že mám jakoby seschlej obličej.
A to nemluvím o křeákách jaké se mi udělali, no krasavice hadr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
29.11.11 12:03

Tak obyčejnou vodu a dětské mýdlo.Já jsem 26tt,a jsem taky škaredá,začaly mi růst vlasy a divně se kroutí.Pupínky mám pořád,ty se mi nijak nezhoršily,jinak mám celulitidu a kila navíc.Jsem takový koblížek,ale když nekde jdu,tak si vyfoukám vlasy,makeup,řasenka a stíny,a jsem to opět já :-D

• Citovat
  • Upravit
11529
29.11.11 12:20

PO PORODU BUDE HŮŘ, TO JSEM VÁS POTĚŠILA,CO ;) ;) :oops: :oops: :oops: :oops: MĚ VYPADALY VLASY A UŽ ROSTOU PODROSTY, TAKŽE SUPER, ALE CO, ZA TY NAŠE POKLADY TO STOJÍ A KAŽDÁ TĚHULKA JE KRÁSNÁ, TO SI JENOM MYSLÍTE, ŽE NE… :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
29.11.11 12:22

Jo to jsem taky:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.11 12:33

Taky mám na obličeji pupínky a to jsem ve 33+3. Vůbec nevím co s tím, asi to bude hormonama a budeme to muset vydržet. Přeji ti pevné nervy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8516
29.11.11 12:38

http://www.docsimon.cz/…cap-krem-50g tenhle krém je na tyhle problémy a byl mi doporučen pro těhotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
29.11.11 12:46
j.s. píše:
PO PORODU BUDE HŮŘ, TO JSEM VÁS POTĚŠILA,CO ;) ;) :oops: :oops: :oops: :oops: MĚ VYPADALY VLASY A UŽ ROSTOU PODROSTY, TAKŽE SUPER, ALE CO, ZA TY NAŠE POKLADY TO STOJÍ A KAŽDÁ TĚHULKA JE KRÁSNÁ, TO SI JENOM MYSLÍTE, ŽE NE… :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

To néééééé. Počkej, já za chvíli rodím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.11 13:22
Partes píše:
j.s. píše:
PO PORODU BUDE HŮŘ, TO JSEM VÁS POTĚŠILA,CO ;) ;) :oops: :oops: :oops: :oops: MĚ VYPADALY VLASY A UŽ ROSTOU PODROSTY, TAKŽE SUPER, ALE CO, ZA TY NAŠE POKLADY TO STOJÍ A KAŽDÁ TĚHULKA JE KRÁSNÁ, TO SI JENOM MYSLÍTE, ŽE NE… :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
To néééééé. Počkej, já za chvíli rodím :zed:

Jééé tak k tomu se musím taky vyjádřit :mrgreen: čekám ted 3 chlapečka a nikdy jsem ošklivá nebyla-žádný problém fááákt ne..Zato po porodu :? Vlasy pryč!plet děsná..Jooo a tak to má více mamin..Ty se máš aspon na co vymluvit vždyt jsi těhu :mrgreen: Ale po tom porodu :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
29.11.11 17:41

Já mám také pupínky, v obličeji jsem je občas měla i před těhu ale teď je mám hlavně v dekoltu a na zádech. Chtěla bych si jít zaplavat do krytého bazénu, ale strašně se za to stydím, je to fakt ošklivé a nevím co s tím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
29.11.11 17:59

Holky, já jsem v 16tt a mám pupen na nose (krasavice přenádherná), dělají se mi beďary na krku, bradě, čele (na obličeji snad všude) a taky hrozně na zádech. Ble. A vlasy, ty mám taky suprový. Po umytí dobrý, ale druhý den, děs běs. :zed:
Všichni mi říkají, že mi to sluší, ale to neví, co mě to stojí práce, aby mi to slušelo. :mrgreen: S korektorem se teď hodně kamarádíme (když se chystám ven, doma je mi to šumák). :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí