Je krvácení v těhotenství normální?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11219
6.12.11 19:59

Pokud to přestává,tak to bude dobré a asi to bylo opravdu jen z toho čípku (to ničemu nevadí,ale vím dobře,jak to dokáže být stresující).Hlavně klidně lež a ráno to už určitě bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.1.14 18:31

Chtěla bych se zeptat, minulý čtvrtek jsem začala ve 13tt krvacet, na ultrazvuku bylo mimi v poradku. V nemocnici si me nechali dva dny a už je to týden a pořád špiním je to normální? Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
30.1.14 06:25

Sinunek - prosím kopíruji ti co jsem psala na minulé straně…já začala taky krvácet přesně ve 13tt - přelom 13/14tt…prý je to týden kdy se hodně prokrví děloha díky definitivnímu a plnému uložení placenty…jsou to nervy ale snaž se být pozitivní - nic jiného než klidový režim ti totiž stejně nezbývá a doufat!!

těhotenství je vždy nevyzpytatelné. já mám za sebou jedno naprosto pohodové – druhé horor – od 14 tt silné krvácení, pak hematom v děloze, částečné odlučování placenty. Od 20tt se mi zkracoval děložní čípek a denně tvrdnutí bříška – dle několika doktorů jsem měla potratit a nebo porodit hodně nedonošené mimi – a konec – zdravý krásný chlapeček narozen jen o 14 dní dříve.
Určitě bych poradila při krvácení brát všechny léky – tuším že klasika Ascorutin proti krvácení a Magnesium proti děložní činnosti a KLID na lůžku. Jakmile je silnější krvácení tak ryhle na břiško přiložit chladný obklad a co nejdříve se dopravit k doktorce nebo do nemocnice – žel s tímhle mám hodně velké zkušenosti – krvácela jsem několik týdnů. Dokonce tak silně, že doktorka nechtěla nic dělat a jen čekat až potratím – a mimi se udrželo.
Prý když se mimi má udržet tak se udrží at se děje co se děje – to mi řekl jeden milý doktor!!! a můj synek je toho důkazem.

držíme palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
25.2.17 09:26

Ahoj holky, oživuji téma - byla jsem včera na gynekologické ambulanci, kde mne prohlídli, protože jsem špinila a vše ok. Bylo vidět srdíčko a doktorka byla spokojená. Jenže v noci jsem se probudila a zase špiním. Když jsem si ráno zaváděla Utrogestan, tak jsem vytáhla temně rudý prst… Mám jet na pohotovost znovu? Nic mne nebolí, ale mám strach… V pondělí půjdu ke své doktrce. Díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
25.2.17 09:33

@Janka4321 Jela bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
25.2.17 09:35

@Devuska Počkám až vstane muž a asi mne tam zaveze :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
25.2.17 09:38

@Janka4321 Priste pri krvi ten utrogestan polykej, at se vstreba cely ;) drzim palce, aby bylo vse v poradku. V jakem jsi tydnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
25.2.17 09:42

@Devuska Vaginálně mi právě řekli včera, že mám zavádět. Ale teď jsem tam volala a prý mám být v klidu, ležet a když se to nezklidní, mám jet. Takže mám tak 2-3 hdniny na zklidnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
25.2.17 10:05

@Devuska dle menstruace a aplikace jsem 6+1, dle utz včera 6+5…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.2.17 10:05
@kasandra7 píše:
ahoj holky, přítelkyně od bratra je také těhotná na začátku těhotenství, a začla krvácet a špinit slabě už v sobotu, dneska byla u doktora, a ten jí řekl,že je to v 70% normální a píchl jí nějaké injekce, neměl jste to někdo také? je to normální to krvácení? z čeho to je? a tedka prý po těch injekcích stále krvácí slabě.připadá mi to divné.Děkuji
my jsme se o tom dnes učili a je to normální že se to stává…V kolikátém měsíci je vaše kamarádka? Jestli je na začátku tak ji asi nestihli popraskat všechny ne oplodněná vajíčka tak to dohání téd…Je to jen teorie
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.2.17 10:06
@kasandra7 píše:
ahoj holky, přítelkyně od bratra je také těhotná na začátku těhotenství, a začla krvácet a špinit slabě už v sobotu, dneska byla u doktora, a ten jí řekl,že je to v 70% normální a píchl jí nějaké injekce, neměl jste to někdo také? je to normální to krvácení? z čeho to je? a tedka prý po těch injekcích stále krvácí slabě.připadá mi to divné.Děkuji
my jsme se o tom dnes učili a je to normální že se to stává…V kolikátém měsíci je vaše kamarádka? Jestli je na začátku tak ji asi nestihli popraskat všechny ne oplodněná vajíčka tak to dohání téd…Je to jen teorie
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
25.2.17 10:10

@Tessousek Vzhledem k tomu, že je dotaz více než 5 let starý, už asi těhotná není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9500
25.2.17 10:42

@Janka4321 Můžeš tam mít někde nějaký hematom, v těhu běžný jev. Určitě dodržuj klidový režim, a to nejenom fyzický, ale též psychický, a já bych nasadila Arnicu montanu 15 ch 2×denně 5 kuliček vycucat po d jazyk. Je to velmi dobrý pomocník na takovéto stavy, doporučuje se i v těhu a naše zkušensoti byly a jsou jen pozitivní. Můžeš si to vygooglit na www. svethomeopatie, je tam PA Romana Gogelová, odpoví ti i zdarma na dotaz. Držím palečky, ať je brzy vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
25.2.17 10:44

@Janka4321 Já krvácela celý druhý trimestr a začátek třetího, někdy v kuse, pak zas nic, někdy špinění… a mám krásnou 11 měsíční holčičku. Takže snaž se myslet pozitivně. Já už se pak naučila rozpoznáat, co je a není v pohodě a už jsem ani nikam nejezdila. Bylo mi několikrát řečeno, že to je otázka přírody a nic s tím neudělají…že kontroly jsou v podstatě „jen pro klid“ rodičky, že se mimčo zkontroluje. U mě opravdu měl vliv klidový režim. Vždycky, cyž už jsem si myslela že ok a pohýbala jsme se (na mé poměry velmi decentně), tak se to zas rozjelo… Jinak tmavá krev je ok, problém je světlá - čerstvá. Tmavou ti odchází stará, sražená, která se jen dočišťuje ven - není to nové krvácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
25.2.17 10:44

@Jedna babička děkuji za radu! Mrknu se tam :) ale přeci hematom by sel vidět na utz, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí