Je krvácení v těhotenství normální?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9500
29.4.17 21:04

@Marketticka346 mohla to být žilka nebo můžeš mít někde menší hematon, v těhu běžný jev, nám vždy zabralo 1× denně 5 granulí léku Arnica Montana 15 CH a na podporu a vývoj palcenty Luteinum 5 CH 1×denně 5 granulí do 24. týdne. Vše je přírodní a seženeš v lékárně, ale zřejmě na objednání. Držím palečky, ať je brzy vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.17 06:41

@Angie87 dnes rano jsem byla na wc a nantoal. papire mi prisla tmavehneda krev a tam jeste nejake srazene kousky krve je to mozne ze mam mesicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1203
30.4.17 07:23
@Marketticka346 píše:
@Angie87 dnes rano jsem byla na wc a nantoal. papire mi prisla tmavehneda krev a tam jeste nejake srazene kousky krve je to mozne ze mam mesicky?

Mas uz těhotenství potvrzeno doktorem? Hele uprimne, v tomhle stadiu se muze stat cokoliv, ale deloha je prostě vic prokrvena. U me se vyskytly takove jakoby srazene vlasecnice. Boli te bricho? Ja s tim u mudr byla, dostala jsem utrogestan. Ted jsem ve 24tt a zatim ok, tukam na drevo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.17 07:32

@Angie87
Ano od lekare potvrzeno je v utery mam jit na kontrolu a vcera jsem byla v nemocnici…Nee bricho me neboli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9500
30.4.17 09:29

@Marketticka346 pokud to neni jasne cervena krev tak by se o ms nemelo jednat. muze to byt srazena krev ze vcerejsi nehody po sexu vse je vevnitr hodne prekrvene. chce to skutecne hooodne klidovy rezim do utery a myslim si ze zrejme vyfasujes utrogestan na udrzeni tehu. at je brzy lepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.17 19:11

Tak me odvezl pritel do nemocnice bohuzel potrat :( odeslo to samo :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
1.4.18 19:14

Zdravim devcata, tak dnes sem dostala injekci na zastaveni krvaceni. Krvacim uz od stredy slabe to mi rekli at uzivam Ascorutin.. V sobotu to vypadalo ze se to konecne sklidni ale dneska krve dost tak sme jeli na pohotovost tam mi rekli ze placenta je moc na brance ze by to mohlo byt tim at odpocivam a dali mi injekci na zastaveni krvaceni.. No a me by zajimalo za jak dlouho vam injekce zabrala a prestali ste krvacet? Pochli mi to cca kolem pul 3 a zatim zadna zmena..ja se zapomela zeptat kdy to tak zabere. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.18 19:48

Spinila jsem mesic, vytahovala se mi pry vcestna placenta. Tento tyden na ultz bez plodove vody (nasakla ji nejspis vlozka, tak jsem to nepostrehla). Vyvolavali mi porod/potrat v 19tt. Po 4 IVF…

• Citovat
  • Upravit
14
1.4.18 20:00

Jejda to je mi moc lito :-( No my nemame kazdopadne take vyhrano ta placenta a krev je jen zlomek toho co se deje.. Mame pozitivni screening z krve plus i utz se jim nezdal takze nas ceka odber plodove vody v patek jinak bohuzel take ukonceni budu zacinat 15tt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28896
1.4.18 20:22

Ahoj, já špiním od početí. Krom asi pěti dnů dohromady vlastně střídavě špiním/lehce krvácím… zatím 12+0 a drží se, tak uvidíme dál, co bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soňa Zacharová
1.4.18 20:24

@Anulaaa20 Hlavně ležet nehýbat se klidně i teď ber ascorutin na větší podporu aby se krvácení zastavilo. Já si tímhle prošla v 6tt kdy jedno z dvojčat se rozhodlo odejít a to druhé bojovalo aby ho ta krev nevzala sebou, naštěstí je to velký bojovník/nice a za 3 měsíce bude s námi

• Citovat
  • Upravit
14
1.4.18 20:45

@Margery Tak to moc drzim palce :-)
@Soňa Zacharová Dekuji, snazim se odpocivat co to da, ale mam synka kterymu ted budou 3 roky takze je to neco. Do toho porad kaslu a smrkam takze bricho moc neodpocne :-( Ale jinak ascorutin dal beru a jak dal se domluvim v patek s doktorem :-) No snad to nase mimi take zvladne a snad je i zdravoucke..je to ted o nervy pekne.
Je moc dobre ze jedno se aspon udrzelo je to bojovnicek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28896
1.4.18 20:48

@Anulaaa20 neboj, to bude v pohodě ;-) já jsem párkrát poponesla i syna u epi záchvatu, má přes dvacet kilo. Prostě věřit, že to bude dobré. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soňa Zacharová
1.4.18 21:08

@Anulaaa20 Zapoj muže ať se stará o syna pokud může pracovat z domu tak ať si to zařídí. My máme syna 3,5 a dceru 2 roky a taky se chlap musel zapojit abych měla klidový režim. Musela jsem to vydržet v leže 3 týdny.

• Citovat
  • Upravit
14
1.4.18 21:18

On se samozdrejme snazi ted byl s nama doma cely tyden, ale z domu pracovat nemuze to bohuzel :-( Ale syn je taky zlato ale ma to ted taky tezky, zapojili se i babicky tak to snad nejak proste dame :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí