Je krvácení v těhotenství normální?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.4.18 23:58

Ahoj! Mám otazku, mám jednoho dlouhodobého kamaráda, s kterym se stykam. Vcera jsme spolu meli pohlavni styk, vsechno v poradku. V noci mě začalo bolet břicho, byla to neskutečná bolest, bylo to hrozny. Šla jsem potom na zachod a měla jsem asi 4 kapky krve na kalhotkách. A k tomu ještě špinim. Antikoncepci beru, ale je pravda ze ji neberu ve stejnou hodinu ani pravidelně, parkrat ji zapomenu, tak si dam dvě najednou, nebo jednu rano a večer druhou tu kterou jsem zapomněla a menstruaci mam dostat za tyden. Stalo se vam to nekdy, nejake zkušenosti? Treba příznak těhotenství? Omlouvám se ze pisu tady!!! Ale pred chvili jsem se zaregistrovala a příspěvek muzu zveřejnit az za 12 hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101911
2.4.18 07:10

@Monika Matejasová Priznak těhotenství nekolik malo hodin po styku 8o holka chtelo by to alespon neco malo nastudovat o cyklu… A nebrat HA jak lentilky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.18 08:04

@j.a.n.i1 hele! pisu, ze je to dlouhodobý kamarad, tak logicky jsem s nim nemela jenom jeden pohlavni styk, neboj zas tak blba Jano nejsem! Nazdar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101911
2.4.18 09:18
@Monika Matejasová píše:
Ahoj! Mám otazku, mám jednoho dlouhodobého kamaráda, s kterym se stykam. Vcera jsme spolu meli pohlavni styk, vsechno v poradku. V noci mě začalo bolet břicho, byla to neskutečná bolest, bylo to hrozny. Šla jsem potom na zachod a měla jsem asi 4 kapky krve na kalhotkách. A k tomu ještě špinim. Antikoncepci beru, ale je pravda ze ji neberu ve stejnou hodinu ani pravidelně, parkrat ji zapomenu, tak si dam dvě najednou, nebo jednu rano a večer druhou tu kterou jsem zapomněla a menstruaci mam dostat za tyden. Stalo se vam to nekdy, nejake zkušenosti? Treba příznak těhotenství? Omlouvám se ze pisu tady!!! Ale pred chvili jsem se zaregistrovala a příspěvek muzu zveřejnit az za 12 hodin

No, evidentně jsi… o nějakém dřívějším styku ani slovo, žeby vymyšlen dodatečně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.18 14:19

Tak já jen nebrala ve stejnou hodinu (pracovala jsem na 3 směny a prostě to nešlo dodržovat úplně přesně) a teď jsem ve 20tt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.6.18 08:14

Krvácení z čípku po vyšetření

Dobrý den,
mám dotaz ohledně tzv. „boubičky“, zda někdo nemá podobné zkušenosti?
V pondělí jsem byla v poradně (36 tt+3), kde mi udělala doktorka potřebně stěry a i vyšetření jakousi trubičkou…na to jsem začala silněji z čípku krvácet a začala se mi hrozně točit hlava na omdlení(doktorka mi řekla, že mám čípek citlivější) aby krvácení zastavila tak mi prý zasunula tzv. „houbičku“. Měla prý vypadnout v nahnědlé barvě. Potom vše v pořádku. Druhý den špinění, tak volám k dotkroce i s tím, že houbička nevypadla. Jen mi řekli, že mám být pouze na pozoru, pokud bych začala jasně krvácet, tak do podornice. A houbička prostě vypadně každému různě…Dneska je to 5. den a nevím jestli boubička vypadla, nebo se mohla i vydrolit se špiněním…no jsem celem nervóní. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Za 3 dny mám jít opět do poradny, tak spoléhám na to, že tam mě prohlídnou, ale i tak jsem nejistá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.18 10:34

Já bych tedy nečekala…Zkušenosti s houbičkou nemám…Znala jsem jen holky, které během menstruace nějakou houbičku používaly (kvůli sexu)…A vím, že mi jedna jednou vyprávěla, že na ní nějak zapomněla a po několika dnech chytla obrovský zánět…Takže…Já na tvém místě bych na nic nečekala a šla bych k doktorovi hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
13.6.18 08:59

Ahoj, poradi mi nekdo. Jsem v 6 tt a doktorka videla jen vacek byl prazdny ted jsem jeste zacala spinit uz cca tyden. Trosku se obavam ze z toho nic nebude.krev mi vysla a testy taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.18 12:31

Nezbývá, než počkat a být v klidu…Pak se uvidí, jestli se mimi udrží nebo ne…Já si prošla tím samým, u mě to poprvé bohužel nevyšlo…A teď…21. týden…A sem tam zakrvácím ještě teď…Takže nestresuj…Hlavně klid a uvidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
15.6.18 12:30

Dekuji za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.7.18 11:02

Špinění

Dobrý den, chtěla bych poprosit o Váš názor. Mám diagnostikovaný hematom od 8tt nyní jsem 9+6 mírně špinim. Beru 3×2 utrogestan a 3×1 Ascorutin. Hematom je pod plodem a na kontrolu jdu 17.7.Teď o víkendu jsme byli v Krkonoších a neplánovaně jsem ušla 13km ne úplně rovným terénem. Mám akorát oteklé nohy, jinak stále malinko špinim. Mohla jsem sobě nebo plodu nějak uškodit? Máte někdo stejné zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí