Krvácení, nevím, zda je to menstruace

Anonymní
18.11.14 21:02

krvácení,nevim zda je to menstruace

Dobrý den obracím se z problémem. Před pár dny jsem dostala menstruaci, o týden dřív než obvykle, dodám doted jsem měla menstruaci pravidelnou na den přesně. mám dvě děti a ted se snažíme o další…
Jenže má menstruace je hodně silná tdy nějak až moc, vždy jsem mívala slabší. Nic mne nebolí, jen si tak říkám zda je to vůbec menstruace když krvácím tak silně.
Jak se dá rozeznat menstruace např. od potratu???protože mne napadá i ta horší myšlenka že bych mohla být těhotná a nevědět o tom a začít krvácet???zda je to tedy možné???ale nic mne nebolí to si asi myslím že bych měla asi bolesti…těhotenský test jsem nedělala-
Také bych se chtěla zeptat, silné krvácení trvá ted pátý den zda ještě vydržet???nebo jít k dr.???stejně mě asi nevyšetří když krvácím…???nemám s tím zkušenost? děkuji za vaše zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
18.11.14 21:10

Může to být jen hormonální nerovnováha, letos na jaře jsem si s ní taky užila. Začala jsem chodit na lymfatický masáže a způsobily mi nepořádek v cyklu. Taky se mi cyklus zkrátil a krvácení zesílilo, krvácela jsem třeba 11 dnů, 12. den ovulace a za dva týdny zase dlouhé krvácení. Pokud se to stalo poprvé, nijak bych se tím asi nezabývala, občas se to může stát každé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
18.11.14 21:27

Já jsem jednou měla hodně silné, na můj vkus nezvykle dlouhé krvácení (měla jsem ho teda týden po termínu). K doktorovi jsem se dostala 10 den krvácení, dal mi nějaké léky na zastavení krvácení a pro jistotu mi bral krev na hcg. To bylo 0, takže dobrý. bylo to poprvé a naposledy, takže buď nějaká hormonální nerovnováha jak píše @Karleon nebo prostě se něco dělo a tělo si to samo pořešilo…
Zkusila bych ještě pár dní počkat a pokud by to bylo pořád stejné, tak bych se obrátila na lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí