Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, s přítelem se snažíme o miminko, dělala jsem si test a byli tam dvě čárky ale ta druhá byla slabší, menstruaci jsem nedostala ale po 2 dnech jsem začala špinit a ted i trošku krvàcet. Když jsme s přítelem měli pohlavní styk tak mě začalo dost bolet v podbříšku
prosím o radu. Snažíme se už déle a já pořád doufám že se nám to povede ale teď mám strach. Díky a krásný den ![]()
Buď se rozjede krvácení takže se asi embryo neudrzelo a nebo to bude ok.
Příspěvek upraven 09.05.20 v 12:39
Přesně jak říká @JancaS84 buď embryo vydrží a nebo odejde s menstruaci. Ja osobně zacala krvácet a bylo to biochemické. Až dokrvacis, zkus si udělat test.
Pokud vyšel pozitivní tt a krvácíš…Může to být biochemické těhotenství..prostě bylo něco špatně a odejde to se silnější menstuací. pokud ale budeš špinit/nešpinit…krvácet /nekrvácet může to být i mimoděložní..tím tě teda nechci strašit..ale takhle jsem to měla já. pozitivní tt a stále takové divné špinění, krvácení a bolesti v podbřišlu..Když jsem volala dr bylo mi řečeno že buď se udrží nebo ne že příroda…obědnala mě až za tři týdny že dřív nic nebude vidět…No k tomu nedošlo..Jela jsem o několik dní později na pohotovost, neboť ty bolesti se nedaly vydržet. a ještě štěstí že jsem jela. Prasklé mimoděložní těhotenství, kdybych nejela mohla jsem umřít…Takže za mě…Byla bych opatrná a zavolala dr..Nebo to taky nemusí být nic. Já krvácele v těhotenství na začátku taky a vše ok, bylo to způsobeno hnízděním vajíčka
@Ufinka87 tyjo tak budu doufat že to nebude nic vážného
. Právě že test vyšel a přesně jak jsi napsala, krvàcim pak zase ne. Špiním pak zase ne
Nevím si právě rady protože při prvním těhotenství jsem tohle neměla. Tak uvidíme a děkuji moc za odpověd ![]()