Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobrý den maminky
Chtela bych se zeptat, jestli nekdo nemáte zkušenost s nitkami krve ve vytoku? Jsem 35tt. Od noci mě poboliva břicho.
Mam plašit?
Měla jsem to taky, asi hodinu poté mi praskla voda a porodila jsem (35+6). Zavolej do porodnice ![]()
Asi bych ve 35tt jela, ale priprav se na vse, ja takhle jela (i jsem krvacela) a vylozene mi vysoce empaticky rekli, ze to byla hlenova zatka, ze plasim a kdyz nemam kontrakce, tak nazdar…
. No, totalne me tehda rozhodili, a to jsem byla 40+2tt. Porodila jsem pak za 3 dny, takze v podstate meli pravdu, ze jsem tam brzy, ale ten pristup… Tak at mas vice stesti
.
Holky chtěla bych obnovit diskuzi jen trošku s rozdílem:
Mám ovulaci, snažíme se o dítě. Snažení proběhlo předevčírem, dnes mě bolí břicho a mám krvavé nitky se výtoku. Bolí mě i břicho… Máte některá zkušenosti s krvácením při ovulaci?
Kéž by to bylo hnízdění, ale trošku mě to znepokojilo - jednak mi to příjde velmi brzy a jednak jsem tohle ve výtoku nikdy neměla (max před porodem a byla to zátka)…
MOC děkuji.
Nedaří se mi obnovit diskuzi, to je škoda. Takto zapadne a neobjeví se vlevo ![]()
Dobrý den maminky
Chtela bych se zeptat, jestli nekdo nemáte zkušenost s nitkami krve ve vytoku? Jsem 35tt. Od noci mě poboliva břicho.
Mam plašit?