krvavý výtok z prsu

5
13.11.08 09:42

krvavý výtok z prsu

Hezký den, potřebovala bych poradit, jestli máte někdo podobnou zkušenost. Své 2 syny jsem každého kojila 2 roky (bez jakýchkoli problémů) a chvíli po ukončení kojení 2. (začátkem dubna tohoto roku) jsem začala pozorovat, že levé prso je jaksi větší, nafouklejší, bolestivější, tvrdší a postupně začalo z něj vytékat (po zmáčknutí ať už úmyslném, nebo nevědomém) jakési mlezivo postupně s příměsí krve. Jedná se vždy o pár kapek za den. Za určitou dobu jsem vypozorovala, že tyto příznaky se více projevují před a v průběhu menzes, ale ani poté nevymizí zcela. Samozřejmě jsem byla u gynekologa, ten mě vyšetřil - prý pravděpodobně důsledek kojení, časem se srovná. Byla jsem také na ultrazvuku - vše v pořádku, ale prý stejně počínající zánět nezachytí. Také jsem byla ve specializované poradně, ale opět prý z jejich pohledu vše v pořádku. Na kontrolu mám jít za půl roku, ale teď už začala vytékat (kapat) jen krev, bez příměsi onoho „mleziva“. Prso je občas i bolestivé, ale po většinou spíše citlivé. Jsem z toho všeho velmi nesvá, prosím, napište, jak to vidíte vy. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43031
13.11.08 10:32

nacpat se znova do poradny nebo ke gyndaři s tím,že se to zhoršilo - dramatizovat situaci ! Vylíčit to Dr v nejhorších barvách (šílená bolest, potoky krve…), bude tě muset poslat na kontrolní UZ nebo mamografii dřív než za toho půl roku. Stojí to za to trošku panikařit, než později litovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
13.11.08 10:44

Děkuju za odpověď. To jsem měla v plánu, jako na potvoru má můj gyn. tento týden dovču, ale v úterý mě tam má jak na koni. Ovšem s tou dramatizací nevím, nevím. Nemám na to talent - to možná můj 5letý syn :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí