Očistky

2390
13.10.08 10:28

Očistky

Jsem tři týdny po porodu a často ze mě odcházejí takévé kusy a dvakrát se mi stalo,že krev ze mě lila tak že mi nestačila ani vložka.Docela mě to děsí.Myslíte,že si mám dijít k dr.,nebo je to normální.Myslíte,že je to na revizi,máte stím některá zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2239
13.10.08 10:34

Ahoj,

po trech tydnech by uz ocistky mely ustupovat, proto bych pri pochybnostech radeji navstivila Dr. Moje mamka s tim mela po porodu (me malickosti) problemy a malem vykrvacela.

Nechci te ale strasit, jen bych to nepodcenovala.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
13.10.08 10:38

Právě,že už jsem je měla docela slabý a na jednou ze mě začli padat ty kousky a začla jsem krvácet víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.10.08 11:03

Ahoj Vero!
Ze mě to teda lítalo celé šestinedělí a kolikrát jsem se tedy divila, kde se to tam bere. Pro svůj klid si ale zavolej doktorce. Jo a první dvě menstruace, to byl taky zážitek, to jsem fakt myslela, že vykrvácím, ale prý je to normál. Hanka

• Citovat
  • Upravit
2649
13.10.08 11:08

Mě se to u prvního dítěte taky tak stalo, z ničeho nic znovu velká intenzita. Co se pamatuju, trvalo to asi 5 dnů. Na revizi to nebude, ta se dělá u opačného problému - skoro žádné očistky.
Nicméně, pokud budeš mít pocit, že to není normální, tak si k dr. na UTZ raději zajeď.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.10.08 12:50

Vero,
určitě k dr. Mám nepříjemnou zkušenost po druhém porodu, kdy jsem pravidelně jezdila na kjontrolu do nemocnice na UTZ dělhy protože se ukázalo, že tam zbyly kousky placenty. Projevovalo se to přesněm jak popisuješ. Revizi jsem se bránila, takže se čekalo, jak se s tím tělo vrovná. Na doporučení por.asistentky jsem pila každý den půl litru čajů z kontryhele a kokošky pastuší tobolky, nakonec jsem se revizi vyhnula a bylo vše vpořádku. Přeju ti totéž. Takovéhle krvácení bych rozhodně nepodceňovala.

Veronika

• Citovat
  • Upravit
4242
13.10.08 12:55
Zubr píše:
Mě se to u prvního dítěte taky tak stalo, z ničeho nic znovu velká intenzita. Co se pamatuju, trvalo to asi 5 dnů. Na revizi to nebude, ta se dělá u opačného problému - skoro žádné očistky.
Nicméně, pokud budeš mít pocit, že to není normální, tak si k dr. na UTZ raději zajeď.

Zubr, prave ze ja krvacela 8 tydnu po porodu, porad, nekdy se to zeslabilo, nekdy hodne krve, no a po kontrole (cekala jsem na to sestinedeli, myslela jsem ze to jsou ocistky porad :roll: ) me Dr. ihned odeslala do Podoli na revizi, mela jsem v sobe zbytky placenty, uz nekroticke, takze nechybelo moc a byl by z toho zanet jak hrom.. :roll:

Takze ja bych radsi k Dr. sla ihned, nemusi to byt nic, ale muze to byt take problem.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
13.10.08 13:12

Tak já zkusím k dr.zítra zavolat,dneska už tam není.
Veroniko ten čaj byl speciálně namíchanej z tich dvou věcí a nebo každej zvlášť?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
13.10.08 16:12

Ahoj vera, měla jsem to samý. Při první menstruaci jsme málem vykrvácela, musela jsem do nemocnice na injekci a dali mi něco na srážlivost. Na prohlídce v šestinedělí i dr. řekla, že mám prasklý čípek a vzalo to i tepnu, proto to krvácení. Od druhé menstruace už bylo vše ok, ale raději se dojdi poradit, za to nic nedáš a budeš v klidu. Držím palce. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.10.08 20:09

Ne ne, v lékárně jsem koupila každé zvlášť a každý den půl litru kokošky a půl litru kontryhele. No, chuťově nic moc, ale byla jsem přešťastná, že to zabralo…

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.10.08 20:12

Hmm, samozřejmě jsem se, v nadšení, že jsem si vzpomněla na množtví vypitých čajů, zapomněla podepsat.

veronika :lol:

• Citovat
  • Upravit
1297
5.4.12 16:49

Obojí je hodně individuální… ze mně třeba vycházely jen malé kousky a krvácela jsem dva tři týdny. Známá zase byla vyděšená,, že z ní vyšel velký kus velikosti játry… tak začala křečkovat. ale je to opravdu individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
5.4.12 16:54

Já jsem krvácela po obou porodech 10 týdnů, někdy méně, někdy víc, ke konci už jen malinko. Dá se to přirovnat k menstruaci, ze začátku k silné. Myslím, že to máme každá jinak. Kamarádka běžela už po třech týdnech k lékaři, že pořád krvácí, mě doktor říkal, že i těch 10 týdnů je normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
5.4.12 16:54

Je to hodně individuální. Já jsem měla hodně silné očistky asi tak 5 dní po porodu - přirovnala bych je k silné menstruaci, při kojení to bylo hoooodně silné, protože se stahovala děloha a to jsem si měnila vložky furt. Pak asi 10 dní to bylo už slabší. Do konce 6-ti nedělí jsem pak už jen špinila. Na gyn. kontrole po 6-ti nedělí už jsem byla „čistá“. Žádné velké kusy to ale nebyly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
5.4.12 17:02

Tak ja s ocistky po obou porodech mela problemy, ze jsem pokazdy sla na kyretaz :-( Krvacela jsem malo a po 3-6 dnech po porodu sem zacla vecer tak hrozne krvacet sli ze me i takovy ty velky kusy a volala si rychlou. Pi druhy uz jsem byla v klidu kdyz se mi to stalo. Takze urcite nic nepodcenovat. Po kyretazi jsem lehce spinala tyden a mela jsem pak pokoj.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa