Očistky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
27.1.17 20:37

@Jana.49 Mně dávali injekci hned v porodnici, špatně se mi zavinovala děloha od 6. porodu dál, měla jsem tam sraženiny. Vždycky to pak bylo ok, na kyretáž jsem nemusela.
Držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.19 00:35

Kusy sliznice 4 týdny po porodu

Ahojte, :( jsem 4 týdny po porodu. Očistky jsou střídavě silnější, slabší, krvácení, špinení. Břicho mě nebolí. Včera večer při kojení ze mě vyšel kus něčeho o velikosti cca 5 cm cm a teď v noci něco podobného opět u kojení. Byl pokaždé světle růžový. Je to ok nebo mám v pondělí mazat k dr.? S porodem placenty nebyl problém, ještě mi PA ukazovala jak je krásná a celá :think: Co to může být?

• Citovat
  • Upravit
14062
31.8.19 00:38

Podle mě je to OK, bude to sliznice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
31.8.19 03:41
@Anonymní píše:
Ahojte, :( jsem 4 týdny po porodu. Očistky jsou střídavě silnější, slabší, krvácení, špinení. Břicho mě nebolí. Včera večer při kojení ze mě vyšel kus něčeho o velikosti cca 5 cm cm a teď v noci něco podobného opět u kojení. Byl pokaždé světle růžový. Je to ok nebo mám v pondělí mazat k dr.? S porodem placenty nebyl problém, ještě mi PA ukazovala jak je krásná a celá :think: Co to může být?

Barva očistek postupně zesvětlává, pokud je růžová, nemáš žádné bolesti, teplotu atd… Je to OK. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6874
31.8.19 06:00

Ja mela ocistky uplne minimalni doma uz, az me tohle zarazilo, jestli se dostatecne cistim…jako cistila a ty bud taky v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.19 09:08

Ze mě po prvním porodu taky vypadly zničehonic takový „játra“. Po druhém jsem krvácela asi 3 týdny, pak nic a den před kontrolou po 6nedeli jsem zase najednou krvácela, jak kdybych to dostala, ale jenom jeden den a pak už nic.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.19 09:31

@Prtulak Já jsem právě v porodnici měla hodně světle růžové očistky, až jsem si říkala, že to vypadá jak zbytky plodovky. Po pár dnech doma se to změnilo na klasickou ms krev a ta se střídala se špiněním. Krev hlavně při kojení. Některé dny už skoro nic. Teď poslední asi 3 dny je to zas jak slabší ms a do toho ty větší kusy, které vyšly taky při kojení. Očistky jsou tmavé, jen ty kusy světlejší.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa