Očistky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10007
5.4.12 16:54

Já jsem krvácela po obou porodech 10 týdnů, někdy méně, někdy víc, ke konci už jen malinko. Dá se to přirovnat k menstruaci, ze začátku k silné. Myslím, že to máme každá jinak. Kamarádka běžela už po třech týdnech k lékaři, že pořád krvácí, mě doktor říkal, že i těch 10 týdnů je normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
5.4.12 16:54

Je to hodně individuální. Já jsem měla hodně silné očistky asi tak 5 dní po porodu - přirovnala bych je k silné menstruaci, při kojení to bylo hoooodně silné, protože se stahovala děloha a to jsem si měnila vložky furt. Pak asi 10 dní to bylo už slabší. Do konce 6-ti nedělí jsem pak už jen špinila. Na gyn. kontrole po 6-ti nedělí už jsem byla „čistá“. Žádné velké kusy to ale nebyly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
5.4.12 17:02

Tak ja s ocistky po obou porodech mela problemy, ze jsem pokazdy sla na kyretaz :-( Krvacela jsem malo a po 3-6 dnech po porodu sem zacla vecer tak hrozne krvacet sli ze me i takovy ty velky kusy a volala si rychlou. Pi druhy uz jsem byla v klidu kdyz se mi to stalo. Takze urcite nic nepodcenovat. Po kyretazi jsem lehce spinala tyden a mela jsem pak pokoj.

• Citovat
  • Upravit
zichisek
5.4.12 17:09

Já jsem krvácela 8 dní a docela málo, z porodnice jsem šla s intimkou.Takže jak psaly holky, u každého je to jiné.

• Citovat
  • Upravit
46867
5.4.12 17:26

To je individualni.
Ja krvacela napr. 6 tydnu, sly ze me kusy, ze jsem mela pocit, ze rodim znovu :oops: . Po 4 tydnech jsem uz jen spinila, ale spinila jsem cely ty dva tydny :roll: .
Stejne jsem to mela u prvni dcery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
5.4.12 17:31

mě šly očistky cca do 5tého týdne, s tím, že pouze nějakých prvních 10 dní to bylo jak menstruace, pak spíš takové špinění, a šlo to ve vlnách, třeba tři dny už to bylo jen malilinkato a pak se to zase na pár dní rozjelo víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
5.4.12 17:58

Já nebyla vůbec otevřená, rodila jsem sekcí a dr. v porodnici mě upozorňovala, že budu krvácet maloučko a dlouho (použila bych termín, že jsem cmrndala).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
26.1.17 19:34

Ahoj jsem 10dni po porodu. Ocistky jsem uz měla slabsi, ale teď se mi zdá ze trochu více krvacim než včera. Je to normální ze se mění intenzita ocistku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
26.1.17 19:36
@Jana.49 píše:
Ahoj jsem 10dni po porodu. Ocistky jsem uz měla slabsi, ale teď se mi zdá ze trochu více krvacim než včera. Je to normální ze se mění intenzita ocistku?

Také se mi měnila intenzita, podle mě je to normální. Je třeba si hlídat klasické příznaky jako zvýšená teplota nebo bolest, ale jinak bych se neznepokojovala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
26.1.17 19:37

@Jana.49 Je to normální. Já to mela u obou deti taky tak, nekdy se mi zdálo, že očistky už končí, že už prestávám krvácet…a dalsi den se to treba zase zesililo. Pokud nekrvácís nejak moc a nic te neboli, tak bud v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
26.1.17 19:48

@Jana.49 Je to normální, vůbec bych se tím neznepokojovala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
26.1.17 20:28

A můžu se zeptat, jak dlouho ty očistky odcházejí? Skončí to do konce šestinedělí? Jsem skoro 4 týdny po porodu a už mě to nebaví :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
26.1.17 20:44

@Petule030 po prvním porodu jsem je měla 5 týdnu, po druhem skoro 7 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
26.1.17 21:18

@Petule030 To tak nejde rict, každej to má jinak, já u syna 9týdnů a dcerky celé 6nedeli, potom hned prisla MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
27.1.17 20:09

Ahoj tak nakonec mi to nedalo a dnes jsem si pro jistotu zajela na pohotovost. Tam mi dle ultrazvuku řekli se se mi špatně zavinovava deloha a ze tam mam pár srazeninek. Dostala jsem injekci na zabudování delohy a v pondělí na kontrolní ultrazvuk. Máte s tím někdo zkusenosti? Mám strach z kerytaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí