Zpoždění menstruace - posunul se celý cyklus?

20296
16.9.08 14:50

Menstruace

chci se zeptat na něco ohledně menstruace. minulý měsíc jsem měla dostat menstruaci 22.8., ale měla jsem zpoždění a dostala ji až 29.8.2008. mám pravidelný cyklus. kdy teď mám dostat menstruaci? kdyby nebylo zpoždění měla bych ji dostat teď 20.9. dostanu ji tedy teď, nebo se celý cyklus posunul o ten týden? doufám, že je to aspoň trochu pochopitelné, co jsem napsala. díky za odpověď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9053
16.9.08 14:54

Rybí: Vždyť jsem ti říkala, že teď to nelze řešit, buď to dostaneš 29 znova a nebo 21, tipovala bych ale 29 podle toho jak máš dlouhý cyklus. Nezbývá než vyčkat a pak se podle toho orientovat..Nebo si měřit BT a podle prudkého poklesu poznáš, že už je to za rohem..ale to chce také měřit déle, aby to bylo opravdu směrodatné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
16.9.08 14:56

A pokud jsi ji měla vždy pravidelně, tak ji dostaneš stejné datum jako vždy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.9.08 14:58

Jééžiš já jsem z toho úplně magor :) Asi bude nejlepší prostě počkat až to dostanu .. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
16.9.08 15:02

:D jo jo, souhlasím..ale pokud jsi to měla vždy pravidelně, tak minulý měsíc jsi mohla být třeba nachlazená nebo tak a proto ten posun. Myslím, že teď by jsi to měla dostat jako vždy..a pojď za náma do začínáme se snažit ať je veselo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.08 19:09

¨Menstruace při těhotenství

Chtěla jsem se zeptat je možné kdybych byla těhoná dostat menstruaci.Děkuji za Odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
16.9.08 19:14

ano je to mozne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.9.08 07:38

Rybano, jestli máš normálně 28 denní cyklus tak bys to asi měla dostat 26.9., pokud se nepletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.13 09:13

Menstruace

Zdravím. Můžu nějak předem poznat že na mě jde menstruace? Včera jsem jí měla dostat a pořád nic..Už od včerejška mě ale bolí prsa. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
3361
4.3.13 10:18

Já menstruaci bezpečně poznám, že už teče červená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
4.3.13 11:08

Ahoj, tak třeba já bezpečně poznám přicházející menstruaci dva dny předem, protože dostanu šílenou migrénu. Je to neklamné znamení, ale Tobě asi nepomůže, pokud s tím nemáš problémy i jindy :) Jinak ještě pár hodin před cítím tlak v podbřišku. Ale jak zaručeně poznat, to Ti asi neporadím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
5.4.13 17:23

Ahoj chtěla bych se zeptat.Pred 20měsici se mi narodila dcera musela jsem jit na císaře malá měla ohnutou nožičku takže se nemohla otočit. Od jejího narození mam problémy s menstruací vždy jsem ji měla tak týden a v kuse ted mi začne mám ji tak 2 dny dost silnou třetí den jen špiním a čtvrtý den nic a patý a šestý zase krvácím. HA neberu a ani nechci ale nevím jestli je to normální. Máte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivíšu
11.5.13 20:01

Ahoj je mi 13 svojí první menstruaci jsem dostala 29.1.2013 a od té doby jsem jí nedostala…ted mě bolí už 2 týdny v podbříšku a mám hodně velký výtok mohla by jste mi nějak poradit jak poznám že to dostanu…předem děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.6.15 20:12

Ahoj, mam ted opravdu dlouhou menstruaci (20 den) asi si dojdu ke gynkologovi. Zajimalo by me jestli mu jenom reknu a on mi neco poradi, nebo jestli bude i vysetreni? Jsem z toho vystrasena… jeste musim vymyslet jak to rict mamce :nevim: Lenka (13)

• Citovat
  • Upravit
1
24.8.15 18:32

První Menstruace

Ahoj (13 let) chtěla bych se zeptat jak často za den si měnit vložku? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie