Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
chci se zeptat na něco ohledně menstruace. minulý měsíc jsem měla dostat menstruaci 22.8., ale měla jsem zpoždění a dostala ji až 29.8.2008. mám pravidelný cyklus. kdy teď mám dostat menstruaci? kdyby nebylo zpoždění měla bych ji dostat teď 20.9. dostanu ji tedy teď, nebo se celý cyklus posunul o ten týden? doufám, že je to aspoň trochu pochopitelné, co jsem napsala. díky za odpověď…
Rybí: Vždyť jsem ti říkala, že teď to nelze řešit, buď to dostaneš 29 znova a nebo 21, tipovala bych ale 29 podle toho jak máš dlouhý cyklus. Nezbývá než vyčkat a pak se podle toho orientovat..Nebo si měřit BT a podle prudkého poklesu poznáš, že už je to za rohem..ale to chce také měřit déle, aby to bylo opravdu směrodatné..
A pokud jsi ji měla vždy pravidelně, tak ji dostaneš stejné datum jako vždy ![]()
Jééžiš já jsem z toho úplně magor
Asi bude nejlepší prostě počkat až to dostanu .. ![]()
jo jo, souhlasím..ale pokud jsi to měla vždy pravidelně, tak minulý měsíc jsi mohla být třeba nachlazená nebo tak a proto ten posun. Myslím, že teď by jsi to měla dostat jako vždy..a pojď za náma do začínáme se snažit ať je veselo..
Chtěla jsem se zeptat je možné kdybych byla těhoná dostat menstruaci.Děkuji za Odpověd
Rybano, jestli máš normálně 28 denní cyklus tak bys to asi měla dostat 26.9., pokud se nepletu.
Zdravím. Můžu nějak předem poznat že na mě jde menstruace? Včera jsem jí měla dostat a pořád nic..Už od včerejška mě ale bolí prsa. Děkuji
Ahoj, tak třeba já bezpečně poznám přicházející menstruaci dva dny předem, protože dostanu šílenou migrénu. Je to neklamné znamení, ale Tobě asi nepomůže, pokud s tím nemáš problémy i jindy
Jinak ještě pár hodin před cítím tlak v podbřišku. Ale jak zaručeně poznat, to Ti asi neporadím
Ahoj chtěla bych se zeptat.Pred 20měsici se mi narodila dcera musela jsem jit na císaře malá měla ohnutou nožičku takže se nemohla otočit. Od jejího narození mam problémy s menstruací vždy jsem ji měla tak týden a v kuse ted mi začne mám ji tak 2 dny dost silnou třetí den jen špiním a čtvrtý den nic a patý a šestý zase krvácím. HA neberu a ani nechci ale nevím jestli je to normální. Máte někdo zkušenost?
Ahoj je mi 13 svojí první menstruaci jsem dostala 29.1.2013 a od té doby jsem jí nedostala…ted mě bolí už 2 týdny v podbříšku a mám hodně velký výtok mohla by jste mi nějak poradit jak poznám že to dostanu…předem děkuji ![]()
Ahoj, mam ted opravdu dlouhou menstruaci (20 den) asi si dojdu ke gynkologovi. Zajimalo by me jestli mu jenom reknu a on mi neco poradi, nebo jestli bude i vysetreni? Jsem z toho vystrasena… jeste musim vymyslet jak to rict mamce
Lenka (13)
Ahoj (13 let) chtěla bych se zeptat jak často za den si měnit vložku? děkuji