Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den. Je mi 15 let a když už píšu tohle, jsem vážně zoufalá. K doktorce se mi s tím nechce, určitě by mi dali jen nějaké prášky. Vždy než dostanu menstruaci mě šíleně bolí břicho. vím že je to normální ale tyhle bolesti fakt normální nejsou. nemůžu se hýbat a kolikrát až brečím bolestma. když už to dostanu tak to mám fakt silný až do posledního dne, a mám to týden. nemůžu s tím chodit ani do školy protože vždy když sedím nebo ležím půl hodiny a vstanu, okamžitě proteču. a dávám si i teplou flašku na břicho nebo si nahřívám rýži, prý se to dělá. taky si dám alespon dva brufeny a prostě jen ležím a brečím. nic nepomáhá tak už vážně nevím. ![]()
A proč nejdeš na gynekologii, stydíš se? Doktor ti pomuže, neboj.
Měla jsem to podobně. upravilo se mi to po druhém porodu. Za sebe ti radím, jdi na gyndu, zbytečně se trápíš
Doktor, pravděpodobně ti dá antikoncepci, ta to opravuje… Ale fakt tam běž mohla by to být i nějaká malá nemoc, která lze jednoduše vyřešit
Dobrý den, chtěla bych se zeptat… Už třetí měsíc po sobě jdoucí mám menses 3-4 dny s tím, že silné krvácení mám pouze první den, ostatní dny slabší… Počítala jsem si v jakém intervalu cyklus mám a vyšlo mi co 28 dní, což by mělo být v pořádku. Trápí mě ale také občas mírné bolesti hlavy a v podbřišku, výkyvy nálad a zvýšená chuť k jídlu. HA neužívám už přes 3 roky… Na kontrolu se teprve chystám. Chtěla jsem se zeptat, jestli není možné, že bych mohla být těhotná..?
Děkuji za odpověď.. ![]()
@AnettBirkova20 To by ti řekl test. Nicméně, težko asi budeš těhotná 3 měsíce.
@P4ja test sice ano, ale přijde mi to zbytečné do něj cpát peníze když může lhát a kontrola je jistější ![]()
@AnettBirkova20 píše:
@P4ja test sice ano, ale přijde mi to zbytečné do něj cpát peníze když může lhát a kontrola je jistější
Tak proč se ptáš tady? Křišťálovou kouli nikdo nemá. ![]()
@AnettBirkova20 píše:
@P4ja abych se dozvěděla rady od starších a zkušenějších.
Tak ty ti radítest a odmítáš, tak je to potom těžké ![]()
Ahoj holky, s přítelem se snažíme o miminko poslední ms jsem měla 5.2 a cyklus mám pravidelný po 28 dnech, ms mi nepřišla ráno mi je celkem dost zle jakoby mi šumělo dole v krku a je mi na zvracení sle když se projdu napiju se nebo tak nevolnost odezní, dělala jsem si dnes test ale je negativní : / myslíte si ze mám třeba ještě s testem počkat ? Ze ještě nemam tak vysokou hladinu HCG aby mi to test ukázal ? Nebo si proste všechno jen vsugerovavam a těhotná spíše nejsem, prosím poraďte mi😕
Nahlásit
@Ponikol Kdybys měla posunutou ovu, pak by i bylo možné, že je test zatím negativní. Pokud nevíš, kdy byla, tak počkej a uvidíš. Buď MS dorazí a nebo pak zopakuj test ![]()
@P4ja říkám že test je pro mě zbytečný, jistější je kontrola u gynekologa ![]()
@AnettBirkova20 píše:
@P4ja říkám že test je pro mě zbytečný, jistější je kontrola u gynekologa
Tak nezakladej diskusi tady a běž k němu . Pokud půjdeš brzy stejně nic neuvidí, na to je právě ten test:mrgreen:
A jinak kdyby byla každá jako ty a neměla pade na test, tak by doktoři nedělali nic jiného než řešili tohle.