Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je mi uz skoro ctrnact a jeste nemam menstruaci. Ppradze mi prosim co mam delat?.??? ![]()
Ahoj vím, že s tímhle budu muset zajít k lékaři, ale zajimá mě jestli jste měla některá podoný problém.. poslední asi 4-5 měsíců pozoruji že mi slábne menstruace. Dříve trvala tak 4-5 dní a pak trochu špinění.. teď 3 dny. a možná by to zvládla i intimka.. první den jsem musela vložku měnit i 3× denně.. (byla hodně prosáklá) teď si vystačím s jednou na celý den..
poslední dvě menstruace se mi zdá že krev je tmavší (začala jsem brát magnosolv..že by to bylo tím ![]()
a teď jsem dostala periodu po 21 dnech.
Mám 21 let..takže přechod to nebude ![]()
A bereš nějakou antikoncepci??
Slabá a krátká menstruace je u antikoncepce „normální“.
Tohle já měla, když jsem přestala brát antikoncepci, taky menzes na tři dny se slipovkou, měla jsem problém s otěhotněním, měla jsem nízkou děložní sliznici, možná to taky i bylo štítnou žlázou
@xantule no já právě antikoncepci neberu..ani jsem nebrala.. a krev mi teď brali.. a štitná žláza vyšla v pohodě
tak nvm ![]()
Ahoj, mám taky takový problém, asi tak posledních šest měsíců…
Ale mě je přes 40, HA neberu, vyšla mi špatně cytologie…
Tak nevím, není to předčasný přechod ![]()
Měla jste to některá taky tak? Nebo, nevíte, čím to může být?
Omlouvám se za anonym, je mi to trapné
Dobry den,
v utery jsem byla na operaci kolene a pod celkovou narkozou. Ted nekdy ma dorazit menstruace a porad nic. Myslite, ze na to ma anestezie velky vliv? ![]()
@Anonymní píše:
Dobry den,
v utery jsem byla na operaci kolene a pod celkovou narkozou. Ted nekdy ma dorazit menstruace a porad nic. Myslite, ze na to ma anestezie velky vliv?
Anestezie ne, ale léky proti bolesti atd ano. a myslím, že zrovna s kolenem ti nějaké dávali ![]()
Tak to je jasne, ze jich do me ar naprali… Ale jen v nemocnici po dobu 2dnu 2-3 tabletky nejaky…
tak jsem zvedava no
jsem tak trochu na cekane
neni vylouceni ani tehotenstvi.. Takze to asi treba za tyden vyresim testem a je to ![]()
@Cenzurejsn léky to posunout mohli, ale pokud jste se snažili tak samozřejmě nní vyloučené ani těhotenství. tak si za týden udělej test a držím palečky
,pak dej vědet ![]()
dekuji… Byl to prvni mesic bez ochrany, tak necekam zazraky
tak uvidime, spise bych chtela otehotnet pozdeji
Ahoj chtěla bych se zeptat vysadila jsem antikoncepci a hned se mi rozjela menstruace zajímalo by mě kdy to skončí doufám že to není třeba na měsíc ![]()
@Renata573 Tak to je snad v poradku, ze ti hned prisla MS, ne? Ona to neni menstruace v pravem slova smyslu, je to krvaceni vlivem poklesu hladiny hormonu a melo by to trvat stejne dlouho, jako jsi byla zvykla. Kdyby dele, uz treba 14dni, utikej na gyndu.
Ahoj… prosím o radu… mám menstruaci 3 dny… pred tim jen spineni 2 dny pak menstruace den krev a druhy den a 3 jen hnedý…Z toho 2 tydny… nafouklý bricho bolest zaludku pocit na zvracení hlavně z cigaret…Když citim jak nekdo smrdi potem zveda se mi žaludek… Kdyz me boli zaludek najim se ale cca treba po 2h me boli znova a musim zase jist nez se mi ukazalo tohle se zaludkem tak jsem jedla pravidelne… tehotensky test negativni pri 3 dnu hnede menstruace… takze tehotna ani nejsem… co to muze byt neco vazneho? mate nekdo s tutim zkusenosti? nejdrive pisu jsem nez pujdu k doktoru ale nevim kam jit obvodák nebo gynda
Nahlásit Citovat