Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím o radu, poslední dobou mě při pohlavním stiku bolí vchod do pochvy, u hráze. Ve „vnitř“ je vše ok, ale na začátku to velmi bolí, nemůžu ani sedět. Zkoušela jsem to již mazat snad vším co jsem doma našla a nepomohlo nic. ![]()
Otázka je, jak to dloho trvá. Jestli jen pár dnů, určitě mysli na herpes genitalis - opar. Ten dokáže být velmi bolestivý a taky nakažlivý. V každém případě doporučuji co nejdříve gyndu.
Petit
začalo mě to bolet včera a dneska večer jsem si tam objevila něco jako bílý aft. Bollí to pekelně, nemůžu ani pořádně chodit, na gyndu si zajdu, ale přemýšlím, jestli mám jít ke svému, který je tam „až“ odpoledne, nebo jít hned ráno k někomu do vedlejší ordinace.
Tak rozhodně nic neodkládat a na gyndu. Mohou to být tzv. kondylomata, je to taky snad virové a můžeš to chytit na wc, nebo od chlapa pokud dělá někde v prachu a pak se blbě umeje. Kámoška to měla a pak musela na chirurgické odstranění.
Tak rozhodně nic neodkládat a na gyndu. Mohou to být tzv. kondylomata, je to taky snad virové a můžeš to chytit na wc, nebo od chlapa pokud dělá někde v prachu a pak se blbě umeje. Kámoška to měla a pak musela na chirurgické odstranění.