Bolest intimních částí

957
26.10.08 13:04

Bolest intimních částí

Prosím o radu, poslední dobou mě při pohlavním stiku bolí vchod do pochvy, u hráze. Ve „vnitř“ je vše ok, ale na začátku to velmi bolí, nemůžu ani sedět. Zkoušela jsem to již mazat snad vším co jsem doma našla a nepomohlo nic. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18651
26.10.08 20:01

hurá na gyndu na to snad jiná rada ani není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
26.10.08 20:36

bolest

Otázka je, jak to dloho trvá. Jestli jen pár dnů, určitě mysli na herpes genitalis - opar. Ten dokáže být velmi bolestivý a taky nakažlivý. V každém případě doporučuji co nejdříve gyndu.

Petit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
26.10.08 21:24

začalo mě to bolet včera a dneska večer jsem si tam objevila něco jako bílý aft. Bollí to pekelně, nemůžu ani pořádně chodit, na gyndu si zajdu, ale přemýšlím, jestli mám jít ke svému, který je tam „až“ odpoledne, nebo jít hned ráno k někomu do vedlejší ordinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
27.10.08 16:13

Tak rozhodně nic neodkládat a na gyndu. Mohou to být tzv. kondylomata, je to taky snad virové a můžeš to chytit na wc, nebo od chlapa pokud dělá někde v prachu a pak se blbě umeje. Kámoška to měla a pak musela na chirurgické odstranění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
27.10.08 16:14

Tak rozhodně nic neodkládat a na gyndu. Mohou to být tzv. kondylomata, je to taky snad virové a můžeš to chytit na wc, nebo od chlapa pokud dělá někde v prachu a pak se blbě umeje. Kámoška to měla a pak musela na chirurgické odstranění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí