Kryštofkemp

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1964
20.1.15 11:26

Děkuji všem…pání že vás tam bylo tolik upřímně sem tolik reakcí nečekala…a těd hledám někoho kdo tam byl celý víkend i v tom stanovém městečku…od pátku až do neděle…potřebuju podrobnější info…děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
20.1.15 12:26
@mag píše:
Ano, byli jsme a bylo to super.

a byli jste jen na koncertě anebo i v kempu od pátku do neděle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
20.1.15 12:27

@Teerosek My bydlíme za rohem, takže jsme byli jenom na hlavním programu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
20.1.15 12:27
@medunka23 píše:
@Moise na FB psali na dotaz na kemp že budou až píše: Více

jj letos mají pauzu a kempy chtějí dělat 1×za dva roky…takže až 2016

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
20.1.15 12:28

@mag tak to je supr pro vás a pro mě škoda…  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
20.1.15 12:31
@Gazy píše:
S dcerou ne, jen s manželem, ale naprostá paráda, příště jdeme zas! :)

a byli jste jen na koncertu anebo celý víkend i v kempu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
20.1.15 12:32
@Teruu píše:
ano byla jsem :-)

a byla jsi jen na koncertu anebo i v kempu přes celý víkend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
20.1.15 12:36

@Teerosek My jsme taky byli jenom ten jeden den, bydlíme kousek od Lokte, takže přespávat tam nebylo potřeba. Ale co jsem o tom tak četla, tak kryštofáci měli i normálně táborák s fanouškama atd atd.. že tam prý byla krásná rodinná atmoška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
20.1.15 12:39

Holky a jak to chodi v tom stanovem mestecku? Hlavne jidlo a hygiena pro deti, cena za stan.. My mame taky bliz do Plzne, ale chteli jsme do Lokte, prislo mi, ze s kulisou hradu to bude hezci, amfik zname.
My budeme mit prave pristi rok triletou a nevim jak by reagovala na koncert a hlavne jestli by to vydrzela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
20.1.15 13:03

Právě mě taky hlavně zajímá to okolo toho městečka…protože ten dokument mě dostal…zatím máme děti dvě 4,5 a skoro 2. Manželovi se moc nechce Kryštofi moc nemusí ale zase mnága je dobrá pro něj…máme nejblíž mikulov a chtěla bych nás nalákat co nejvíc aby nás byla banda to by manželovi líbilo. a právě bych fakt potřebovala někoho kdo byl celý víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
20.1.15 13:04
@Gazy píše:
@Teerosek My jsme taky byli jenom ten jeden den, bydlíme kousek od Lokte, takže přespávat tam nebylo potřeba. Ale co jsem o tom tak četla, tak kryštofáci měli i normálně táborák s fanouškama atd atd.. že tam prý byla krásná rodinná atmoška :)

jj to jsem viděla v tom dokumentu co mají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
20.1.15 13:24

Tak my taky nejsme nějací zarytí Kryštof fanoušci, na to už jsme krapet staří :mrgreen: :mrgreen:, ale lákalo mě vyzkoušet něco nového, děti by to určitě bavilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
20.1.15 13:33

@Moise Pokud jste starý na Kryštofy, tak na Mňágu musíte mít věk OK :mrgreen: Já už teda taky nejsme nejmladší, ale Kryštofové začínali, když jsem byla na vejšce, tak si říkám, že zas tak starý na ně nejsme. Koneckonců Krajčo je o dva roky starší než já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
20.1.15 13:44

@mag tak jsem schválně koukla a on je dokonce o pět let starší než já. Tak to s náma není tak zlý :mrgreen: Švagrová byla loni na jejich koncertě a říkala, že má svatou trpělivost, že tam prý asi dvě a půl hodiny po koncertu podepisoval a fotil se s holkama a pořád samej smích. Jí prý už by to lezlo na nervy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
20.1.15 13:45

@Moise No vidíš, juniorko. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...