Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děkuji všem…pání že vás tam bylo tolik upřímně sem tolik reakcí nečekala…a těd hledám někoho kdo tam byl celý víkend i v tom stanovém městečku…od pátku až do neděle…potřebuju podrobnější info…děkuji
@mag píše:
Ano, byli jsme a bylo to super.
a byli jste jen na koncertě anebo i v kempu od pátku do neděle
@Teerosek My bydlíme za rohem, takže jsme byli jenom na hlavním programu.
@medunka23 píše:
@Moise na FB psali na dotaz na kemp že budou až píše: Více
jj letos mají pauzu a kempy chtějí dělat 1×za dva roky…takže až 2016
@Gazy píše:
S dcerou ne, jen s manželem, ale naprostá paráda, příště jdeme zas!
a byli jste jen na koncertu anebo celý víkend i v kempu?
@Teruu píše:
ano byla jsem
a byla jsi jen na koncertu anebo i v kempu přes celý víkend?
@Teerosek My jsme taky byli jenom ten jeden den, bydlíme kousek od Lokte, takže přespávat tam nebylo potřeba. Ale co jsem o tom tak četla, tak kryštofáci měli i normálně táborák s fanouškama atd atd.. že tam prý byla krásná rodinná atmoška ![]()
Holky a jak to chodi v tom stanovem mestecku? Hlavne jidlo a hygiena pro deti, cena za stan.. My mame taky bliz do Plzne, ale chteli jsme do Lokte, prislo mi, ze s kulisou hradu to bude hezci, amfik zname.
My budeme mit prave pristi rok triletou a nevim jak by reagovala na koncert a hlavne jestli by to vydrzela
Právě mě taky hlavně zajímá to okolo toho městečka…protože ten dokument mě dostal…zatím máme děti dvě 4,5 a skoro 2. Manželovi se moc nechce Kryštofi moc nemusí ale zase mnága je dobrá pro něj…máme nejblíž mikulov a chtěla bych nás nalákat co nejvíc aby nás byla banda to by manželovi líbilo. a právě bych fakt potřebovala někoho kdo byl celý víkend.
@Gazy píše:
@Teerosek My jsme taky byli jenom ten jeden den, bydlíme kousek od Lokte, takže přespávat tam nebylo potřeba. Ale co jsem o tom tak četla, tak kryštofáci měli i normálně táborák s fanouškama atd atd.. že tam prý byla krásná rodinná atmoška
jj to jsem viděla v tom dokumentu co mají…
Tak my taky nejsme nějací zarytí Kryštof fanoušci, na to už jsme krapet staří
, ale lákalo mě vyzkoušet něco nového, děti by to určitě bavilo ![]()
@Moise Pokud jste starý na Kryštofy, tak na Mňágu musíte mít věk OK
Já už teda taky nejsme nejmladší, ale Kryštofové začínali, když jsem byla na vejšce, tak si říkám, že zas tak starý na ně nejsme. Koneckonců Krajčo je o dva roky starší než já.
@mag tak jsem schválně koukla a on je dokonce o pět let starší než já. Tak to s náma není tak zlý
Švagrová byla loni na jejich koncertě a říkala, že má svatou trpělivost, že tam prý asi dvě a půl hodiny po koncertu podepisoval a fotil se s holkama a pořád samej smích. Jí prý už by to lezlo na nervy ![]()