Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maminky chtěla bych se zeptat nebyla jste některá z rodinou na koncertu od skupiny Kryštof? Hlavně tedy myslím Kryštofkemp 2014…děkuji
@Teerosek nebyli, ale chtěli jsme do Lokte, ale něco nám do toho vlezlo. Chtěli jsme letos, ale prý nebudou ![]()
Já prodávala lístek, protože jsem šla bráchovi na svatbu… 2016 jedeme určitě!!!
S dcerou ne, jen s manželem, ale naprostá paráda, příště jdeme zas! ![]()
@Moise Budou určitě. Letos halové turné, předprodej začne 14.2. a další rok kempy.
@Karleon aha, díky, já myslela, že teď koncerty nebudou žádné.
Holky a co jste byli, jen mi napište prosím, jak velké děti jste tam měli? co jste s nima dělali při koncertě, to tam byli taky?
nebo jak to probíhá?
@Moise Pro děti tam byl minimálně jeden koutek, velkej stan (na přebalování, polehávání, hraní) spoustu jiných atrakcí + nějaký indiánský městečko s dalšíma atrakcema pro větší děcka, normálně tam byli všichni pohromadě, hudba byla slyšet téměř všude, neni povinnost sedět na zadku ![]()
@Teerosek píše:
Maminky chtěla bych se zeptat nebyla jste některá z rodinou na koncertu od skupiny Kryštof? Hlavně tedy myslím Kryštofkemp 2014…děkuji
ano byla jsem ![]()
@Gazy píše:
@Moise Pro děti tam byl minimálně jeden koutek, velkej stan (na přebalování, polehávání, hraní) spoustu jiných atrakcí + nějaký indiánský městečko s dalšíma atrakcema pro větší děcka, normálně tam byli všichni pohromadě, hudba byla slyšet téměř všude, neni povinnost sedět na zadku
presne tak! myslim, ze pro deti tam bylo skvele vyzití
![]()
@Gazy píše:
@Moise Pro děti tam byl minimálně jeden koutek, velkej stan (na přebalování, polehávání, hraní) spoustu jiných atrakcí + nějaký indiánský městečko s dalšíma atrakcema pro větší děcka, normálně tam byli všichni pohromadě, hudba byla slyšet téměř všude, neni povinnost sedět na zadku
to vím, že je tam vyžití pro děti, ale nevím proč jsem si myslela, že to je tam ten program přes den a večer pak je koncert… právě mi nebylo jasné, kam s těma dětma během toho koncertu, když jsou třeba hodně malé ![]()
No tak u nás v Plzni to bylo v Amfiteátru a ten je obrovský. S dětmi se i při koncertech dalo povalovt na dekách, ale spoustu prťat bylo v kotli a nakonec na pódiu.
Doprovodný program byl super. Malá si vyrobila čelenku, naučila se hodně o lidském těle a o první pomoci, byli jsme se podívat na pohádku, měla několik „tetování“ Kryštof. Pak se ještě vyráběli panenky, malovalo se na obličej a hlavně workshopy s kapelou…
@Kaja-kaja já vím dokument i videa na you tube jsem viděla…právě proto tam chceme vyrazit