Kryštofkemp

1964
19.1.15 22:02

Kryštofkemp

Maminky chtěla bych se zeptat nebyla jste některá z rodinou na koncertu od skupiny Kryštof? Hlavně tedy myslím Kryštofkemp 2014…děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56278
19.1.15 22:07

@Teerosek nebyli, ale chtěli jsme do Lokte, ale něco nám do toho vlezlo. Chtěli jsme letos, ale prý nebudou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
19.1.15 22:10

Já prodávala lístek, protože jsem šla bráchovi na svatbu… 2016 jedeme určitě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
19.1.15 22:11

Ano, byli jsme a bylo to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
19.1.15 22:16

@Karleon a 2016 budou určitě? oni nějak ohlásili pauzu, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
19.1.15 22:22

S dcerou ne, jen s manželem, ale naprostá paráda, příště jdeme zas! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
19.1.15 22:38

@Moise na FB psali na dotaz na kemp že budou až 2016

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
19.1.15 22:38

@Moise Budou určitě. Letos halové turné, předprodej začne 14.2. a další rok kempy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
19.1.15 22:40

@Karleon aha, díky, já myslela, že teď koncerty nebudou žádné.
Holky a co jste byli, jen mi napište prosím, jak velké děti jste tam měli? co jste s nima dělali při koncertě, to tam byli taky? :think: nebo jak to probíhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
19.1.15 22:50

@Moise Pro děti tam byl minimálně jeden koutek, velkej stan (na přebalování, polehávání, hraní) spoustu jiných atrakcí + nějaký indiánský městečko s dalšíma atrakcema pro větší děcka, normálně tam byli všichni pohromadě, hudba byla slyšet téměř všude, neni povinnost sedět na zadku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
19.1.15 23:10
@Teerosek píše:
Maminky chtěla bych se zeptat nebyla jste některá z rodinou na koncertu od skupiny Kryštof? Hlavně tedy myslím Kryštofkemp 2014…děkuji

ano byla jsem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
19.1.15 23:12
@Gazy píše:
@Moise Pro děti tam byl minimálně jeden koutek, velkej stan (na přebalování, polehávání, hraní) spoustu jiných atrakcí + nějaký indiánský městečko s dalšíma atrakcema pro větší děcka, normálně tam byli všichni pohromadě, hudba byla slyšet téměř všude, neni povinnost sedět na zadku :)

presne tak! myslim, ze pro deti tam bylo skvele vyzití :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
19.1.15 23:14
@Gazy píše:
@Moise Pro děti tam byl minimálně jeden koutek, velkej stan (na přebalování, polehávání, hraní) spoustu jiných atrakcí + nějaký indiánský městečko s dalšíma atrakcema pro větší děcka, normálně tam byli všichni pohromadě, hudba byla slyšet téměř všude, neni povinnost sedět na zadku :)

to vím, že je tam vyžití pro děti, ale nevím proč jsem si myslela, že to je tam ten program přes den a večer pak je koncert… právě mi nebylo jasné, kam s těma dětma během toho koncertu, když jsou třeba hodně malé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
20.1.15 08:45

No tak u nás v Plzni to bylo v Amfiteátru a ten je obrovský. S dětmi se i při koncertech dalo povalovt na dekách, ale spoustu prťat bylo v kotli a nakonec na pódiu.

Doprovodný program byl super. Malá si vyrobila čelenku, naučila se hodně o lidském těle a o první pomoci, byli jsme se podívat na pohádku, měla několik „tetování“ Kryštof. Pak se ještě vyráběli panenky, malovalo se na obličej a hlavně workshopy s kapelou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
20.1.15 11:24

@Kaja-kaja já vím dokument i videa na you tube jsem viděla…právě proto tam chceme vyrazit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí